De top 10 feestdagen cadeaus!

24 november 2020

De Kerstman valt graag vol enthousiasme binnen in jouw huis met een belangrijke, virtuele Kerstboodschap: “Wat er ook in de wereld plaatsvindt: Kerst is en blijft een periode vol van betekenis, samenzijn én cadeaus! En dit jaar is extra speciaal, omdat we alles op andere manieren moeten bekijken en doen. De Kerstman heeft zijn cadeauplanning voor de Kerstperiode dan ook anders aangepakt: hij is op zijn kop gaan staan en toen zag hij vanzelf de cadeauoplossingen verschijnen in de vorm van een speciale cadeaulijst: ‘De top 10 feestdagen cadeaus’. Met deze Kerstcadeaus hoef je niet fysiek bij de ontvanger aanwezig te zijn, maar kun je toch iets schenken met het gevoel dat je er daadwerkelijk bent! ‘De top 10 feestdagen cadeaus’ zijn speciaal geselecteerde Kerst cadeaubonnen die prachtig worden verpakt en je kunt er een persoonlijke Kerstwens aan toevoegen: dé cadeauoplossing voor Kerst 2020! Zo kunnen wij als gever - net als de Kerstman - met een gerust hart in prettige Kerstsferen verkeren…

1. Alles-in-1 Keuze Cadeaukaart - Fijne Feestdagen

Na lang gepeins over de ‘top 10 feestdagen cadeaus’ kwam dit idee als geroepen! Met deze cadeaubon is het mogelijk om iedere cadeauwens te vervullen. De ontvanger kan namelijk kiezen uit meer dan 200 verschillende cadeaubonnen. Dat zijn veel cadeaus om uit te kiezen! Het is zelfs mogelijk om het tegoed te schenken aan een goed doel. Een gegarandeerd geslaagd kerstcadeau!

2. Coolblue Cadeaubon

Hoe lastig is het om een cadeau te vinden voor een persoon die altijd voorloopt met de nieuwste, elektronische snufjes?! De Kerstman zag dit Kerstcadeau probleem glashelder! Hij heeft er alles aan gedaan om dit op te lossen. De Coolblue Cadeaubon biedt een ruime keuze in elektronische cadeaus en accessoires! Van Computer & Tablets, Telefonie, Huishouden & Wonen en Beeld & Geluid. Én je ontvangt ook nog de beste service ‘Met een glimlach’!

3. Lees! Cadeaukaart

Soms willen we even in een ander verhaal dan in ons eigen levensverhaal duiken… De Kerstman stimuleert lezen, omdat hij zelf ook een boekenwurm is, die graag in historie, romans of rendierverzorging boeken duikt. Lezen is een heerlijk tijdverdrijf: zeker tijdens de koude periodes als we warm binnen willen zitten met een glaasje Glühwein of warme chocolademelk! Lees! Cadeaukaart is dan ook een topper in de ‘Top 10 Feestdagen cadeaus’ lijst.

4. Rituals Cadeaubon

Wellness rituelen zijn een behoefte van ons allemaal. Ons lichaam en geest dienen ons voortdurend, en we verdienen het dan ook om onszelf te verwennen. Het viel de Kerstman op dat dit nog wel eens wordt vergeten in de drukte van deze tijd. De Rituals Giftcard is een genot voor iedereen die zichzelf nog wel eens vergeet. Bij Rituals vind je rijke en verzorgende producten, die zowel decoratief, als verzorgend zijn voor ons lichaam, en onze leefomgeving.

5. Zalando Cadeaubon

Er zijn mensen die er van ‘top tot teen’, ‘tip top’ uitzien! Ook de Kerstman moet toegeven dat hij een goede stijl waardeert. Met de Zalando Cadeaubon kun je je shopplezier ten volste kwijt! De hipste kleding, leukste accessoires én de meest uiteenlopende schoenstijlen van vele merken vind je bij dit grote online warenhuis. En als je nog niet uit geshopt bent na het vinden van je perfecte schoen of jurk, dan maakt een bijpassende tas je Kerstoutfit vast compleet!

7. Bol.com Cadeaubon

Voor de mensen die graag vergelijkingen maken, die alle mogelijke merken en opties willen zien, voordat ze een keuze maken, is Bol.com ‘the place to be’. De grootste marktplaats van Nederland, met meer dan 14 miljoen producten is ook een walhalla voor de Kerstman. Tijdens zijn zoektocht naar het beste persoonlijke Kerstcadeau komt hij, net als de ontvanger van de Bol.com Cadeaubon, altijd beslagen ten ijs!

8. Douglas Cadeaubon

“Schoonheid zit van binnen” maar het is ook heerlijk om jezelf van buiten te verzorgen met de top merkproducten die bij Douglas te krijgen zijn. Iedereen houdt van Douglas en vindt het leuk om er te shoppen! Je vindt er niet alleen heerlijke geuren waar zelfs Rudolf z’n neusje extra voor optrekt, maar ook de beste cosmetica producten, die de Kerstman tot op zijn oude dag van vandaag, jong houden. De Douglas Cadeaubon is en blijft al decennia lang een top Kerst cadeau.  

9. Hunkemöller Cadeaubon

Kledingstukken en accessoires die niet direct zichtbaar zijn kunnen heel belangrijk zijn voor ons zelfvertrouwen en comfort. Hunkemöller laat je op intieme wijze je kracht uitstralen. Iedere vrouw kan er onder andere perfect passend ondergoed & lingerie, badmode, warme wintersokken, pyjama’s en vele andere (mode)accessoires vinden. Alles is in huis ontworpen, zodat ze een perfecte draagkwaliteit kunnen waarborgen. De Hunkemöller Cadeaubon is een gewild Kerstcadeau!

10. Sauna & Wellness Cadeaubon

En ‘Last but not least’, voegt de Kerstman het onvergetelijke ‘Sauna & Wellness’ belevenis cadeau toe in de top 10 Feestdagen Cadeau lijst. Een dagje samen weg met een vriend(in), familielid of geliefde is en blijft een geweldig cadeau om te geven en te ontvangen. Tijdens de koude winterdagen hebben we vooral veel behoefte aan ontspanning. Een onvergetelijk Kerst belevenis cadeau!

Op zoek naar een ander kerstcadeau?

Bovenstaande kaarten zijn slechts een handjevol mogelijkheden van cadeaubonnen die de ontvanger kan uitzoeken. Kom je er niet uit en/of heb je ondersteuning nodig voor het vinden van een ultiem Kerstcadeau? De Kerstman en het cadeaubon helpdeskteam staan voor je klaar! Bekijk ons volledige aanbod cadeaukaarten hier.