Koffie Cadeaukaart
Koffie Cadeaukaart
Verpakking gratis
Cadeaupakketten

Koffie Cadeaukaart

  • Te besteden bij meer dan 1000 locaties

  • Op werkdagen voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd

  • Te bestellen in een vaste waarde van €10,-

  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

pdp featured block
Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Wat voor verpakking wil je?

Kies uit 33 opties

Gratis

Kosten

€10,00

Donuts, taartjes, muffins, brownies en andere soorten heerlijke zoetigheid en dat in combinatie met een goede kop koffie: daar loopt toch het water van in de mond? Dit geschenk zal daarom altijd in de smaak vallen!

Met de Koffie Cadeaukaart kun je genieten van een de lekkerste gebakjes bij onder andere de Bijenkorf, Dunkin’, La Place, Délifrance, Kaldi, De Beren, Le Pain Quotidien en het Vlaamsch Broodhuys. Bestel deze cadeaukaart en verras iemand met een heerlijk koffiemomentje!

Let op: deze cadeaukaart heeft een vaste waarde van €10 en kan niet in delen besteed worden.

De cadeaukaart is te besteden tot 2 jaar na uitgifte en is zowel online als in de winkel te besteden.

Veelgestelde vragen

Waar is de Koffie en Gebak Cadeaukaart te koop?

Op cadeaubon.nl kun je jouw Koffie en Gebak Cadeaukaart bestellen. De kaart heeft een vaste waarde van €10. Vergeet niet om een passende verpakking toe te voegen en een persoonlijk berichtje mee te sturen.

Bestel vóór 17:00 uur en de cadeaukaart wordt dezelfde dag nog verstuurd.

Waar is de Koffie en Gebak Cadeaukaart te besteden?

Met deze cadeaukaart kun je heerlijk genieten van de lekkerste koffie en gebak bij wel meer dan 1.000 landelijke locaties, zoals Dunkin' en La Place. Je kan de cadeaukaart ook online besteden. Voor meer informatie ga je naar de website van Koffie Cadeau.

Hoe lang is de Koffie en Gebak Cadeaukaart geldig?

Deze cadeaukaart is geldig tot 2 jaar na uitgifte.

Welk saldo staat er op mijn Koffie en Gebak Cadeaukaart?

Omdat deze cadeaukaart een vaste waarde heeft van €10, is het niet mogelijk het saldo te controleren.

Geef een Koffie en Gebak cadeaukaart!

Geefmomenten zijn er nog zoveel meer, dan alleen een verjaardag of jubileum. Ben je trots op je schoondochter? Heeft je buurvrouw een zware tijd achter de rug? Of verdient je moeder een opkikker? Geef dan een Koffie en Gebak cadeaukaart.

Deze cadeaukaart heeft een vaste waarde van €10. Hiervoor kan de ontvanger heerlijk genieten van een kop koffie met een stuk gebak, op één van de aangesloten locaties. En dat zijn er nogal wat hoor, van de Bijenkorf tot La Place en Délifrance. Overtuigd? Bestellen maar!

Zo personaliseer je je Koffie en Gebak cadeaukaart

Een cadeaukaart geven is natuurlijk altijd top, maar je maakt je cadeau helemaal af door hem te personaliseren. Laat een berichtje achter met een lieve wens, een boodschap of een felicitatie. Zo kan de ontvanger altijd terugzien van wie hij de cadeaukaart heeft gekregen. Je kunt natuurlijk ook voorstellen om samen te gaan genieten van koffie en gebak. Win-win!

Een losse cadeaukaart geeft niet zo leuk, dus kies er vooral ook een (feestelijke) verpakking bij. Nog te saai? Kies dan voor een cadeaupakket. Een biertje, flesje wijn of een doos bonbons maakt jouw Koffie en Gebak cadeaukaart helemaal af.