Heerlijke High Tea
Heerlijke High Tea
Verpakkingen naar keuze
Verpakkingssuggestie

Heerlijke High Tea

  • Voor een high tea op een locatie naar keuze

  • Op werkdagen voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd

  • Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-

  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

  • Geldig tot 2 jaar na uitgifte

pdp featured block

Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Wat voor verpakking wil je?

Kies uit 35 opties

Gratis

Kosten

€ 25,00

Scones met clotted cream en jam, chocoladefondue, mini-sandwiches met hartig beleg: een high tea is altijd een feestje. Vooral als je gaat high tea’en met je lieve moeder, je topper van een zus of je leukste vriendinnen. Zo kun je gezellig even bijkletsen onder het genot van een lekkere theetjes en tal van zoete en hartige hapjes. Ben jij ook zo’n fan van de typisch Engelse high tea en wil je daar anderen ook mee verblijden? Geef dan eens een de Heerlijke High Tea bon aan je vriendin of moeder (cadeautip voor Moederdag)! De Heerlijke High Tea bon is te besteden bij een van de 3250+ restaurants die aangesloten zijn bij Diner Cadeau mits zij ook high tea aanbieden.

De cadeaubon is geldig tot 2 jaar na uitgifte bij alle aangesloten restaurants die een ook een high tea aanbieden.

Veelgestelde vragen

Wat is Heerlijke High Tea?

De 'Heerlijke High Tea' behoort tot de collectie van Diner Cadeau. Met deze kaart biedt je de ontvanger de mogelijkheid om te genieten van een verrukkelijke high tea. Naar de 'Heerlijke High Tea' kaart heeft Diner Cadeau ook andere thema's onder haar etagère, namelijk: 'Romantisch uit eten' en 'Uitgebreid dineren'.

Waar kan ik Heerlijke High Tea besteden?

De 'Heerlijke High Tea' is te besteden bij een van de 3.250+ restaurants die aangesloten zijn bij Diner Cadeau, mits zij ook een high tea aanbieden. Meer informatie over de deelnemende restaurants vind je op de website van Diner Cadeau.

Hoe werkt Heerlijke High Tea?

Met deze unieke cadeaukaart kun je genieten van een heerlijke high tea bij diverse deelnemende locaties. Kies een bedrag tussen €10 en €150 en voeg een persoonlijk bericht toe om de kaart extra bijzonder te maken. Het perfecte cadeau voor elke gelegenheid, of je nu iemand wilt verrassen of bedanken!

Hoe lang is Heerlijke High Tea geldig?

'Heerlijke High Tea' is niet enkel het proeven van verfijnde lekkernijen; het biedt ook gemak: de cadeaukaart is tot 2 jaar na uitgifte te gebruiken. Ideaal voor liefhebbers van spontane theemomenten!

Waar kan ik het saldo van Heerlijke High Tea checken?

Via de saldo checker op de Diner Cadeau website zie je in één oogopslag hoeveel tegoed je nog hebt voor een high tea. Zo kun je direct bepalen hoe uitgebreid je kunt genieten tijdens je volgende theemoment!

Verwen je besties!

Het is een echt vrouwending om gezellig bij te kletsen met (schoon)moeder, (schoon)zussen of vriendinnen onder het genot van lekkere zoete en hartige gerechtjes. De Engelse high tea is daarom ook in Nederland ontzettend populair. En hoewel de Engelsen het bij voorkeur om 16:00 uur doen, is het in Nederland altijd tijd voor een high tea.

Wil je je besties verwennen? Geef dan een Heerlijke High Tea cadeau. Voor hun verjaardag, voor hun diploma, voor de feestdagen, voor Moederdag of gewoon om te vieren dat jullie het altijd zo gezellig hebben met elkaar. Want zeg nu zelf: een high tea vind je zelf toch ook leuk om te krijgen?

Geef een heerlijke high tea cadeaubon

Met deze unieke thema cadeaubon kan bij verschillende restaurants worden genoten van een heerlijke High Tea. Er kan gekozen worden uit de ruim 3250 restaurants die zijn aangesloten bij Diner Cadeau, mits zij ook high tea aanbieden. Je kunt kiezen voor een bedrag tussen de €10 en €150 en het bedrag hoeft niet in één keer besteed te worden. Zo kan er misschien één keer met alle vriendinnen of meerdere keren met slechts één vriendin gezellig bijgekletst worden tijdens de high tea op een locatie naar keuze.

De Heerlijke High Tea cadeaubon is tot 2 jaar na uitgifte geldig en is beschikbaar als fysieke kaart. Je kunt er natuurlijk ook een vrolijk persoonlijk berichtje aan toevoegen. En misschien mag je, als je het lief vraagt, zelf wel mee met jouw vriendinnetje om te keuvelen tijdens de high tea?