Dank aan de leraren!

12 juni 2023

Afgaand op de tropische temperaturen van de afgelopen dagen, lijkt het alsof we al middenin de zomervakantie zitten. Maar niets is minder waar! Scholieren zijn nog hard aan het ploeteren om dit schooljaar tot een goed einde te brengen. De laatste loodjes wegen (zeker tijdens  een hittegolf) het zwaarst. En niet alleen voor de leerlingen, maar ook zeker voor de leraren. Die staan toch elke dag topprestaties voor de klas te leveren om iedereen bij de les te houden. Uiteraard is een beetje inzet van de leerling best handig voor het behalen van redelijke resultaten ;), maar een goede, geduldige docent is ook echt van onschatbare waarde en verdient alle lof!

Heb jij toevallig zo'n leraar gehad dit jaar, aan wie je veel te danken hebt? Of hebben jouw kinderen een fantastische juf of meester die op school altijd voor ze klaar staat? Verras hem of haar dan aan het einde van dit schooljaar met een klein bedankje! Bij cadeaubon.nl hebben wij speciaal voor deze gelegenheid het ideale geschenk, de Bedankt Keuze Cadeaukaart. Lees hieronder alles over dit veelzijdige cadeau en bekijk ook onze andere cadeautips!

1. Bedankt Keuze Cadeaukaart

De Bedankt Keuze Cadeaukaart is dé manier om je waardering voor een lieve juf of meester te laten blijken. Niet alleen breng je de boodschap gelijk duidelijk over, ook valt dit veelzijdige geschenk zeker bij alle leraren in de smaak! Waarom? Nou, de Bedankt Keuze Cadeaukaart is een themakaart van Keuze Cadeaukaart, met exact dezelfde mogelijkheden. De ontvanger wisselt deze cadeaukaart in voor een cadeaukaart naar keuze binnen ons assortiment. Met ruim 200 opties om uit te kiezen geef je dus eigenlijk 200 cadeaukaarten in 1! Onder andere de Wehkamp Cadeaukaart, Nationale Bioscoopbon, Zalando Cadeaubon, Douglas Giftcard en Diner Cadeau doen mee. Het enige wat de ontvanger hoeft te doen is zijn/haar favoriet uitzoeken. Geven, kiezen, klaar! Bestel 'm nu en verras jouw leraar met dit ultieme bedankje!

2. Rituals Cadeaubon

Ben je voor een leraar op zoek naar een cadeautje waarmee hij of zij zichzelf eens goed in de watten kan leggen? Ga dan voor de Rituals Cadeaubon! Met deze cadeaubon kan iedereen zelf zijn of haar favoriete product kiezen binnen de luxueuze collectie verzorgingsproducten en andere home & body-artikelen van Rituals. Trakteer jouw meester of juf nu op een heerlijk momentje van rust na een druk schooljaar met de Rituals Cadeaubon!

3. Lees! Cadeaukaart

Met alle voorbereidingen die docenten moeten treffen en uiteraard het nakijkwerk achteraf, komen ze niet vaak toe aan het lezen van een goed boek. Gelukkig hebben ze hier in de vakantie wél de tijd voor! Lees! Cadeaukaart is een ideaal geschenk om een hardwerkende leerkracht mee te bedanken, zo vlak voor de zomervakantie begint. Deze cadeaukaart is te besteden bij Primera, AKO, Bruna en The Readshop, maar ook online op Bruna.nl en Boeken.nl. Zo kan iedereen gegarandeerd zijn/haar favoriete boek, e-book of tijdschrift aanschaffen. Bedank nu jouw meester of juf met Lees! Cadeaukaart!

4. Nationale Tuinbon

Voor velen is tuinieren een ideale vorm van ontspannen, vandaar dat de Nationale Tuinbon ook voor menig docent een top geschenk is om de zomervakantie mee te beginnen! Na het afsluiten van het schooljaar, kunnen zij zo even landen op (letterlijk) eigen bodem. Met deze cadeaubon koopt jouw leraar alles voor zijn/haar tuin, terras of balkon. De Nationale Tuinbon is te besteden bij meer dan 125 zelfstandige tuincentra en bij deelnemende vestigingen van GroenRijk, Intratuin, Life & Garden, Ranzijn Tuin en Dier & Tuinland. Dus neus uit de schoolboeken en hup, die tuin in! 

Benieuwd naar andere cadeaukaarten?

Bekijk dan hier een overzicht van alle beschikbare cadeaukaarten!