VVV cadeaukaart inleveren bij Thuisbezorgd

09 februari 2024

Heb je geen zin om te koken en ligt er nog een VVV cadeaukaart in huis? Goed nieuws! De VVV bon kun je niet alleen besteden aan kleding of elektronica, maar ook aan heerlijk eten. 

Laat het gasfornuis uit en houd je koekenpannen maar in de keukenkastjes. In deze blog geven we antwoord op de vraag: hoe gebruik je een VVV bon bij Thuisbezorgd?

Kan je een VVV bon inleveren bij Thuisbezorgd?

De VVV bon en Thuisbezorgd gaan perfect samen. Je kunt namelijk bij Thuisbezorgd betalen met het tegoed op je VVV cadeaukaart. Ben je een liefhebber van lekker eten of heb je gewoon een hekel aan koken? 
Dat komt dan goed uit. Kies je favoriete gerecht en betaal met je tegoed. Een VVV cadeaukaart besteden bij  thuisbezorgd maakt jouw maaltijd nog lekkerder.

Kan ik mijn VVV bon omzetten naar Thuisbezorgd?

Het is niet nodig om de VVV bon om te zetten naar een Thuisbezorgd.nl Pay Cadeaukaart. De VVV bon wordt namelijk gezien als een geldig betaalmiddel en je kunt dus gewoon je VVV bon inleveren bij Thuisbezorgd.

Geef je postcode door en zoek naar producten of gerechten. Bestel je eten en maak vervolgens de keuze of je het laat bezorgen of gaat afhalen. Eet smakelijk!

Hoe gebruik je een VVV bon bij Thuisbezorgd.nl?

Tik onder 'Betaalmethoden' op 'Voucher toevoegen'. Onder je betaalmethode vind je 'Heb je een voucher of kortingsbon?' Voer je code in en tik op 'Inwisselen' om de voucher te activeren. De korting wordt nu direct toegepast op het te betalen bedrag.

Betalen met een VVV bon bij thuisbezorgd is dus heel makkelijk. Wil je de VVV bon inwisselen voor een andere cadeaukaart? Dat is ook mogelijk en is binnen een paar minuten al geregeld. Bekijk onze blogs voor cadeauboninspiratie en stappenplannen voor het omzetten van (een deel van) jouw saldo.

Het perfecte cadeau voor foodliefhebbers

Staat er een feestje op de planning en heb je nog geen cadeau? Een cadeaubon is natuurlijk altijd een goed idee. Kies je de Thuisbezorgd cadeaubon, VVV bon of een andere cadeaubon? Een keuze maken kan lastig zijn, afhankelijk van hoe goed je de ontvanger kent.

De VVV bon associeer je niet direct met eten. De kaart is superveelzijdig en zelfs in te wisselen voor andere cadeaukaarten. Ben je niet overtuigd en wil je liever een etentje cadeau doen? Dan is de Thuisbezorgd cadeaubon natuurlijk perfect. Ook de Nationale Horeca Cadeaukaart, Diner Cadeau of Uber Eats Cadeaukaart is een ideaal cadeau.

Thuisbezorgd cadeaukaart kopen bij Cadeaubon.nl

Loopt het water je nu in de mond en kun je niet wachten om een thuisbezorgd cadeaukaart te kopen? Wacht dan niet langer en bestel hem eenvoudig en snel bij Cadeaubon.nl.

Geef je een heerlijke maaltijd weg aan vrienden of familie? Bepaal zelf het saldo tussen de 10 en 150 euro en laat het feestelijk verpakken met een persoonlijke boodschap. Wil je je personeel of zakenrelatie verrassen? Dan kun je ook zakelijk een cadeaubon bestellen.