Tijdschriften Cadeaukaart

Tijdschriften Cadeaukaart

  • De ontvanger kiest uit meer dan 150 tijdschriften!

  • Populaire titels als Vriendin, Jan, Grazia, &C, Weekend en Party

  • Leesvrijheid: abonnementen stoppen automatisch

  • Geldig tot 2 jaar na uitgifte

pdp featured block
Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Wat voor verpakking wil je?

Kies uit 33 opties

Gratis

Kosten

€25,00

Voor iedere gelegenheid een geschikt cadeau? Ga voor de Tijdschriften Cadeaukaart. Met deze cadeaukaart maak je iedereen blij. De ontvanger wisselt de Tijdschriften Cadeaukaart online in voor een (tijdelijk) abonnement op tijdschrift naar keuze. Met meer dan 150 populaire titels om uit te kiezen, zit ieders favoriet er gegarandeerd bij. Party, Jan, Vriendin, Formule1, Weekend, Grazia, &C, Historia en Elegance  behoren tot de vele opties. Bestel nu de Tijdschriften Cadeaukaart!

Deze cadeaukaart is geldig tot 2 jaar na uitgifte en online op de website van de Tijdschriften Cadeaukaart te besteden.

Veelgestelde vragen

Waar kan ik de Tijdschriften Cadeaukaart besteden?

De Tijdschriften Cadeaukaart is online te besteden op de website. De ontvanger kiest uit ruim 150 verschillende tijdschriften.

Waar is de Tijdschriften Cadeaukaart te koop?

Bij Cadeaubon.nl bestel je snel en eenvoudig de Tijdschriften Cadeaukaart. Je bepaalt zelf het bedrag tussen €5,- en €150,-. Je kiest vervolgens optioneel een leuke verpakking uit en voegt eventueel nog een persoonlijke boodschap toe. Besteld voor 17.00 uur op een werkdag? Dan wordt de cadeaukaart nog dezelfde dag verzonden. Kies je voor de digitale variant van de Tijdschriften Cadeaukaart, dan krijgt je de e-voucher binnen een paar uur toegestuurd per e-mail.

Moet ik de Tijdschriften Cadeaukaart activeren?

De Tijdschriften Cadeaukaart wordt geactiveerd geleverd. De ontvanger hoeft de cadeaubon dus zelf niet meer te activeren.

Hoe werkt de Tijdschriften Cadeaukaart?

De Tijdschriften Cadeaukaart wordt eenvoudig online op de website ingewisseld. De ontvanger kiest uit ruim 150 verschillende tijdschriften zijn of haar favoriet en voert vervolgens de 19-cijferige code en de 6-cijferige pincode op de kaart in tijdens de bestelling.

Hoe lang is de Tijdschriften Cadeaukaart geldig?

De Tijdschriften Cadeaukaart is 2 jaar geldig na uitgifte.

Waar kan ik het saldo van mijn Tijdschriften Cadeaukaart checken?

Benieuwd naar het saldo op je cadeaukaart? Ga naar de website van de Tijdschriften Cadeaukaart en kom via de saldo checker achter het saldo op je cadeaubon.