Bijna kerst, dit is hét cadeau voor een man!

14 december 2023

Nog op zoek naar het perfecte cadeau voor je man, vader of opa voor kerst? Dan begint de tijd nu wel te dringen! Maar geen paniek, bij cadeaubon.nl hebben wij door de jaren heen veel ervaring opgedaan en weten we inmiddels wel wat mannen nu écht graag willen hebben voor kerst. Lees snel verder en wij onthullen de beste kerst cadeau ideeën voor een man!

Het beste cadeau voor een man voor kerst
Waarom een cadeaubon een perfect cadeau is voor een man voor kerst
Top 5 kerst cadeau ideeën voor een man
Vind goede cadeaus bij cadeaubon.nl

Het beste cadeau voor een man voor kerst

Uiteraard kunnen we niet alle mannen over één kam scheren en heeft iedere man zo zijn eigen interesses. Toch zijn er wel een aantal kerst cadeau tips waar je elke man blij mee maakt. Vaak hebben deze cadeaus wel iets te maken met sport, gamen, voetbal of klussen. Na een goede brainstormsessie, schoten ons de beste kerst cadeau ideeën te binnen voor een man (voor welke man dan ook ;)).

Waarom een cadeaubon een perfect cadeau is voor een man voor kerst

Begrijpelijk dat velen het vinden van een cadeau voor een man op vlak van bijvoorbeeld sport, gamen, voetbal of klussen alsnog een lastige opgave vinden, zeker nu de tijdsdruk voor kerst toeneemt. Maak het jezelf niet onnodig moeilijk en ga voor een cadeaubon! Binnen ons assortiment hebben wij precies dat cadeau voor kerst waarmee je een man absoluut gelukkig maakt. Ook als we inzoomen op sport, gamen, klussen of voetbal, hebben wij exact de juiste cadeaukaarten waar je hem blij mee maakt! Dus weet je niet precies welke games hij graag speelt, wat voor klusmateriaal hij nodig heeft, of welke voetbalwedstrijd hij graag wil zien? Geef de beste man dan een van de onderstaande cadeaubonnen voor kerst cadeau en laat hem zelf bepalen hoe hij deze het liefst besteedt. Met een cadeaubon als cadeau, haal je voor een man altijd het juiste geschenk in huis voor kerst!

Top 5 kerst cadeau ideeën voor een man

1. Alles-in-1 Keuze Cadeaukaart

We trappen deze top 5 gelijk goed af met hét cadeau deze kerst, waar geen enkele man nee tegen zegt; de Alles-in-1 Keuze Cadeaukaart! Speciaal voor kerst hebben wij deze cadeaukaart ook nog eens in een feestelijk jasje gestoken, de Kerst Keuze Cadeaukaart. Beide keuze cadeaukaarten hebben exact dezelfde, oneindige mogelijkheden. Ze zijn zo flexibel dat elke man er alle kanten mee op kan. De Alles-in-1 Keuze Cadeaukaart kan namelijk worden ingewisseld voor ruim 200 cadeaukaarten binnen ons assortiment! Zo behoren onder andere de Douglas Giftcard, adidas Cadeaubon, Ticketmaster Cadeaukaart, Jack & Jones Giftcard en Diner Cadeau tot de vele opties. Met zoveel keus heb je met de Alles-in-1 Keuze Cadeaukaart een absoluut top cadeau in handen voor een man deze kerst!

2. Nike Cadeaubon

Op gebied van sport kan je bij Nike heel goed terecht voor de beste en meest stijlvolle sportartikelen. En dat weten alle mannen ook! Verras hem met de Nike Cadeaubon voor kerst! Deze digitale cadeaubon is te besteden in de online Nike Store én in alle winkels. De ontvanger heeft de keuze uit de gehele collectie van Nike. Of het nu gaat om de juiste schoenen, kleding of materialen, bij Nike slaag je gegarandeerd. Ben je nog op zoek naar een goed cadeau voor kerst voor een sportieve man? Bestel dan nu meteen de Nike Cadeaubon!

3. Gaming Keuze Cadeaukaart

De naam van de Gaming Keuze Cadeaukaart zegt eigenlijk al genoeg; dit is een ideaal cadeau voor kerst, voor een man die van gamen houdt! Met deze cadeaukaart kiest de ontvanger zelf zijn favoriete gaming cadeaukaart binnen ons grote assortiment. Tot de opties behoren o.a. de League of Legends Giftcard, Sony Playstation Cadeaubon en de Nintendo eShop Card. Daarnaast heeft de Gaming Keuze cadeaukaart exact dezelfde mogelijkheden als de Keuze Cadeaukaart. Het enige wat de ontvanger hoeft te doen is de Gaming Keuze Cadeaukaart inwisselen voor een cadeaukaart naar keuze. Bestel ‘m nu!

4. Tick‘nBox - Voetbalwedstrijd & Stadion Tour

Deze kerst is Tick‘nBox – Voetbalwedstrijd & Stadion Tour absoluut hét cadeau waar je elke voetbal liefhebbende man voor wakker kan maken! Met deze box schenk je hem tickets voor een voetbalwedstrijd of stadiontour naar keuze. Gekozen kan worden uit maar liefst 50 Europese top voetbalclubs! Verras deze kerst nu je man, vader, broer of een andere voetballiefhebber met dit altijd geslaagde cadeau en let the games begin!

5. GAMMA Cadeaubon

En dan tot slot in dit lijstje van kerst cadeau ideeën voor een (klus) man, de GAMMA Cadeaubon! Deze cadeaubon is in alle GAMMA winkels te besteden en in de GAMMA webshop met een aanbod van meer dan 30.000 artikelen! Of iemand nu op zoek is naar gereedschap, tuinartikelen, verf of bepaalde onderdelen, bij GAMMA vind je alles wat je zoekt! Bestel ‘m nu voor kerst en wij weten wel vrij zeker dat dit cadeau onder de boom een man heel blij gaat maken!

Vind goede cadeaus bij cadeaubon.nl

Bij cadeaubon.nl bieden wij voor iedereen en voor elke gelegenheid de leukste cadeaubonnen. Zo ook natuurlijk voor kerst en hebben wij dé tips voor de leukste cadeaus om te vragen voor kerst.

In onze webshop kan je particulier of zakelijk een cadeaubon bestellen. Je bepaalt zelf het gewenste bedrag op de cadeaukaart. Daarnaast kan je kiezen uit een fysieke cadeaukaart of een digitale cadeaukaart. Bestel je een fysieke cadeaukaart? Maak dan gebruik van onze personalisatiemogelijkheden en kies een feestelijke verpakking en/of voeg een persoonlijke boodschap toe. Als je op een werkdag vóór 17.00 uur bestelt, wordt jouw cadeaukaart nog dezelfde dag verzonden. Liever je cadeaukaart direct ontvangen? Kies dan voor de digitale variant en ontvang deze onmiddellijk per e-mail.