Leuke Sinterklaas surprise ideeën

28 november 2023

Pakjesavond staat voor de deur, dus is het de hoogste tijd om de Sint weer een handje te helpen met het in elkaar zetten van creatieve surprises! Maar waar te beginnen? In deze blog helpen wij je graag op weg met wat leuke surprise ideeën voor Sinterklaas!

Sinterklaas surprise maken, wat nu?
Sinterklaas surprise voor volwassenen
Leuke Sinterklaas surprise ideeën voor kinderen
Tips: cadeautjes die in jouw surprise passen
Geef of vraag een Alles-in-1-Keuze cadeaukaart
Waarom cadeaubon.nl? 

Sinterklaas surprise maken, wat nu?

Een goed begin is het halve werk zeggen ze. Dit geldt ook voor het bedenken van goede Sinterklaas surprise ideeën. Het vinden van het juiste thema voor je surprise is essentieel. Dit thema hangt uiteraard af van de ontvanger; voor een kind maak je meestal een ander soort surprise dan voor een volwassene. Bij beide doelgroepen kijk je natuurlijk allereerst naar de interesses en verzamel je zo verschillende Sinterklaas surprise ideeën. Dieren, sporten, hobbies, er is vast wel iets dat eruit springt en waarvan je weet dat dit de (kleine) ontvanger erg aanspreekt. Daarnaast kan je natuurlijk ook kiezen voor een algemeen Sinterklaas-thema voor je surprise en iets moois in elkaar zetten zoals een grote chocoladeletter. Vervolgens zoek je al het benodigde materiaal bij elkaar en kan het knutselen beginnen. Denk tijdens dit proces uiteraard ook aan de vulling binnenin de surprise, zoals het cadeautje. Als kers op de taart schrijf je nog een mooi, toepasselijk gedicht, pak je je surprise zorgvuldig in en klaar is Kees!

Sinterklaas surprise voor volwassenen

Zoals we hierboven al even beschreven, kan je een Sinterklaas surprise voor volwassenen net iets anders vormgeven dan een surprise voor kinderen. Voor volwassenen maak je vaak een surprise met een kleine knipoog en kies je een thema dat bijvoorbeeld verwijst naar een gemeenschappelijke (grappige) ervaring, hobby, sport, of naar iemands favoriete eten of mode item. Uiteraard moet je wel over enige creativiteit en handvaardigheid beschikken wil je iets heel ingewikkeld in elkaar kunnen zetten. Maar met de juiste materialen kom je vaak een heel eind bij het realiseren van de meeste Sinterklaas surprise ideeën.

Leuke Sinterklaas surprise ideeën voor kinderen

Als het gaat om leuke Sinterklaas  surprise ideeën voor kinderen, kom je al snel uit bij hun favoriete spelletjes, hobby’s, dieren, of speelgoed. Maak je een surprise voor een kind dat bijvoorbeeld voetbalt, dan is een mooie bal niet al te moeilijk om te fabriceren. Het wordt al iets lastiger als je kiest voor zijn of haar favoriete dier, maar alsnog is het maken van een klein lief beestje meestal ook nog wel te realiseren ;). Wil je echt uitpakken qua surprise ideeën voor Sinterklaas, denk dan bijvoorbeeld aan het favoriete speelgoed van het kind, zoals een pop, een lego steen, of een gamecontroller. De surprise zelf is dan al een fantastisch cadeau op zich! 

Tips: cadeautjes die in jouw surprise passen

Bij het maken van een goede surprise is het natuurlijk minstens even belangrijk om een leuk cadeautje te hebben en deze zo goed mogelijk te verstoppen. Een korte zoektocht naar dit geschenk tijdens het openmaken van de surprise is misschien wel het leukste onderdeel. Het is dus van belang dat het cadeau niet te opvallend en groot is. Voor kinderen zijn bijvoorbeeld een klein knuffeltje, een boekje of ander leuk speelgoed van klein formaat zeer geschikt. Voor volwassenen zijn leuke accessoires of kleine hebbedingetjes makkelijk te verstoppen in de surprise. Wat uiteraard ook een ideaal cadeau is voor in de surprise is een cadeaubon! Vanwege het kleine formaat past een cadeaubon altijd perfect in elke surprise. Voor kinderen zijn de Kids Keuze Cadeaukaart, Efteling Giftcard of de Intertoys Kadokaart hele goede opties. Voor volwassenen is er uiteraard nog veel meer keuze uit alle cadeaubonnen binnen ons assortiment.

Geef of vraag een Alles-in-1-Keuze Cadeaukaart

De Alles-in-1 Keuze Cadeaukaart is wel de meest favoriete cadeaubon van de Sint voor in de surprise! Waarom? De ontvanger kan hiermee zelf zijn of haar gewenste cadeaubon uitzoeken bij cadeaubon.nl en heeft de keuze uit meer dan 200 cadeaubonnen! Daarnaast is, vanwege het kleine formaat van een cadeaubon, dit geschenk ook perfect te verstoppen in een surprise. Dus laat de zoektocht maar snel beginnen en geef of vraag nu de Alles-in-1 Keuze Cadeaukaart voor Sinterklaas! 

Waarom cadeaubon.nl?

Bij cadeaubon.nl bieden wij voor iedereen en voor elke gelegenheid de leukste cadeaubonnen. Zo ook voor Sinterklaas natuurlijk. Bekijk nu dé cadeautips voor in de schoen
In onze webshop kan je particulier of zakelijk een cadeaubon bestellen. Je bepaalt zelf het gewenste bedrag op de cadeaukaart. Daarnaast kan je kiezen uit een fysieke cadeaukaart of een digitale cadeaukaart. Bestel je een fysieke cadeaukaart? Maak dan gebruik van onze personalisatiemogelijkheden en kies een feestelijke verpakking en/of voeg een persoonlijke boodschap toe. Als je op een werkdag vóór 17.00 uur bestelt, wordt jouw cadeaukaart nog dezelfde dag verzonden. Liever je cadeaukaart direct ontvangen? Kies dan voor de digitale variant en ontvang deze onmiddellijk per e-mail.