Sinterklaas Cadeau 2022: 'De keuze is reuze'

19 november 2020

Vol verwachting klopt ons hart voor de Sinterklaasperiode die gaat komen. Of we nu alleen thuiszitten of tóch samen kunnen zijn, juist nu willen we elkaar blij maken met een speciaal Sinterklaas cadeau. De Sint werd dit jaar verplicht om anders te denken en hij kwam met innovatieve, ‘Coronaproof’ cadeauoplossingen. Dit jaar wordt er niet teveel door de winkelstraten gerend of met veel pieten tegelijk in schoorstenen gekropen. Het is volgens de Sint beter om een Sinterklaas cadeau te geven in de vorm van een cadeaubon. Zo kunnen we elkaar veilig en wel blijven verrassen..

Sinterklaas Keuze Cadeaukaart

De Goedheiligman heeft ervoor gezorgd dat er een cadeaukaart werd ontwikkeld die je kunt verzilveren voor méér dan 200 cadeaukaarten: de Sinterklaas Keuze Cadeaukaart. Alle mogelijke Sinterklaas cadeauwensen kunnen middels deze cadeaubon worden vervuld! De ontvanger kan middels de unieke kaartcode op de online verzilveringspagina kiezen voor één van de meer dan 200 gewenste cadeaukaarten. Deze wordt per email als e-voucher óf per post verzonden.

De Sinterklaas Keuze Cadeaukaart kun je verzilveren voor wel meer dan 200 cadeaukaarten!  Alle Sinterklaas cadeauwensen die je kunt bedenken kunnen met deze cadeaubon worden vervuld! Bestel deze cadeaubon nu veilig & snel voor een onvergetelijke pakjesavond.

Welk Sinterklaas cadeau voor wie? Advies van Sint...

Waar kan de ontvanger van de Sinterklaas Keuze Cadeaukaart zoal uit kiezen en welk Sinterklaas cadeau is passend voor wie?
Sinterklaas helpt ons met enkele voorbeelden:

  • De elegante shoppers onder ons die gaan voor kwaliteit en mooie merken kunnen met de Bijenkorf cadeaukaart al hun ‘cadeau parels’ shoppen in het mega assortiment! 
  • Voor de sfeermakers die altijd op zoek zijn naar de beste kleur-, materiaal-, of productmatch binnen- en buitenshuis is de Huis & Tuin Cadeaukaart een perfect Sinterklaas cadeau.
  • Geen hippe schoenen voor het zetten van de schoen? Dan brengt de Zalando Cadeaubon gegarandeerd de ‘perfect fit’ met misschien wel een bijpassende tas of hip kledingstuk. 
  • Óf de ontvanger kan zich tijdens de donkere winterdagen laten meevoeren naar andere werelden, middels een Sinterklaas cadeau in de vorm van een goed boek met de Lees! Cadeaukaart.

Kortom, de Sinterklaas Keuze Cadeaukaart is als een Sinterklaas schoencadeau dat altijd pas