20x het beste cadeau voor iemand die op reis gaat

07 februari 2024

Ik ga op reis en ik neem mee… 
Zo begint ongeveer elke reiziger aan zijn of haar reis. De meest voor de hand liggende dingen worden dan (letterlijk) uit de kast gehaald. Maar er blijven daarnaast nog genoeg dingen over die handig zijn op reis en waar niet meteen aan gedacht wordt.

Zoek jij toevallig nog een leuk cadeau voor iemand die op reis gaat? Lees dan heel snel verder en laat je inspireren door onze top 20. Zeker weten dat jouw favoriete cadeau voor iemand die op reis gaat er tussen staat!

Wat is een leuk cadeau voor iemand die op reis gaat?

Op zoek dus naar hét cadeau voor mensen die op reis gaan. Wat bij ons met stip op nummer één staat, is veruit het meest veelzijdige cadeau cadeau dat je je kan bedenken: De Keuze Cadeaukaart!

1. 200 cadeaukaarten in 1

Met de Alles-in-1 Keuze Cadeaukaart van Cadeaubon.nl geef je de ontvanger alle ruimte om zelf zijn of haar favoriete cadeaubon te kiezen binnen ons assortiment. Met meer dan 200 opties om uit te kiezen, vindt hij of zij zeker wat hij nog nodig heeft voor op reis.

2. De winkel van ons allemaal

Nog een leuk hebbedingetje zoals bijvoorbeeld een paspoorthoesje nodig? bol.com is the place to! De bol.com cadeaukaart is dus zeker een handig cadeau voor mensen die op reis gaan. Hiermee schaft een toekomstige reiziger alles aan wat hij of zij nog nodig heeft.

3. Nooit meer nekpijn

Een goed nekkussen is zeker iets wat tijdens het vele reizen niet mag ontbreken. Absoluut een top cadeau voor mensen die op reis gaan.

4. Een droomovernachting

Een echt ervaren reiziger komt altijd wel ergens terecht, maar om iemand een extra steuntje in de rug te geven kan de Hotelgiftcard heel erg goed van pas komen. Deze cadeaukaart is te besteden bij maar liefst 600.000 accommodaties wereldwijd. Met de Hotelgiftcard kom je nog ergens!

5. Warme nachten

De reiziger zal wellicht ook op plekken komen waar er iets minder comfortabel kan worden overnacht. Afhankelijk van het te besteden reisbudget uiteraard. Maar een handige reisslaapzak komt zeker wel van pas. 

6. Hét leesmateriaal voor onderweg

Het is niet de bestemming die telt maar de reis. En dat is ook zeker waar, alleen tijdens zo’n reis moet je helaas wel veel wachten. Denk aan een vertraagde vlucht of een trein die urenlang stilstaat. Juist voor dit soort momenten is het fijn om wat te lezen te hebben. Met LEES! Cadeau heb je altijd een goed cadeau in handen voor iemand op reis gaat.

7. De beste route uitgestippeld

Wat de bestemming van de reis ook is, Lonely Planet heeft er zeker een boek over geschreven. Een reisgids helpt een reiziger altijd goed op weg en is dus ook zeker een aan te raden cadeau voor mensen die op reis gaan.

8. Noodzakelijke sportieve uitrusting

Een voordehand liggend cadeau voor iemand die op een sportieve reis gaat en vele kilometers te voet gaat afleggen, zijn sportieve benodigdheden. Denk bijvoorbeeld aan een goede rugtas, schoenen, ademende kleding en een drinkfles. Op dit vlak is de Decathlon Cadeaubon een uitstekend cadeau voor iemand die op reis gaat.

9. Droog naar de overkant

Naast een goede rugzak, is een hoes voor over de rugzak ook absoluut onmisbaar. Als reiziger wil je niet het risico lopen dat alles nat wordt. Zeker als je in gebieden komt waar er nogal wat regen valt, is dit een ideaal cadeau voor mensen die op reis gaan.

10. Persoonlijke verzorging must haves

Op reis kom je af en toe op plekken waar je niet altijd even makkelijk kan douchen. Dan is het toch maar wat fijn om bijvoorbeeld wat vochtige doekjes bij je te hebben. Loop je lang in de brandende zon, dan is een goede factor uiterst noodzakelijk. 
Kortom, producten die je bij de Etos koopt, komen op reis zeker goed van pas. Een Etos Cadeaukaart is dus een heel nuttig cadeau voor mensen die op reis gaan.

11. Tegen vervelende steken

In warme landen met veel muggen, is een anti-muggenspray echt een must. Zeker in gebieden waar malaria voorkomt, is het als reiziger oppassen geblazen. Anti-muggenspray vormt dus zeker een essentieel cadeau voor mensen die op reis gaan.

12. Onmisbare gadgets

De moderne reiziger loopt uiteraard niet meer rond met een kompas en een landkaart. De ontwikkeling van de moderne technologie heeft gezorgd voor betere, handige tools die je van A naar B kunnen helpen. 
Coolblue is meester op gebied van dit soort gadgets. Zeker weten dat de Coolblue Cadeaubon als cadeau voor mensen die op reis gaan, heel erg goed van pas gaat komen.

13. Leg elk moment vast

Tijdens zo’n onvergetelijke reis, wil je uiteraard alle mooie momenten ook vastleggen voor het thuisfront en voor jezelf, mocht het toch na jaren een beetje wegzakken in het geheugen. Een goede camera die bestand is tegen water is dus een perfect cadeau voor mensen die op reis gaan.

14. Blijf altijd connected

Een powerbank is een hele handige en onmisbare gadget, want niet overal is stroom. Zonder stroom, geen oplaadmogelijkheid voor je telefoon en zonder telefoon kunnen we ons tegenwoordig toch niet echt redden. Dit cadeau dus zeker inslaan voor mensen die op reis gaan.

15. Universeel ingeplugd

Een universele reisstekker is een essentieel onderdeel om je telefoon overal op te laden en om andere elektrische apparaten te laten werken. Wellicht niet het meest indrukwekkende cadeau voor iemand die op reis gaat, maar wel heel handig!

16. Spelletjes en ander vermaak

We hebben het al even gehad over het tegengaan van de verveling op reis. Wat ook uiteraard altijd helpt is het spelen van een leuk spelletje. Met de Intertoys Kadokaart is dat spelletje voor onderweg zo in de pocket!

17. Een muzikale reis

Een reis verloopt nog magischer met de juiste muziek onderweg. Geen road trip is compleet zonder een perfecte soundtrack en daar kan de streamingdienst Sportify uiteraard bij helpen. 
Verras iemand die op reis gaat met de Spotify Giftcard. De ontvanger krijgt toegang tot miljoenen nummers, albums en afspeellijsten van over de hele wereld. 

18. Lawaai-proof

Met noise cancelling oordopjes sluit je je gemakkelijk even af. Gegarandeerd iets waar elke reiziger tijdens een lange reis af en toe wel eens behoefte aan heeft. 

19. Life saver

Als reiziger kan je maar beter op alles voorbereid zijn. Mocht je nog een noodzakelijk iets cadeau willen geven aan mensen die op reis gaan? Dan is een EHBO tasje zeker een goede keus.

20. Echt HEMA

Voor alle kleine dingen die eventueel nog van pas zouden kunnen komen tijdens een reis, is HEMA dé plek. De HEMA Cadeaukaart is dan ook een uitstekend cadeau voor mensen die op reis gaan en zal zeker goed besteed worden.

Het perfecte cadeau voor iemand die lang op reis gaat

Een stukje van thuis
Oost west, thuis best is een bekende uitspraak en gaat voor de meesten wel op. Hoe fantastisch een reis ook is, je kan je af en toe best eenzaam voelen en thuis behoorlijk missen. 
Het perfecte cadeau voor iemand die lang op reis gaat, is volgens ons dan ook een stukje van thuis meegeven aan de reiziger. 
Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van een klein boekje, waarin vrienden en familie voorafgaand aan de reis wat stukjes schrijven. Of een klein album met foto’s van dierbare momenten en personen.