Home

De leukste zakelijke kerstgeschenken

De leukste zakelijke kerstgeschenken

De leukste geschenken

Zoek je een geschikt kerstgeschenk voor je werknemers? Of wil je jouw zakelijke relaties, vrijwilligers of klanten bedanken voor het afgelopen jaar met originele relatiegeschenken voor Kerst? Heb je wel eens gedacht aan een incentive voor bij je kerstactie? Met een cadeaubon zit je altijd goed! Wat de voordelen zijn van een cadeaubon als zakelijk kerstgeschenk?

✔  Je weet zeker dat iemand blij wordt van jouw originele kerstgeschenk.
✔  Je kunt voor alle medewerkers of klanten tegelijk een kerstgeschenk shoppen.
✔  Je verstuurt gepersonaliseerde kerstcadeaus inclusief eigen kerst- of nieuwjaarswens.
✔  Je betaalt geen BTW over je cadeau.

Fijne Feestdagen Keuze Cadeaukaart

Kerst Keuze Cadeau - kerstcadeau tip 2022!

Onze kerst cadeautip is de Fijne Feestdagen Keuze Cadeaukaart! Met dit totaalconcept geef je je werknemers, klanten of zakelijke relaties alle vrijheid om hun eigen cadeaukeuze te maken. De Fijne Feestdagen Keuze Cadeaukaart kan ingewisseld worden voor ieders favoriete cadeaubon en is dus het meest originele zakelijke kerstgeschenk. De ontvanger heeft keuze uit meer dan 200 cadeaukaarten. Keuzeopties zijn o.a. Diner Cadeau, de Hotel Giftcard, Lees! Cadeau, Rituals Cadeaubon, Douglas Giftcard, Wehkamp Cadeaukaart en nog vele andere populaire cadeaubonnen. Als je dit jaar een Fijne Feestdagen Keuze Cadeaukaart geeft, mooi verpakt in een kerst cadeauverpakking, kun je dus onmogelijk de plank mis slaan.

Kerst Cadeaupakketten met drank of chocolade

Kerst Cadeaupakketten met drank of chocolade

De één houdt van chocolade, de ander van wijn, gin-tonic of een non-alcoholische versnapering. Voor iedere relatie of personeelslid hebben wij het beste zakelijke kerstgeschenk! Bestel een luxe kerst cadeaubox gevuld met Tony's Chocolonely chocolade, of met drank naar keuze. Wij hebben een divers aanbod met Gin & Tonic, rode/witte/rosé wijn, prosecco en non-alcoholische mousserende Chardonnay. Voeg daar één van de 200+ cadeaubonnen uit ons assortiment aan toe voor een origineel zakelijk kerstgeschenk. Wil je gepersonaliseerde kerstcadeaus? Denk dan aan een kerstgeschenk met (bedrijfs)logo . Voeg er een persoonlijke boodschap aan toe voor de finishing touch! Informeer bij ons naar alle mogelijkheden!

Kerstpakket met kaas, drank en lekkernijen

Kerstpakket met kaas, drank en lekkernijen

Met ons uitgebreide aanbod van verschillende originele relatiegeschenken voor Kerst, zoals het kerstpakket met kaas, vind je altijd een verrassend en smakelijk kerstgeschenk voor medewerkers of relaties. Neem contact met ons op om de brochure aan te vragen, of vraag direct een (vrijblijvende) offerte op. Bij grotere aantallen werken wij met staffelkortingen.

Bekijk 200+ cadeaukaarten

Kies uit 200+ cadeaubonnen met een kerstcadeau verpakking

Breng jouw zakenrelaties, klanten of werknemers meteen in de kerststemming met een cadeaubon die is aangepast aan de persoon in kwestie! Van fashionista's tot klussers: cadeaubon.nl heeft voor elk type wel een origineel relatiegeschenk voor Kerst! Je kunt de cadeaubon personaliseren door deze in te laten pakken met één van onze feestelijke kerst cadeauverpakkingen. Een persoonlijke boodschap met de beste wensen maakt het geheel compleet! 

Kerstgeschenk personaliseren

Kerstgeschenk personaliseren

Bij ons kun je je bedrijfslogo of een andere afbeelding op de cadeaubonnen laten drukken. Hiermee heb je unieke, gepersonaliseerde cadeaubonnen als kerstgeschenk. Jouw personeelslid of zakelijkrelatie ziet gelijk van wie deze originele cadeaubon afkomstig is. Zo laat je gegarandeerd een onvergetelijke indruk achter tijdens de kerstdagen. Vraag vrijblijvend een offerte of neem contact op voor meer informatie!

Fijne Feestdagen Keuze Cadeaukaart

Fijne Feestdagen Keuze Cadeaukaart

 • Geef 200 cadeaukaarten in 1

 • Laat bedrukken met eigen bedrijfslogo

 • Betaal gemakkelijk achteraf op factuur

 • Te bestellen in waarden van €10 - €500

O.a. in te wisselen voor:

 • .
 • .
 • .
 • .
 • .
 • v
 • .
 • .
 • .
 • .
 • .
 • .

Bekijk hier een selectie van de keuzes