Heerlijke high tea

Heerlijke High Tea Cadeaubon

  • Voor een high tea op een locatie naar keuze

  • Op werkdagen voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd

  • Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-

  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

  • Geldig tot 2 jaar na uitgifte

pdp featured block

Wil je meer keuze? De ontvanger kiest zelf uit 200+ cadeaubonnen met de

keuze cadeaubon

!

Hoeveel wil je erop zetten?

Digitaal of per post?

Wat voor verpakking wil je?

Verrassing

Cadeau Envelop Verrassing

Gratis

Kosten

Scones met clotted cream en jam, chocoladefondue, mini-sandwiches met hartig beleg: een high tea is altijd een feestje. Vooral als je gaat high tea’en met je lieve moeder, je topper van een zus of je leukste vriendinnen. Zo kun je gezellig even bijkletsen onder het genot van een lekkere theetjes en tal van zoete en hartige hapjes. Ben jij ook zo’n fan van de typisch Engelse high tea en wil je daar anderen ook mee verblijden? Geef dan eens een High tea cadeaubon aan je vriendin of moeder (cadeautip voor Moederdag)! De Heerlijke High Tea Cadeaubon is te besteden bij een van de 3250+ restaurants die aangesloten zijn bij Dinercadeau mits zij ook high tea aanbieden.

De cadeaubon is geldig tot 2 jaar na uitgifte bij alle aangesloten restaurants die een ook een high tea aanbieden.

Verwen je besties!

Het is een echt vrouwending om gezellig bij te kletsen met (schoon)moeder, (schoon)zussen of vriendinnen onder het genot van lekkere zoete en hartige gerechtjes. De Engelse high tea is daarom ook in Nederland ontzettend populair. En hoewel de Engelsen het bij voorkeur om 16:00 uur doen, is het in Nederland altijd tijd voor een high tea.

Wil je je besties verwennen? Geef dan een Heerlijke High Tea cadeau. Voor hun verjaardag, voor hun diploma, voor de feestdagen, voor Moederdag of gewoon om te vieren dat jullie het altijd zo gezellig hebben met elkaar. Want zeg nu zelf: een high tea vind je zelf toch ook leuk om te krijgen?

Geef een heerlijke high tea cadeaubon

Met deze unieke thema cadeaubon kan bij verschillende restaurants worden genoten van een heerlijke High Tea. Er kan gekozen worden uit de ruim 3250 restaurants die zijn aangesloten bij Diner Cadeau, mits zij ook high tea aanbieden. Je kunt kiezen voor een bedrag tussen de €10 en €150 en het bedrag hoeft niet in één keer besteed te worden. Zo kan er misschien één keer met alle vriendinnen of meerdere keren met slechts één vriendin gezellig bijgekletst worden tijdens de high tea op een locatie naar keuze.

De Heerlijke High Tea cadeaubon is tot 2 jaar na uitgifte geldig en is beschikbaar als fysieke kaart. Je kunt er natuurlijk ook een vrolijk persoonlijk berichtje aan toevoegen. En misschien mag je, als je het lief vraagt, zelf wel mee met jouw vriendinnetje om te keuvelen tijdens de high tea?