Kunst en Cultuurkaart bestellen
Kunst en Cultuurkaart

Betaal veilig via: idealmastercardvisabetalen  

Dé cadeaubon voor theater, musea en monumenten!

Op werkdagen voor 17.00 besteld = vandaag verstuurd

Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-

Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Bij elke kaart een gratis*extra dagje uit jaarkaart t.w.v. €29,95!

dajia

*Minimum afname 10 kaarten

Nationale Kunst en Cultuurkaart

Geef eens de Nationale Kunst en Cultuurkaart cadeau! Dit is een leuke cadeaubon, waarmee de ontvanger dankzij u kan genieten van een cultureel uitje. De Kunst en Cultuurkaart is een museum- en theaterbon in één! Je kunt ermee terecht bij meer dan 100 instellingen door heel Nederland waaronder vele theaters, musea, filmhuizen en monumenten. Wilt u iemand verrassen met een originele cadeaubon? Bestel dan nu de Nationale Kunst en Cultuurkaart op cadeaubon.nl!

alsjeblieft

Keuze Cadeaukaart

Bent u op zoek naar een leuk en origineel cadeaubon idee? Schenk dan een Keuze Cadeau, waarmee de ontvanger zelf een thema cadeaubon kan uitzoeken uit het ruime assortiment van Keuze Cadeau. De cadeaubon is zeer geschikt als zakelijk geschenk, bijvoorbeeld in een kerstpakket voor uw werknemers.

Naar Keuze Cadeaukaart

allcards

dajia

Bij elke kaart een gratis* extra Dagje Uit Jaarkaart t.w.v. €29,95!

*Minimum afname 10 kaarten

Kies een feestelijke verpakking voor uw cadeaukaart

verpakking

 

Maak uw cadeau compleet met onze inpakservice

inpakservice

 

Geef naast een cadeaukaart ook een fles wijn cadeau

wijn

 

Cadeaubon personaliseren

Aanvragen

uwlogo

Wilt u een cadeaubon schenken met uw bedrijfslogo of bedrijfsfoto er op? Vraag dan nu een gepersonaliseerde bestelling aan en zorg ervoor dat de ontvanger niet vergeet van wie het cadeau afkomstig is.

Wat is de Kunst en Cultuurkaart?

De Nationale Kunst en Cultuurkaart is een museum- en theaterbon in één! De ontvanger kan met deze leuke cadeaubon terecht bij een ruim aanbod aan culturele instellingen verspreid over heel Nederland. In het aanbod vindt u zowel interessante musea in de grote steden als mooie kastelen en andere monumenten te midden van het platteland. Maar de ontvanger kan het cadeau ook inzetten als theaterbon. Er kunnen namelijk toegangstickets worden gekocht voor vele indrukwekkende theatervoorstellingen in de meest vooraanstaande theaters van Nederland. De cadeaubon kan gewoon als betaalpas worden gebruikt aan de kassa van de theaters. Met de Kunst en Cultuurkaart kan de ontvanger dus zelf zijn of haar ideale dag uit samenstellen! Dit betekent dat u altijd goed zit met deze leuke museum- en theaterbon. Het aantal culturele instellingen dat is aangesloten groeit bovendien gestaag, waardoor de mogelijkheden met deze cadeaubon alleen nog maar toenemen. Op de website van de Kunst en Cultuurkaart vindt u een overzicht van alle aangesloten culturele instellingen die met de Kunst en Cultuurkaart te bezoeken zijn. Er zitten altijd wel een paar leuke opties bij u in de buurt. Maak de cultuurliefhebbers in uw vrienden, familie of werknemers wakker en geef ze een Kunst en Cultuurkaart. Dit is een leuke cadeaubon om te geven en te krijgen!

Waar te besteden?

De Kunst & Cultuurkaart is te besteden bij meer dan 100 culturele instellingen in Nederland. En dit worden er steeds meer! Door deze cadeaubon aan iemand cadeau te doen, geeft u bovendien een steuntje in de rug van de culturele sector. De ontvanger kan kaartjes kopen aan de kassa van alle locaties die mee doen met de Kunst & Cultuurkaart. Zo kunt u historische kennis op doen in het Joods Historisch Museum in Amsterdam of het Nederlands Vestigingsmuseum in Naarden. Liefhebbers van theater, concerten of cabaret kunnen ook goed uit de voeten met deze theaterbon. Zo doen onder andere het Parktheater in Eindhoven en Theater aan het Vrijthof in Maastricht mee. Zoals u ziet kan iedereen wel een leuke bestedingsmogelijkheid vinden in zijn of haar woonplaats. Zoekt u een cadeau voor de musicalliefhebber? De Kunst & Cultuurkaart is ook om te wisselen voor musicaltickets van Primera, zoals de Lion King en The Bodyguard. Wat een feest! Geef deze cadeaubon aan iemand die een cultureel uitje wel kan waarderen. Ga nu door naar de bestelpagina en rond uw bestelling binnen een paar minuten af.