Luid de lente in!

02 maart 2023

Het is lente! Ok, het is af en toe nog ijskoud buiten en ja, we hebben nog regelmatig te maken met winterse buien, maar toch is het (bijna) zover! Dus laten we voor het gemak uitspraken als 'maart roert zijn staart' en 'april doet wat ie wil', even vergeten en ons in deze blog richten op de lente.
Elk jaar lijkt het begin van de lente ons weer te verrassen. Het is opeens een stuk lichter, de vogeltjes fluiten weer en de algehele stemming bij de mensen op straat, fleurt ogenschijnlijk helemaal op. Met alle bomen, struiken en bloemen die één voor één in bloei komen te staan, is het net alsof de natuur feest viert. (Voor degene met hooikoorts is al dat gebloei wellicht iets minder, maar hopelijk geniet ook deze groep een beetje van dit jaargetijde ;)). Bij cadeaubon.nl zijn wij in ieder geval wel van mening dat we dit jaar het begin van de lente eens extra willen vieren. Vandaar dat wij een selectie hebben gemaakt van dé lente cadeaus van 2023. Verras iemand nu met één van deze cadeaubonnen en maak van dit voorjaar een feestje!

1. Nationale Tuinbon

We hebben het in de inleiding al even gehad over de natuur die binnenkort weer helemaal in bloei staat, vandaar ook dat de Nationale Tuinbon een absoluut top lente cadeau is om het voorjaar mee in te luiden! Met deze cadeaubon koopt de gelukkige ontvanger alles voor de tuin, het terras of het balkon. De Nationale Tuinbon is te besteden bij meer dan 125 zelfstandige tuincentra en bij deelnemende vestigingen van GroenRijk, Intratuin, Life & Garden, Ranzijn Tuin en Dier & Tuinland. Bestel 'm nu en het tuinieren kan beginnen!

2. Vtwonen Cadeaukaart

Nu de tuin/het terras/het balkon buiten helemaal mooi aan kant zijn voor de lente, wordt het vervolgens de hoogste tijd om de bezem ook eens goed binnen door het huis te halen! Wij hebben dé cadeautip om de 'grote voorjaarsschoonmaak' dit jaar een stuk leuker te maken; verras nu iemand met de Vtwonen Cadeaukaart! Met deze cadeaubon shopt de ontvanger online op de website van Vtwonen alles op gebied van meubels, woondecoratie, verlichting en kookgerei bij elkaar. Out with the old, in with the new en laat de lente maar komen!

3. H&M Giftcard

Als we dan toch bezig zijn met de voorjaarsschoonmaak, mogen we het uitmesten van de kledingkast natuurlijk niet vergeten! Vaak concluderen we tijdens deze missie dat er nog wat items voor de lente of zomer ontbreken ;). En laat de H&M Giftcard nu op zo'n moment heel goed van pas komen! Met dit cadeau heeft de gelukkige ontvanger online of in één van de winkels keus uit de gehele collectie. Maak iemand blij met een middagje shoppen bij H&M en zijn/haar kledingkast is binnen een hand om draai helemaal 'lenteproof'!

4. My Jewellery Giftcard

Als kers op de taart, om het voorjaar stralend en fonkelend tegemoet te gaan, mag de My Jewellery Giftcard niet ontbreken in dit lijstje! Deze cadeaubon kan door de ontvanger online of in één van de winkels besteed worden aan de mooiste sieraden, accessoires en aan de hipste fashion items. Ben jij op zoek naar een bijzonder cadeau voor iemand? Ga dan voor de My Jewellery Giftcard en luid de lente feestelijk, fashionable in!

5. Sauna & Wellness Cadeaubon

Om de laatste restjes van de koude winter (letterlijk) van ons af te schudden, is de Sauna & Wellness Cadeaubon een ideaal geschenk! Na een bezoekje aan een heerlijke sauna of spa is iedereen vervolgens weer helemaal opgeladen (en opgewarmd) om volop van het voorjaar te gaan genieten. Deze cadeaubon kan door de gelukkige ontvanger ingeruild worden bij meer dan 210 sauna's in Nederland. Trakteer nu iemand op een dagje van ultieme ontspanning met de Sauna & Wellness Cadeaubon!

6. Dille & Kamille Cadeaukaart

Haal de lente in huis (en in de keuken;)) met dit cadeau! Met de Dille & Kamille Cadeaukaart shopt de ontvanger de gehele nieuwe collectie van Dille & Kamille bij elkaar. Van de mooiste bloemetjes tafelkleden, tot de fleurigste potjes en pannetjes. Eén blik op het assortiment van Dille & Kamille en iedereen heeft gegarandeerd de smaak van de lente te pakken! Verras nu iemand met de Dille & Kamille Cadeaukaart!

Benieuwd naar andere cadeaukaarten?

Bekijk dan hier een overzicht van alle beschikbare cadeaukaarten!