Uitgebreid dineren
Uitgebreid dineren
Uitgebreid Dineren
Uitgebreid Dineren

Uitgebreid dineren

  • Uitgebreid dineren bij meer dan 3250 restaurants!

  • Een blijvende herinnering

  • Geldig tot 2 jaar na uitgifte

pdp featured block

Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Wat voor verpakking wil je?

Kies uit 36 opties

Gratis

Kosten

€25,00

Wil je iemand verrassen met een avondje uitgebreid dineren? Geef dan de 'Uitgebreid dineren' themabon van Diner Cadeau. Genieten van de ene gang naar de andere, in combinatie met een mooi glas wijn. Dat wil iedereen wel! Schenk een blijvende herinnering cadeau aan iemand die echt een bijzondere avond uit eten verdient. De 'Uitgebreid dineren' dinerbon is te besteden bij meer dan 3250 restaurants door heel Nederland. Bestel 'm nu en je hebt je cadeau morgen al in huis.

Deze cadeaukaart is te besteden tot 2 jaar na uitgave bij alle aangesloten locaties.

Veelgestelde vragen

Wat is Uitgebreid dineren?

De 'Uitgebreid dineren' cadeaukaart is onderdeel van de Diner Cadeau collectie. Met deze kaart geef je de ontvanger de kans om te smullen van een uitgebreid diner. Naast de 'Uitgebreid dineren' kaart biedt Diner Cadeau ook andere thema's aan, zoals: 'Heerlijke High Tea' of 'Dineren bij sterrenzaken'.

Waar kan ik Uitgebreid dineren besteden?

De 'Uitgebreid Dineren' Cadeaubon is ideaal voor culinaire liefhebbers die van een uitgebreide maaltijd houden. Deze bon is te besteden bij een van de 3.250+ restaurants die zijn aangesloten bij Diner Cadeau. Ontdek alle restaurants waar je royaal kunt tafelen op de Diner Cadeau website.

Hoe werkt Uitgebreid dineren?

Met deze bijzondere cadeaukaart kun je volop genieten van een uitgebreid diner bij verschillende deelnemende restaurants. Kies een bedrag tussen €10 en €150 en verrijk de kaart met een persoonlijke boodschap. Dit is hét ideale geschenk voor diegenen die houden van uitgebreid tafelen, of je nu iemand wilt verrassen of je dankbaarheid wilt tonen voor een speciaal moment!

Hoe lang is Uitgebreid dineren geldig?

'Uitgebreid dineren' gaat niet alleen over het proeven van diverse culinaire hoogstandjes; het biedt ook gemak: de cadeaukaart is tot 2 jaar na uitgifte geldig. Het perfecte cadeau voor fijnproevers die houden van een avond lang tafelen en genieten.

Waar kan ik het saldo van Uitgebreid dineren checken?

Op de Diner Cadeau website kun je met de saldo checker meteen controleren hoeveel tegoed je nog hebt voor een uitgebreid diner. Hierdoor kun je eenvoudig bepalen hoe rijkelijk je de volgende culinaire avond kunt invullen!