Dag zomervakantie, back to school!

14 augustus 2023

Of je deze zomervakantie nu hebt vertoefd in een tropisch warm vakantieland, of je hebt vermaakt in een ietwat nat en herfstachtig Nederland, het is nu alweer bijna tijd om terug te keren naar het alledaagse leven. Back to school!

Een goed begin is het halve werk, zoals het wel bekende gezegde luid, dus laten we ervoor zorgen dat we met z’n allen goed voorbereid weer van start gaan! Of je nu terug naar school gaat, de collegebanken induikt of weer aan de slag gaat met werken, bij cadeaubon.nl hebben we een aantal tips op een rijtje gezet, die een vliegende start net even iets makkelijker maken.
Verras nu iemand met een van de onderstaande cadeaukaarten en zijn of haar school-/studiejaar begint gelijk goed!

Keuze Cadeaukaart

De Keuze Cadeaukaart is onze meest veelzijdige cadeaukaart. Met dit geschenk kan de ontvanger exact aanschaffen wat hij/zij nog nodig heeft om weer fris en fruitig aan de slag te gaan met school of op het werk. Deze cadeaukaart wordt omgewisseld voor een cadeaukaart naar keuze, binnen ons assortiment met ruim 200 opties! Met de Keuze Cadeaukaart geef je iemand dus eigenlijk 200 cadeaukaarten in één! Hij of zij kan bijvoorbeeld kiezen uit cadeaubonnen van populaire merken als MediaMarkt, Zalando, Coolblue, Primark, Wehkamp, Dille & Kamille, Hema en Douglas. Waar de voorkeur van de ontvanger ook naar uitgaat, met de Keuze cadeaukaart geef je hem of haar alle keus. Een altijd geslaagd cadeau dus! Waar wacht je nog op? Geven, kiezen, klaar!

Coolblue Cadeaubon

Met de Coolblue Cadeaubon heeft de ontvanger de vrijheid om te kiezen uit een assortiment van meer dan 30.000 producten! Laptops, printers, tablets, harde schijven en bureaus, bij Coolblue vind je alles wat je nodig hebt om goed voorbereid weer op je werk of op school te verschijnen. De ontvanger kan online in de webshop of in de winkel zijn/haar slag slaan. Met zo’n cadeau geef je iemand aan het begin van dit schooljaar zeker een vliegende start!

Hema Cadeaukaart

Hema is al jaren lang van alle markten thuis en ook als het gaat om ´back to school´ benodigdheden, ben je hier absoluut aan het juiste adres! Vandaar dat de Hema Cadeaukaart zeker nu een heel geschikt cadeau is. Vooral op gebied van schrijfwaren is Hema top! Toch altijd handig om vlak voordat school en/of werk weer gaat beginnen, nog even wat pennen, mappen en papier in te slaan!

H&M Giftcard

Verras iemand met de H&M Giftcard en de ontvanger kan na de zomervakantie op school of op werk verschijnen in een prachtige nieuwe outfit! Kleren maken uiteindelijk toch de man (of vrouw 😉) en met nieuwe kleding voelen we ons vaak net een tikkeltje zelfverzekerder. Zeker zo’n eerste werkdag of schooldag loopt dan natuurlijk helemaal gesmeerd! 

Bol.com Cadeaukaart

Bij Bol.com kan je, zoals velen wel weten, terecht voor zo ongeveer alles. Om precies te zijn voor 36 miljoen verschillende artikelen! Je kan dus ook wel met zekerheid stellen, dat de bol.com Cadeaukaart helemaal perfect van pas gaat komen bij het begin van een nieuw schooljaar. Of het nu gaat om iemand die werkt, naar school gaat of studeert, hij of zij vindt met de bol.com Cadeaukaart gegarandeerd alles wat er nog nodig is om relaxed en voorbereid aan een nieuw jaar te kunnen beginnen.

Op zoek naar een andere cadeaukaart? Bekijk dan hier ons gehele overzicht.