Zalando Cadeaubon

Zalando Cadeaubon

  • Online te besteden aan het mode aanbod op Zalando.nl in Nederland

  • Op werkdagen voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd

  • Te bestellen in waarden van €10,- tot €200,-

  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

  • Geldig tot 5 jaar na aankoop

pdp featured block

Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Wat voor verpakking wil je?

Kies uit 33 opties

Gratis

Kosten

€ 25,00

Zalando is het grootste online warenhuis van Europa. Elke liefhebber van mode en accessoires kan er gegarandeerd zijn of haar slag slaan. Ook de ‘ik-koop-alleen-een-kledingstuk-als-ik-het-nodig-heb’ fashionista’s zullen blij zijn met de Zalando Bon. Je kunt er namelijk ook terecht voor schoenen, sportkleding en nog veel meer.

Modemerken in alle prijsklassen kun je scoren met de cadeaukaart van Zalando: Only, Calvin Klein, Topshop, Ralph Lauren, Nike, Levi’s en nog veel meer. De kans is dus groot dat iemand wel een mooi cadeau kan vinden.

De Zalando Cadeaubon is geldig tot 5 jaar na aankoop. En alleen online te besteden aan gekwalificeerde producten.
Gekwalificeerde producten zijn producten die het uiterlijk van een persoon dienen (zoals kleding, schoenen). 
Verdere details vind je op je op Zalando. Of stel je vraag aan hun klantenservice. 

Let op: Deze cadeaubon is niet in België te besteden. Bezoek cadeaubon.be voor de Belgische variant.

Veelgestelde vragen

Waar kan ik mijn Zalando Cadeaubon saldo checken?

Benieuwd naar je Zalando Cadeaubon saldo? Die check je snel zelf hier.

Zalando Cadeaubon waar te koop?

De Zalando Cadeaubon koop je eenvoudig en snel via cadeaubon.nl. Je kiest zelf de waarde die je op de bon wil zetten (€10,00 - €200,00) en kunt ‘m optioneel feestelijk in laten pakken en voorzien van een persoonlijke boodschap.

Bestel je op werkdagen voor 17:00 uur, dan verzenden wij je Zalando cadeaubon vandaag nog per post. Heb je de Zalando Cadeaukaart direct nodig? Dan zit -ie binnen een half uurtje in je inbox.

Hoe lang is de Zalando Cadeaukaart geldig?

De Zalando Cadeaukaart is geldig tot 5 jaar na aankoop.

Kan ik een VVV bon omzetten naar een Zalando bon?

Ja, dat kan! Lees hier precies hoe je een VVV bon omzet naar Zalando.

De Zalando Cadeaubon is voor iedereen

De Zalando Bon is het ideale cadeau voor de liefhebber van mode en accessoires. Want wie wil er nu niet shoppen bij zalando.nl, het grootste warenhuis van Europa?

Met meer dan duizenden items zal de ideale schoen, broek of trui er sowieso tussen zitten. Geen ontvanger die er niet blij mee zal zijn. Dit geschenk raakt nooit uit de mode en jij slaat de plank niet mis met een verkeerde kleur of maat.

Zalando Cadeaubon kopen

Zoek je nog een leuk cadeau voor een vriend(in), je moeder of collega? Ga dan voor de Zalando Bon. Met deze cadeaubon kan de ontvanger vrij shoppen in webwinkel Zalando. Ze hebben echt alles!

Kleding, schoenen, tassen, ondergoed, jassen en nog veel meer. Zowel mannen, vrouwen als kinderen kunnen slagen bij Zalando. Daarom weet je zeker dat je met een Zalando Bon goed zit! Het besteden van deze bon is heel eenvoudig.

De ontvanger hoeft bij het betalen alleen maar het unieke kaartnummer en de pincode in te voeren. Een duurdere aankoop dan de waarde van de cadeaukaart? Dan is het heel eenvoudig om online bij te betalen met iDEAL of creditcard.

Bestel vandaag nog bij cadeaubon.nl

Bestel de Cadeaubon van Zalando vandaag nog bij cadeaubon.nl. Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, is vandaag nog verzonden. Optioneel in een feestelijke verpakking naar keuze en met een persoonlijke boodschap.