Verras je vader met een origineel vaderdagcadeau

24 mei 2022

Mijn vader is er één uit duizenden. Bij hem kan ik altijd terecht voor advies, voor wijze levenslessen en als er geklust moet worden in mijn huis. Hij vraagt daar natuurlijk nooit iets voor terug en daarom is Vaderdag een ideale dag om hem te verrassen met een origineel vaderdagcadeau. Toch is dat best lastig, want waar doe ik mijn papa nu écht een plezier mee?

Top 5 vaderdagcadeaus

Surfend op het internet was ik op zoek naar inspiratie voor hét ultieme vaderdagcadeau. Al snel kwam ik tot de conclusie dat ik mijn ideale cadeau niet zomaar zou vinden, maar ik kwam wel op een ander idee. Waarom geef ik hem niet gewoon een tegoedbon voor Vaderdag? En zo kwam ik op cadeaubon.nl terecht. Blijkt dat er voor elk type vader wel een cadeaubon is. Is dat even makkelijk!

Om jullie de zoektocht te besparen heb ik een top-5 van de meest gegeven cadeaukaarten voor Vaderdag gemaakt:

1. Liefde Keuze Cadeaukaart

Deze speciale themakaart voor vaders is het meest ideale cadeau. Deze Liefde Keuze Cadeaukaart is namelijk inwisselbaar voor meer dan 200 andere cadeaubonnen. Zo geef je je hem dus altijd een origineel cadeau voor Vaderdag, want hij kiest uiteindelijk helemaal zelf voor welke cadeaubon hij deze Keuze Cadeaukaart uiteindelijk inwisselt! Keuze uit o.a. Nike, Coolblue, H&M, MediaMarkt, Only for Men, Zalando, Foot Locker, Huis & Tuin Cadeau en Diner Cadeau.

2. Klus Cadeau

Is jouw vader net zo handig als de mijne? Dan is Klus Cadeau altijd een welkom cadeau op Vaderdag. Hij koopt er nieuw gereedschap mee, maar kan 'm ook gebruiken voor nieuw klusmateriaal, zodat hij nog lekker vaak bij jou kan komen klussen. Zo sla je twee vliegen in één klap. Je vader vindt 't vast niet erg.

3. Diner Cadeau

Welke vader is er niet gek op een lekker hapje eten? De mijne is gek op spareribs en gelukkig is de Diner Cadeau te besteden bij meer dan 3250 restaurants in heel Nederland. Daar vindt elke vader wel een restaurant van zijn gading tussen voor een lekkere lunch of uitgebreid diner.

4. Coolblue Cadeaukaart

Is je vader gek van gadgets en op zoek naar een nieuwe tablet, staat zijn bier lauw omdat de koelkast te klein is of doe je hem een plezier met fitnessartikelen? Dan biedt de Coolblue Cadeaukaart deze Vaderdag uitkomst. Deze cadeaukaart is lekker veelzijdig, net als je vader!

5. Gall & Gall Cadeaubon

Houdt je vader van een lekker biertje na een dag klussen? Drinkt hij graag een portje voor het eten of kan hij intens genieten van een goede whisky? Voor de Gall & Gall Cadeaubon maakt het niet uit wat hij drinkt, want met deze kadobon kiest hij zélf zijn favoriete drankje uit. Zo kun je gezellig samen proosten op een topvader!

Woon je ver weg?

Nu het probleem van het ideale cadeau voor Vaderdag getackeld is, geef ik je nog een laatste tip voor als je vader ver weg woont. Hij begrijpt het vast als het je toch niet lukt om op Vaderdag te komen, maar je kunt hem evengoed verrassen. Alle cadeaubonnen kunnen namelijk aan huis bezorgd worden. Je kunt er een persoonlijke boodschap bij doen én hij wordt feestelijk voor je ingepakt. Doe je dat voor 17.00 uur, dan wordt de cadeaubon dezelfde dag nog verzonden. Da’s ook handig als je pas last-minute aan een vaderdagcadeau denkt…

Denk je nu: dit is niet de meest originele cadeaubon voor mijn vader? Geen probleem! Op cadeaubon.nl staan zoveel cadeaubonnen dat er altijd wel een geschikte cadeaubon voor elke vader te vinden is. Neem gerust een kijkje op de website voor alle opties voor de ideale cadeaukaart voor Vaderdag en bestel snel!