Sinterklaascadeau trends voor 2021

10 november 2021

Hoe vier jij Sinterklaas dit jaar? Trek je lootjes op je werk, speel je het beroemde dobbelspel met vrienden of doe je een leuke Sinterklaasquiz met de schoonfamilie? Wat je ook gaat doen met pakjesavond, het vinden van een goed Sinterklaas geschenk kan wel eens lastig zijn. Zeker wanneer je een cadeau zoekt voor iemand die je (nog) niet zo goed kent. Zoals bijvoorbeeld je werknemers, nieuwe collega’s of je schoonvader waar je net kennis mee hebt gemaakt;).
Wil je met iets meer dan alleen een chocoladeletter op de proppen komen? Dan hebben wij bij cadeaubon.nl een goede Sinterklaas cadeautip voor je. Hét Sinterklaascadeau van 2021 dat echt altijd en bij iedereen in de smaak valt is.... een cadeaubon! Met dit geschenk weet je namelijk zeker dat je iets geeft waar de ontvanger ook echt blij mee zal zijn. Je geeft hem of haar namelijk de vrijheid om zélf iets uit te zoeken. In ons assortiment hebben wij meer dan 200 verschillende cadeaubonnen! Voor elke doelgroep zit er gegarandeerd een perfecte Sinterklaas cadeaubon bij.

Om de keuze iets makkelijker te maken helpen wij je graag en hebben wij een selectie gemaakt van 5 populaire cadeaubonnen. Bekijk dus nu snel onze Sinterklaascadeau trends van 2021!

1. Sinterklaas Keuze Cadeaukaart

Deze cadeaubon is, de naam zegt het al, een ideaal Sinterklaas geschenk! Zeker wanneer je pakjesavond viert met collega’s, kennissen of familieleden die je niet zo goed kent. Met de veelzijdige Sinterklaas Keuze Cadeaukaart heeft de gelukkige ontvanger keus uit meer dan 200 verschillende cadeaubonnen uit ons assortiment. Tot de opties behoren cadeaukaarten van o.a. de Bijenkorf, Sauna & Wellness, GAMMA, Lees! Cadeau, Zalando, Diner Cadeau en de Hotelgiftcard.  Of de ontvanger nu van klussen houdt, graag uit eten gaat of blij wordt van een goed boek, met de Sinterklaas Keuze Cadeaukaart zijn alle opties mogelijk!

2. bol.com cadeaukaart

bol.com, wie kent deze populaire webwinkel niet? Je kunt wel zeggen dat bol.com letterlijk van alle markten thuis is. De bol.com Cadeaukaart kan worden besteed aan een heel breed assortiment van meer dan 15 miljoen verschillende producten! Elektronica, kleding, boeken, speelgoed, beautyproducten, sportartikelen, games, muziek, meubels, het is eigenlijk te veel om op te noemen! Wat in ieder geval als een paal boven water staat, is dat iedereen, jong of oud, zeker zal slagen bij bol.com. Deze cadeaukaart is daarom echt een goede Sinterklaas cadeautip!

3. Intertoys Kadokaart

Vier je Sinterklaas met vrienden die kinderen hebben? Dan is de Intertoys Kadokaart zeker aan aanrader! Intertoys is natuurlijk dé winkel op gebied van speelgoed, maar je kan bij deze winkel ook terecht voor bijvoorbeeld de nieuwste games voor de PSP of Nintendo. Daarnaast bestaat het assortiment uit speelgoed van veel populaire merken zoals o.a. LEGO, Barbie, Ravensburger, Playmobile en Fisher Price. Ouders zullen in ieder geval wel raad weten met de Intertoys Kadokaart en kunnen zeker iets vinden waar ze hun kinderen erg blij mee maken! Sinterklaas is en blijft uiteindelijk toch een kinderfeest;).

4. Fashion Giftcard

Het meest veelzijdige Sinterklaasgeschenk op gebied van mode is verreweg de Fashion Giftcard! Van trendy kleding tot heerlijke verzorgingsproducten of modeaccessoires. De gelukkige ontvanger heeft zélf de mogelijkheid om een keuze te maken uit een cadeaukaart van een van de mooiste, aangesloten merken. Tot de opties behoren o.a. cadeaubonnen van Rituals, Foot Locker, Wehkamp, Decathlon, Zalando, Only for Men, Siebel Juweliers, de Bijenkorf en Reebok. Verras voor Sinterklaas nu een vriend, je schoonmoeder, een collega of teamgenoot met deze cadeaubon!

5. Efteling Giftcard

Op zoek een originele Sinterklaas cadeaubon waar je iemand een onvergetelijke dag mee kan bezorgen? Denk dan aan de Efteling Giftcard! Vooral de komende maanden is de Winter Efteling een bijzondere en sfeervolle plek om te bezoeken. Zo kan je genieten van verschillende attracties en live entertainment, maar is het ook mogelijk om in de Efteling te dineren en romantisch te overnachten. De Efteling Giftcard is een Sinterklaas geschenk dat leuk is voor bijvoorbeeld een collega en zijn vriendin, je schoonzus en haar gezin of als uitje voor je vrienden. De gelukkige ontvanger zal met dit cadeau in ieder geval een sprookjesachtige dag beleven!

Op zoek naar een andere cadeaukaart?

Ben je geïnspireerd geraakt door onze Sinterklaas cadeautips, maar ben je toch op zoek naar een andere cadeaubon? 
Bekijk dan hier een overzicht van alle beschikbare cadeaukaarten!