4 leuke cadeautips voor foodies

29 september 2017

Foodies houden van lekker eten. Ze leven om te eten en niet andersom. Ze zijn dol op koken, proberen graag nieuwe restaurants uit en maken altijd foto’s van hun gerechten. Op vakantie draait alles om de volgende maaltijd en ze kunnen zich urenlang vermaken in een supermarkt. Ken je ook zo iemand? Dan is de kans groot dat je diegene blij kunt maken met één van deze cadeaubonnen.

1. Diner Cadeau

De naam zegt het al: met deze cadeaubon geef je letterlijk een diner cadeau. De foodie in kwestie kan met deze cadeaubon lekker genieten van een etentje buiten de deur. Is de ontvanger nogal kritisch als het om eten gaat? Dat is geen enkel probleem. Diner Cadeau is namelijk te besteden bij meer dan 3250 restaurants in alle woonplaatsen. Elke fijnproever kan dus uit de voeten met deze cadeaubon. Zo kun je gaan voor een goede burger met een speciaalbiertje. Of juist voor zomerse Spaanse hapjes en smaakvolle regionale wijnen. Liever een luxe viergangendiner, een schaal sushi of een uitgebreide high tea? Ook dat behoort allemaal tot de mogelijkheden. De foodie zal dankzij uw Diner Cadeau even helemaal in de zevende hemel belanden. Bovendien geeft u hem of haar meteen nieuw materiaal voor Instagram!

Diner Cadeau

2. Dille & Kamille Cadeaukaart

Niet alle foodies willen alleen maar de hele dag uit eten. Veel van hen zijn ware keukenprinsen- en prinsessen die dagelijks het internet afstruinen, op zoek naar nieuwe recepten. Veel foodies houden ook zelf een blog bij over hun eigen kookkunsten. Voor dit type is de Dille & Kamille Cadeaukaart precies het cadeau dat je zoekt. Deze cadeaubon is namelijk vrij te besteden aan het gehele assortiment van deze veelzijdige winkel. Je vindt er echt álles wat je culinaire hartje begeert. Van de mooiste glazen, potten en pannen om het koken en/of bakken nog leuker te maken. De foodie kan zo precies een artikel aanschaffen, dat nog mist in de keuken. De Dille & Kamille Cadeaukaart biedt wat dat betreft heel veel vrijheid. Als je het goed aanpakt, mag je binnenkort misschien wel een keertje komen eten…

Kook Cadeau

3. VVV Cadeaukaart

De VVV Cadeaukaart is ook een perfect cadeau voor de liefhebber van eten en drinken. Deze is namelijk te besteden bij duizenden winkels en webshops, waaronder een aantal waar de foodie heel gelukkig van wordt. Je kunt bijvoorbeeld eten bestellen via Thuisbezorgd.nl of MyCooks en dit lekker thuis opsmikkelen. MyCooks is een nieuw bezorgconcept waarbij je een door chefs bereide maaltijd thuis ontvangt en opwarmt. Dat wordt gegarandeerd smullen! Ook kun je de VVV Cadeaukaart besteden bij de webshop van Jamie Oliver. Hier vind je kookboeken, keukenspullen en een door Jamie samengestelde picknickbox. Is de foodie bezig met biologisch en vegan eten? Dan kan hij of zij goed terecht bij Vmarkt, Ecomarkt en de Weegschaal Natuurvoeding. En dit is slechts nog maar een greep uit het aanbod. Kortom, met de VVV Cadeaukaart zit je bij de foodie wel goed.

VVV Cadeaukaart

4. Nationale Horeca Cadeaukaart

Wil je het echt goed aanpakken met je cadeau? Dan is de Nationale Horeca Cadeaukaart een uitstekende keuze. Deze veelzijdige cadeaubon is door de ontvanger te besteden bij ruim 1200 hotels én restaurants! Het ideale cadeau voor een foodie dus, want hij of zij kan ervoor kiezen om na een uitgebreide maaltijd nog heerlijk na te genieten in een luxe hotel. Met de Nationale Horeca Cadeaukaart schenk je iemand gegarandeerd een onvergetelijke culinaire ervaring. Bestel ‘m nu!

Nationale Horeca Cadeaukaart