Een veelzijdig en persoonlijk zakelijk geschenk

19 oktober 2023

Waarom is de Keuze Cadeaukaart het ultieme geschenk voor jouw personeel en zakenrelaties?

Het antwoord is simpel, de Keuze Cadeaukaart is een zeer flexibel en veelzijdig cadeau waar je echt iedereen blij mee maakt. Hoe divers of verschillend jouw personeel ook is, dit geschenk is simpelweg allesomvattend.

Wat maakt de Keuze Cadeaukaart zo flexibel?

Met de Keuze Cadeaukaart geef je de ontvanger alle vrijheid om zélf zijn of haar favoriete cadeaukaart binnen ons assortiment uit te zoeken. Populaire merken zoals ICI Paris XL, Lees! Cadeau, Rituals, Zalando, Diner Cadeau, Nationale Bioscoopbon, Wehkamp, Coolblue en Hotelgiftcard behoren tot de ruim 200 inwisselopties. Waar de interesses van jouw personeel ook liggen, met de Keuze Cadeaukaart kiezen zij hun meest geliefde cadeaubon uit. Zo geef je jouw personeel dus alle keuzevrijheid en bezorg je hen altijd het juiste geschenk!

Hoe maak je het geven van een Keuze Cadeaukaart nog persoonlijk?

Je maakt jouw geschenk nog persoonlijker, door gebruik te maken van onze talloze personalisatiemogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld je eigen bedrijfslogo op de cadeaukaart laten drukken of één van onze zakelijke, luxe cadeaupakketten toevoegen aan de Keuze Cadeaukaart (of aan één van onze andere 200+ cadeaukaarten). Ook kan je een persoonlijke boodschap toevoegen aan je bestelling. Lees hieronder nog meer over dit ideale zakelijke cadeau en bestel ‘m nu voor jouw personeel en zakenrelaties!

Keuze Cadeaukaart

Nog even alles over de Keuze Cadeaukaart op een rijtje!
Met de Keuze Cadeaukaart van cadeaubon.nl geef je maar liefst 200 cadeaukaarten in één! Het enige wat de ontvanger hoeft te doen, is de Keuze Cadeaukaart inwisselen. Dit kan voor één of meerdere cadeaukaarten naar keuze binnen ons assortiment. Zo ben je altijd verzekerd van een succesvol cadeau voor jouw personeel een zakenrelaties.

Ook is de Keuze Cadeaukaart te verkrijgen in verschillende leuke thema’s. Denk aan: Gefeliciteerd, Bedankt, Beterschap, Baby, Sinterklaas en uiteraard ook Feestdagen. Zoek je dus nog een perfect kerstgeschenk? Dan is de Keuze Cadeaukaart – Fijne Feestdagen een absolute aanrader! De thema keuze cadeaukaarten hebben exact dezelfde mogelijkheden als de Keuze Cadeaukaart zelf.
Voeg een feestelijk cadeaupakket toe aan de bestelling en een kaartje met een persoonlijke boodschap en jouw cadeau voor het personeel is veelzijdiger en persoonlijker dan ooit!

Bekijk hier de uitgebreide mogelijkheden of neem direct contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.