Nationale Kunst en Cultuur cadeaukaart
Nationale Kunst en Cultuur cadeaukaart
Verpakking Gratis
Merken
Cadeaupakketten

Nationale Kunst en Cultuur Cadeaukaart

 • Dé cadeaubon voor theater, musea en monumenten!

 • Op werkdagen voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd

 • Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-

 • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

 • Geldig tot 2 jaar na uitgifte

pdp featured block

Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Wat voor verpakking wil je?

Kies uit 35 opties

Gratis

Kosten

€ 25,00

O.a. in te wisselen voor:

 • Logo - Beleef Klassiek
 • Logo - Eventim
 • Logo - Flint
 • Logo - Foam
 • Logo - Groningermuseum
 • Logo - Historischmusuem Ede
 • Logo - Meervaart
 • Logo - Muiderslot
 • Logo - Nationale Theater Kassa
 • Logo - Natuurmuseum Fryslan
 • Logo - Parktheater Eindhoven
 • Logo - Theater aan het Vrijthof

Geef eens de Nationale Kunst en Cultuur Cadeaukaart cadeau! Dit is een leuke cadeaubon, waarmee de ontvanger dankzij jou kan genieten van een cultureel uitje. De Kunst en Cultuurkaart is een museum- en theaterbon in één! Je kunt ermee terecht bij honderden instellingen door heel Nederland waaronder vele theaters, musea en monumenten. De cadeaukaart is ook online te besteden bij de Nationale Theaterkassa, Eventim en Bleef Klassiek. Wil je iemand verrassen met een originele cadeaubon? Bestel dan nu de Nationale Kunst en Cultuurkaart op cadeaubon.nl!

Deze cadeaukaart is te besteden tot 2 jaar na uitgifte bij alle aangesloten theaters, musea en monumenten en kan zowel online als op locatie worden besteed.

Veelgestelde vragen

Waar is de Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart te koop?

Bij cadeaubon.nl bestel je snel en eenvoudig jouw Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart. Je bepaalt zelf het bedrag dat je erop wil zetten, kiest vervolgens (optioneel) een leuke verpakking uit en voegt eventueel nog een persoonlijke boodschap toe. Besteld voor 17.00 uur op een werkdag? Dan wordt de cadeaukaart nog dezelfde dag verzonden.

Waar kan ik de Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart inwisselen?

De Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart is te besteden bij vele theaters, musea en monumenten door heel Nederland. Kijk hier voor alle aangesloten locaties op de website van de Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart. Bovendien is de Nationale Kunst en Cultuur Cadeaukaart ook online te besteden bij Eventim, Beleef Klassiek en de Nationale Theaterkassa

Hoe werkt De Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart?

De ontvanger kan de Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart inwisselen bij één van de aangesloten fysieke locaties. Hier kan er betaald worden met de cadeaukaart aan de kassa. Bij online reserveringen wordt er betaald met deze cadeaukaart door de cijfercodes op de cadeaukaart in te voeren. Het volledige bedrag dat op de cadeaukaart staat kan in één keer of in delen worden uitgegeven.

Hoe lang is De Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart geldig?

De Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart is geldig tot 2 jaar na uitgifte en is in delen te besteden. 

Hoeveel saldo staat er op mijn Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart?

Benieuwd naar het saldo op jouw Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart? Je kunt dit eenvoudig en snel zelf controleren via de saldocheck op de website van de Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart.

Moet ik Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart activeren?

De Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart wordt geactiveerd geleverd. De ontvanger hoeft de cadeaukaart dus zelf niet meer te activeren.

Naar welke voorstellingen kan ik binnenkort met de Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart?

Wil je weten welke voorstellingen er allemaal te zien zijn? Bekijk dan nu de agenda van De Nationale Theaterkassa. Dit is de online acceptant van de Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart. 

Is de Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart ook voor de bioscoop?

De Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart kan niet worden ingewisseld bij bioscopen. Alleen bij theaters, concertzalen en danspodia. Ben je op zoek naar een cadeaukaart voor de bioscoop? Kies dan voor de Nationale Bioscoopbon

Wat is de Kunst en Cultuurkaart?

De Nationale Kunst en Cultuurkaart is een museum- en theaterbon in één! De ontvanger kan met deze cadeaubon terecht bij een ruim aanbod aan culturele instellingen verspreid over heel Nederland. In het aanbod vind je zowel interessante musea in de grote steden, als mooie kastelen en andere monumenten op het platteland.
 
De ontvanger kan het cadeau ook inzetten als theaterbon. Er kunnen namelijk toegangstickets worden gekocht voor vele indrukwekkende theatervoorstellingen in de meest vooraanstaande theaters van Nederland. De cadeaubon kan gewoon als betaalpas worden gebruikt aan de kassa van de theaters. Met de Kunst en Cultuurkaart kan de ontvanger dus zelf zijn of haar ideale dag uit samenstellen. Dit betekent dat je altijd goed zit met deze leuke museum- en theaterbon. 

Het aantal culturele instellingen dat is aangesloten groeit, waardoor de mogelijkheden met deze cadeaubon alleen nog maar toenemen. Op de website van de Kunst en Cultuurkaart vind je een overzicht van alle aangesloten culturele instellingen die met de Kunst en Cultuurkaart te bezoeken zijn. Er zijn altijd wel een paar leuke opties bij jou in de buurt te vinden. Dit is een leuke cadeaubon om te geven én te krijgen!

Kunst en Cultuur Cadeaukaart inwisselen

Je kunt de Kunst en Cultuur Cadeaukaart inwisselen bij meer dan 100 culturele instellingen in Nederland. En dit worden er steeds meer! Door deze cadeaubon aan iemand cadeau te doen, geef je bovendien een steuntje in de rug van de culturele sector. De ontvanger kan kaartjes kopen aan de kassa van alle locaties die mee doen met de Kunst & Cultuurkaart. 

Weten waar de Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart te besteden is? Je kunt bijvoorbeeld historische kennis opdoen in het Joods Historisch Museum in Amsterdam of het Nederlands Vestingmuseum in Naarden. Liefhebbers van theater, concerten of cabaret kunnen ook goed uit de voeten met deze theaterbon. Zo doen onder andere het Parktheater in Eindhoven en Theater aan het Vrijthof in Maastricht mee. Zoals je ziet kan iedereen wel een leuke bestedingsmogelijkheid vinden in zijn of haar woonplaats. 

Zoek je een cadeau voor de musicalliefhebber? De Kunst & Cultuurkaart is ook om te wisselen voor musicaltickets van Primera, zoals de Lion King en The Bodyguard. Wat een feest! Geef deze cadeaubon aan iemand die een cultureel uitje wel kan waarderen. Ga nu door naar de bestelpagina en rond je bestelling binnen een paar minuten af.