Lente in huis & tuin!

01 maart 2021

De winterse dagen vol sneeuw- en ijspret waren fantastisch, maar minstens zo geweldig is het seizoen dat we al bijna kunnen ruiken: de lente! De dagen worden langer, voorzichtig komen de eerste knoppen aan de bomen en... daar overvalt je plotseling de sterke behoefte om je huis eens een flinke opfrisbeurt te geven! Ook je balkon of tuin kan wel wat aandacht gebruiken. Het lente zonnetje maakt de doe-het-zelver in ons wakker, een moment om met beide handen aan te grijpen!

Zoek je een cadeau voor iemand die dol is op klussen in- en rond het huis? Of juist voor iemand die wel een stok achter de deur kan gebruiken om dat lang uitgestelde project eindelijk eens aan te pakken? Wij geven je graag een aantal handige cadeaukaarten tips! 

1. Huis & Tuin Cadeau

Huis & Tuin Cadeau is deze lente het ultieme cadeau voor iedereen met de nodige klus en tuinier kriebels! Met deze cadeaubon kun je woon- en tuinshoppen bij ruim 2500 woonwinkels, bouwmarkten en tuincentra verspreid over heel Nederland! Denk aan GroenRijk, Trendhopper, Praxis, Hornbach en Blokker, maar ook online warenhuis Wehkamp. Volop keuze dus!

2. Vtwonen Cadeaukaart

Op zoek naar een cadeau voor iemand die gaat verhuizen, samenwonen of toe is aan een fris interieur volgens de laatste trends? Met de Vtwonen Cadeaukaart maak je diegene ongetwijfeld erg blij! Op vtwonen.nl shop je onder andere de mooiste verlichting, meubels, tuindecoratie en te gekke woonaccessoires. Die lang gedroomde inrichting ligt met dit veelzijdige cadeau binnen handbereik! 

3. GAMMA Cadeaukaart

GAMMA, sinds jaar en dag een begrip in bouwmarktland. Met de GAMMA Cadeaukaart maak je van elke klus een feest! Verf in de mooiste kleuren, een kek behangetje voor in de slaapkamer, precies dat ene schroefje dat je al tijden zocht en natuurlijk ook bouwmaterialen, raamdecoratie en gereedschap in alle soorten en maten. Deze ideale klusbon is te besteden in een van de meer dan 160 winkels in Nederland of in de GAMMA webshop. "Ik kan het. GAMMA".

4. Wehkamp Cadeaukaart

Met meer dan 400.000 verschillende producten van meer dan 2.000 merken, is het onmogelijk om níet te slagen bij Wehkamp! Met de Wehkamp Cadeaukaart kun je naast de leukste fashion, ook alles vinden op het gebied van huis en tuin. Een trendy vloerkleed of sierkussen? Check! Een onderhoudsvrije tuinset of parasol? Check! Een comfortabele fauteuil of praktische opbergers? Check! 

5. Klus Cadeau

Voor de handige Harry's onder ons is Klus Cadeau het perfecte geschenk. Maar ook die vriend of vriendin met twee linker handen zal veel plezier hebben van deze praktische cadeaubon. Met Klus Cadeau kun je terecht bij alle fysieke winkels van Praxis, Hubo, Multimate, Hornbach en De Verfzaak en vind je alles om jouw klus te klaren! Maak je huis- en tuindromen waar en ga aan de slag!

6. fonQ Giftcard

"Geef je huis wat fonQ!", zo luidt de slogan van deze veelzijdige webshop. Voor een nieuwe look en feel in huis en/of tuin ben je bij fonQ absoluut aan het goede adres! Ben je bang de plank mis te slaan door zelf een vaas of fotolijst uit te zoeken voor degene die jij wil verrassen? Met de fonQ Giftcard kiest de ontvanger zélf zijn of haar lang gewenste interieuritem. Probleem opgelost! 

Op zoek naar een andere cadeaukaart?

Ben je geïnspireerd geraakt door onze Huis & Tuin cadeaukaarten tips, maar ben je toch op zoek naar een andere cadeaukaart? 
Bekijk dan hier een overzicht van alle beschikbare cadeaukaarten!