Welke dinerbon is het beste?

17 april 2024

Wil je iemand trakteren op een overheerlijk diner in een restaurant, maar weet je niet precies waar hij of zij van houdt? Ga dan voor een dinerbon en laat de ontvanger zelf een restaurant kiezen.
Met zoveel verschillende diner cadeaubonnen, kan het lastig zijn om de beste dinerbon er uit te pikken. Wij helpen je graag en hebben een selectie gemaakt van verschillende dinerbonnen.

Wat is nu de beste dinerbon? Je leest het hier!

Kies de dinerbon die bij jou past

Diner Cadeau
Met stip op nummer 1 in dit lijstje van dinerbonnen, en tevens onze absolute aanrader, Diner Cadeau.
Diner Cadeau is al jaren de populairste en meest verkochte dinerbon van Nederland. Niet zo gek ook want deze cadeaubon kan worden ingewisseld bij ruim 3250 restaurants. Met Diner Cadeau schenk je iemand dus gegarandeerd een overheerlijke culinaire ervaring in zijn of haar favoriete restaurant!

Nationale Horeca Cadeaukaart
Naast Diner Cadeau zijn er nog een aantal andere dinerbonnen die het zeker verdiend hebben genoemd te worden, zoals bijvoorbeeld de Nationale Horeca Cadeaukaart. Deze veelzijdige cadeaubon kan bij ruim 1200 restaurants én hotels worden ingewisseld. Met deze cadeaubon kan de ontvanger genieten van een goed diner, een nachtje weg in een luxe hotel, of gewoon allebei!

Dinnercheque
Dinnercheque kan ook ingewisseld worden bij restaurants, hotels en cafés. De ontvanger kan genieten van een hapje en een drankje, gevolgd door een heerlijk hotelovernachting. Trakteer je iemand op de Dinnercheque dan weet je zeker dat het een geslaagde avond wordt.

VVV Lekker & Weg Cadeaukaart
In dit rijtje van veelzijdige dinerbonnen past ook de VVV Lekker & Weg Cadeaukaart. Deze cadeaubon kan besteed worden in restaurants, hotels, maar ook bij musea, attractieparken, dierentuinen en sauna's. Zeker wanneer je niet expliciet op zoek bent naar een culinair cadeau, is de VVV Lekker & Weg Cadeaukaart een geschikt geschenk waar de ontvanger alle kanten mee op kan.

Uber Cadeaukaart en Thuisbezorgd.nl Pay Cadeaukaart
Wil je iemand trakteren op goed diner, maar vindt hij of zij het fijner om gewoon thuis te genieten van een smaakvolle maaltijd? Dan zijn dinerbonnen als de Uber Cadeaukaart of Thuisbezorgd.nl Pay Cadeaukaart perfecte opties. Met deze cadeaubonnen hoeft de ontvanger maar in z’n vingers te knippen en wordt het lekkerste eten razendsnel thuis bezorgd.

Wat is nu de beste dinerbon?

Smaken verschillen uiteraard, maar als wij kijken naar welke dinerbon de meeste en beste restaurant opties heeft, komen wij uit bij Diner Cadeau. Niet voor niets wordt deze dinerbon elk jaar weer verkozen tot Giftcard van het Jaar in de categorie ‘Eten & Drinken’. Bestel nu Diner Cadeau en verras iemand met de beste dinerbon van Nederland!