Giftcard van het Jaar = Diner Cadeau!

26 januari 2022

Het is ons weer gelukt! Na een spannende strijd, hebben wij in de categorie ‘’Eten & Drinken’’ de Giftcard van het Jaar verkiezing 2021/2022 gewonnen met Diner Cadeau!
In de voorgaande jaren; 2015, 2018, 2019, 2020 hebben wij deze prestigieuze prijs ook al in ontvangst mogen nemen. Maar dit jaar was het nog belangrijker om deze award weer te winnen; de titel geldt nu namelijk voor 2021 én 2022! Daarnaast zijn er in 2021 een aantal veranderingen doorgevoerd in de verkiezing. Er is een nieuwe vakjury benoemd en deze heeft ervoor gekozen om nieuwe categorieën toe te voegen en een aantal categorieën te hernoemen. Ook is er een stuk kritischer gekeken naar alle genomineerde cadeaukaarten. Het is dan ook extra speciaal dat we er wederom in zijn geslaagd om te winnen met Diner Cadeau!

Naast Diner Cadeau zijn er in andere categorieën nog meer gelukkigen in de prijzen gevallen. Bekijk hieronder het overzicht van een aantal winnaars van de Giftcard van het Jaar verkiezing en bestel jouw favoriete cadeaukaart nu op cadeaubon.nl!

Diner Cadeau - winnaar 'Eten & Drinken'

Verras iemand, nu de horeca weer open is, met de meest populaire dinerbon van Nederland, Diner Cadeau! Deze is te besteden bij meer dan 3250 restaurants in heel Nederland. Er zit dus altijd wel een leuk restaurant in de buurt om te gaan dineren, lunchen of borrelen. Ook kun je met deze cadeaukaart terecht bij de vele aangesloten restaurants met take away mogelijkheden. Kortom, Diner Cadeau valt altijd in de smaak!
Bestel

Bol.com Cadeaukaart - winnaar 'Winkelen' & 'Overall'

Dat de bol.com cadeaukaart wederom als één van de grote winnaars uit de bus is gekomen, is geen verrassing! Dit leuke en zeer veelzijdige geschenk is perfect als zowel persoonlijk en als zakelijk cadeau. Met keuze uit meer dan 33 miljoen producten binnen het assortiment zal iedereen wel raad weten met de cadeaubon van bol.com.
Bestel
--> ook beschikbaar als digitale cadeaubon

Weekendjeweg.nl Cadeau Card - winnaar 'Overnachten & Reizen'

Met de Weekendjeweg.nl Cadeau Card kan de gelukkige ontvanger er even heerlijk tussenuit en heeft hij of zij keus uit een ruim aanbod hotels en bungalowparken in o.a. Nederland, Duitsland, België en Frankrijk. Deze cadeaukaart is o.a. te besteden bij Centerparcs, Van der Valk Hotels & Restaurants en Landal GreenParks.
Bestel
--> ook beschikbaar als digitale cadeaubon

Boekenbon - winnaar 'Kijken, Lezen en Luisteren'

De welbekende Boekenbon is te besteden bij meer dan 1500 boekwinkels en webshops! De ontvanger kiest met deze cadeaubon zelf een boek of e-book naar keus uit. Verras dus nu een echte boekenwurm met de Boekenbon!
Bestel
--> ook beschikbaar als digitale cadeaubon

VVV Lekkerweg - winnaar 'Dagje Uit & Avondje Uit'

VVV Lekkerweg is in te wisselen voor de leukste uitjes! Degene die jij wil verrassen kan deze cadeaukaart gebruiken voor een uitstapje naar keus. Een stedentrip, een weekendje in de natuur, een bezoek aan een museum, dierentuin of sauna. Met VVV Lekkerweg is er echt van alles mogelijk! Deze cadeaukaart valt dus altijd en bij iedereen in goede aarde.
Bestel

FashionCheque - winnaar 'Fashion'

Met de FashionCheque kan een modeliefhebber zijn of haar slag slaan bij meer dan 10.000 fysieke winkels, of online. Tot de vele shopmogelijkheden behoren winkels zoals o.a. H&M, Zalando, HEMA, ICI Paris XL, Wehkamp, de Bijenkorf en Rituals. Bestel 'm nu en het winkelen kan beginnen!
Bestel

Gift for You - winnaar 'Belevenissen'

De cadeaukaarten van Gift for You zijn stuk voor stuk hele fijne cadeaus om te geven en te krijgen! De Gift for You - Puur Overnachten kan door de ontvanger bijvoorbeeld besteed worden aan een heerlijke overnachting in een drie- of viersterrenhotel, inclusief ontbijt. Voor deze overnachting kan gekozen worden uit een overnachting op één van de 700 locaties in Europa!
Bestel

Huis & Tuin Cadeau - winnaar 'Huis & Tuin & Doe het zelf'

Huis & Tuin Cadeau is ook al jaren één van de winnaars van de Giftcard van het Jaar Verkiezing. Niet zo gek ook, want deze cadeaukaart is en blijft het leukste cadeau voor iedereen die dol is op inrichten, klussen en/of tuinieren. De persoon die jij trakteert op deze cadeaubon, kan terecht bij meer dan 2500 woonwinkels en tuincentra in Nederland, zoals Hornbach, Riviera Maison, Trendhopper en Blokker.
Bestel
--> ook beschikbaar als digitale cadeaubon

VVV Cadeaukaart - winnaar 'Multi Keuze Cadeaukaart'

De naam van de categorie waarin de veelzijdige VVV Cadeaukaart heeft gewonnen, zegt eigenlijk al genoeg. Met deze cadeaukaart kan de ontvanger echt alle kanten op! Zowel online, als in fysieke winkels, als aan verschillende uitstapjes is de VVV Cadeaukaart te besteden.  Bestel 'm nu!
Bestel

Interesse in een andere cadeaubon?

Ben je geïnspireerd geraakt door de winnende kaarten, maar ben je eigenlijk op zoek naar een andere cadeaubon? Klik hier voor het overzicht van alle beschikbare cadeaubonnen! Heb je vragen? Neem gerust contact op met onze helpdesk.