Vaders in het zonnetje op Vaderdag!

05 juni 2023

Op zondag 18 juni 2023 is het Vaderdag! Dé dag dat alle lieve, hardwerkende en zorgzame vaders (of vaderfiguren) in het stralende middelpunt staan. Een plek die ze absoluut ook verdienen, maar niet regelmatig krijgen. Als je erover nadenkt, staan vaders namelijk behoorlijk vaak langs de zijlijn toe te kijken. Niet alleen tijdens grandioze tennis-, hockey-, of voetbalwedstrijden van hun lieve kinderen, maar ook tijdens het moment suprême, namelijk de geboorte van hun kroost. Dat laatste is natuurlijk de wet van de natuur en daar doen we niets aan! Vaders zijn juist ook op die 'zijlijn' positie onmisbaar en van ongekend groot belang (zowel tijdens de sportwedstrijd, als tijdens de bevalling ;)). Des te meer verdienen zij het om op Vaderdag eens extra in het zonnetje gezet te worden!

Naast het ontvangen van wat extra liefde en aandacht, is het krijgen van een leuk cadeau natuurlijk ook nooit weg. Maar wat kopen wij dan voor onze vaders dit jaar? Bij cadeaubon.nl hebben wij de koppen eens bij elkaar gestoken en kwamen wij uit op een aantal cadeau ideeën, waarvan wij denken dat de meeste vaders zich hier heel goed in kunnen vinden!

1. Klus Cadeau

Voor alle handige papa's onder ons die maar wat graag de handen uit de mouwen steken in en om het huis, is Klus Cadeau dé perfecte verrassing voor Vaderdag! Deze cadeaukaart is te besteden bij bouwmarkten als Hornbach en Praxis, maar ook bij technische speciaalzaken als De Verfzaak, Klushulp, KlusWijs, De Isolatieshop, Elektramat en LEDdirect. Met dit cadeau koopt jouw vader dus alles, van gereedschap tot materiaal, wat hij nodig heeft. Verblijd je vader voor Vaderdag met Klus Cadeau en die klus is zo geklaard!

2. Nike Cadeaubon

De digitale Nike Cadeaubon is voor een sportieve vader absoluut een aanrader! Met dit cadeau koopt je vader online of in de Nike app, alle sportkleding of andere benodigdheden bij elkaar. Hij hoeft hier dus niet eens voor naar de winkel, wat ideaal is voor de meeste mannen die geen fan zijn van winkelen ;). Daarnaast vindt hij bij Nike de beste, specialistische kleding voor allerlei verschillende sporten. Dit geschenk moedigt hem dus wellicht ook nog eens extra aan om zijn gedroomde sportdoelen te behalen!

3.Ticketmaster Cadeaukaart

Is jouw vader een echte muziekliefhebber en gaat hij graag naar een goed concert of festival? Verras hem dan nu met de Ticketmaster Cadeaukaart! Deze veelzijdige, digitale cadeaubon kan worden besteed aan allerlei verschillende concerten en events bij o.a. Ziggo Dome, AFAS Live, Ahoy en Melkweg. Met de Ticketmaster Cadeaukaart geef je je vader voor Vaderdag gegarandeerd een onvergetelijke belevenis cadeau!

4. bol.com Cadeaukaart

Met de bol.com Cadeaukaart zoekt je vader precies uit wat hij wil hebben. Zoals iedereen weet is bol.com, met miljoenen verschillende producten, echt van alle markten thuis. Of je vader nu geïnteresseerd is in iets op gebied van elektronica, wonen, muziek, sport, boeken, kleding of accessoires, bol.com heeft het! Met dit cadeau voor Vaderdag zit je dus sowieso altijd goed!

5. Thuisbezorgd.nl Pay Cadeaukaart

Wie maak je nou niet blij met lekker eten? Na een lange werkdag genieten van de beste maaltijden die snel worden thuis bezorgd, dat wil toch iedereen? De Thuisbezorgd.nl Pay Cadeaukaart is daarom voor je hardwerkende vader, een geschenk waar hij zeker blij mee zal zijn! Met dit cadeau bestelt hij eenvoudig de lekkerste gerechten van zijn favoriete restaurant. Trakteer hem voor Vaderdag op de Thuisbezorgd.nl Pay Cadeaukaart!

Benieuwd naar andere cadeaukaarten?
Bekijk dan hier een overzicht van alle beschikbare cadeaukaarten!

Een zakelijk geschenk voor elke gelegenheid

Wil je meer lezen over alle zakelijke mogelijkheden en/of een vrijblijvende offerte opvragen?
Kijk dan hier en ontvang een offerte op maat binnen een uur. Ook vind je hier alle informatie over ons aanbod van 200+ cadeaukaarten en over onze personalisatiemogelijkheden, zoals het drukken van het eigen bedrijfslogo op de cadeaubonnen of het toevoegen van een persoonlijke boodschap. Bekijk daarnaast onze luxe zakelijke cadeaupakketten zoals het Borrel Cadeaupakket, het Tony's Chocolonely's Cadeaupakket of het Say Cheese Today Cadeaupakket. Zakelijke bestellingen worden gemakkelijk gedaan op factuur. Voor dit en meer helpen wij je graag verder bij cadeaubon.nl zakelijk.