Wat is Apple TV+

02 januari 2024

Tegenwoordig hoef je niet meer te wachten totdat je favoriete film of serie wordt uitgezonden op tv. Streamingdiensten, zoals Apple TV+, zijn niet meer weg te denken. Wat Apple TV+ is en wat de voordelen van deze dienst zijn, leggen we je uit in deze blog.

Wat is Apple TV+ en hoe werkt het?
Wat kan je met Apple TV+?
Hoe zit het met het Apple TV aanbod?
Wat kost Apple TV+?
Kan je Apple TV+ ook gratis proberen?
Tip: Vraag of geef een Apple cadeaubon
Waarom cadeaubon.nl?

Wat is Apple TV+ en hoe werkt het?

Apple TV plus is niet hetzelfde als Apple TV; een klein zwart doosje waarop je makkelijk video’s op kunt streamen naar je tv. Apple TV+ is een streamingdienst met series, films en documentaires. Deze video’s zijn allemaal Apple Originals. Dat houdt in dat de content exclusief te bekijken is via Apple TV+. Je kunt Apple TV+ kijken op al je Apple-apparaten, via Apple TV en op een aantal smart-tv’s, waaronder modellen van Samsung en LG.

Wat kan je met Apple TV+?

Met Apple TV+ kun je kijken naar Apple Originals, zoals films, documentaires en series. Van drama tot aan entertainment voor kinderen: het aanbod van Apple TV+ is erg groot. Elke maand komen er nieuwe Apple Originals bij, dus je raakt niet snel uitgekeken.

Hoe zit het met het Apple TV aanbod?

Heb je een Apple TV? Dan kun je Apple TV+ kijken in de app van Apple TV. Open de app en klik op Apple TV+. Haal de popcorn en chips maar uit de kast en geniet van alle Apple TV plus Originals. Op de Apple TV kun je ook gebruikmaken van andere populaire streamingdiensten.

Wat kost Apple TV+?

Een maandabonnement op Apple TV+ kost €9,99 per maand. Je kunt met maar liefst 5 anderen tegelijkertijd kijken naar Apple Originals.

Heb je een Apple One-abonnement of een studentenabonnement op Apple Music? Dan kun je automatisch profiteren van Apple TV+, zonder dat je hiervoor extra kosten maakt.

Kan je Apple TV+ ook gratis proberen?

Vraag je je af: is Apple TV+ gratis? Nee, maar je kunt Apple TV+ wel 7 dagen gratis proberen. Bij aankoop van een Apple product, zoals een iPhone, kun je het Apple TV+ abonnement zelfs 3 maanden gratis proberen.

Tip: Vraag of geef een Apple cadeaubon

Wil jij graag meer uit jouw Apple TV halen, ben je benieuwd naar alle Apple Originals en wil je graag een abonnement op Apple TV+? Vraag om een Apple cadeaubon. Weet je dat een vriend(in) aan het sparen is voor de nieuwste iPhone of helemaal fan gaat zijn van de Apple Originals van Apple TV plus? Dan is deze cadeaubon een perfect cadeau. Ook is de Apple cadeaubon een verrassend kerstgeschenk voor jouw personeel.

Deze veelzijdige cadeaubon kan je besteden aan alle producten en diensten van Apple. Hiermee kun je terecht in elke Apple Store, op Apple.com, de App Store, Apple Music en iTunes.

Waarom cadeaubon.nl?

Of je nu een cadeau zoekt voor een verjaardag, bruiloft of andere gelegenheid: een cadeaubon van cadeaubon.nl is altijd een goed idee. Ook zakelijk een cadeaubon bestellen voor je zakenrelatie of personeel doe je gemakkelijk bij ons.

Je bepaalt zelf het bedrag dat je cadeau wil doen. Met minimaal 10 euro en maximaal 150 euro geef je altijd een passend cadeau. Liever een fysieke of toch een digitale cadeaubon? Ook dat bepaal jij zelf. Maak het geven nog leuker met een feestelijke cadeauverpakking en persoonlijke boodschap.

Heb je jouw fysieke cadeaubon voor 17.00 uur besteld? Dan wordt jouw cadeaubon dezelfde dag verzonden. Een online cadeaubon zit binnen enkele minuten in je mailbox.