Een liefdevol Moederdag cadeau

18 april 2023

Zondag 14 mei aanstaande is het Moederdag! Het perfecte moment om je moeder eens goed te verwennen met een mooi cadeautje. Al draait het uiteraard niet om wát je geeft, maar meer om de gedachte erachter. Een kaartje met wat lieve woorden erop zegt eigenlijk al genoeg en doet elk moederhart smelten. Goed, cadeau nummer 1 staat bij deze genoteerd ;).

Wellicht toch leuk om hier nog wel iets aan toe te voegen. Een geschenk waarvan je weet dat jouw moeder hier heel blij van wordt (naast jouw liefdevolle woorden op het kaartje natuurlijk). Het vinden van zo'n cadeau is over het algemeen nog niet zo makkelijk, mits je een beetje origineel wil zijn en niet weer met een bosje bloemen op de proppen wil komen. Bij cadeaubon.nl zorgen wij graag voor wat extra cadeau inspiratie en hebben een aantal tips hieronder op een rijtje gezet. Voeg nog een kaartje met jouw persoonlijke boodschap of een mooi cadeaupakket toe en klaar is je moederdagcadeau!

1. Liefde keuze Cadeaukaart

Verras je jouw moeder met de Liefde Keuze Cadeaukaart, dan heb je eigenlijk geen andere cadeaus of woorden meer nodig. Deze liefdevolle cadeaukaart zeg het allemaal in één zin! Ook is de Liefde Keuze Cadeaukaart één van de meest veelzijdige cadeaukaarten binnen ons assortiment. Met deze cadeaukaart van cadeaubon.nl geef je namelijk maar liefst 200 cadeaukaarten in 1! Het enige wat je moeder hoeft te doen is de Keuze Cadeaukaart in wisselen voor een cadeaukaart naar wens. Voeg hier nog een lief kaartje met een persoonlijk boodschap, of een mooi cadeaupakket aan toe en maak jouw moederdaggeschenk compleet!

2. Sauna & Wellness Cadeaubon

Een heerlijk dagje uitgebreid ontspannen, daar zeggen vrijwel alle moeders volmondig 'ja' tegen! Vandaar dat de Sauna & Wellness Cadeaubon een absolute top cadeautip is voor Moederdag. De Sauna & Wellness Cadeaubon kan worden ingewisseld bij meer dan 210 sauna's in Nederland. Onderdompelen in de warme baden, tot rust komen in de sauna en vervolgens genieten van een goede massage. Met de Sauna & Wellness Cadeaubon geef je jouw moeder onvergetelijke verwendag cadeau. 

3. Hotelgiftcard

Over het schenken van onvergetelijke cadeau's en ervaringen gesproken; de Hotelgiftcard is exact zo'n cadeau! Je moeder boekt met deze giftcard een nacht (of 2 ;)) in een hotel naar keuze en bepaalt zelf waar ter wereld de overnachting gaat plaatsvinden. Met meer dan 600.000 accommodaties wereldwijd om uit te kiezen, kan je met de Hotelgiftcard echt alle kanten op. Kies er voor om jouw Hotelgiftcard te geven in combinatie met een persoonlijke boodschap en/of cadeaupakket en je hebt zeker weten een droomcadeau voor Moederdag in handen!

4. Diner Cadeau

Je moeder heeft zeer waarschijnlijk jarenlang elke dag (met liefde ;)) voor jou gekookt. Deze Moederdag is wel hét moment om haar nu eens te verwennen met een heerlijk diner! Ben je geen keukenprins/prinses? Geen probleem, trakteer haar op Diner Cadeau! Deze populaire dinerbon is te besteden bij meer dan 3250 restaurants in Nederland. Neem je moeder lekker mee uit eten en jullie vinden zeker een restaurant wat goed in de smaak valt!

5. Rituals Giftcard

Met de Rituals Cadeaubon als geschenk kan je eigenlijk nooit de fout in gaan. Wellicht een 'veilige keuze', maar daarom zeker niet minder geslaagd! Met deze cadeaubon kan jouw moeder haar favoriete producten/geuren kiezen binnen het ruime assortiment van Rituals. Voeg aan jouw cadeau nog een persoonlijke boodschap toe of één van onze cadeaupakketten en gegarandeerd dat jij je moeder hiermee goed zal verwennen!

6. Lees! Cadeaukaart

Verslindt jouw moeder het ene boek naar het andere? Dan maak je haar zeker weten blij met Lees! Cadeaukaart. Dit is dé cadeaukaart op gebied van boeken, ebooks en tijdschrijften! Lees! Cadeaukaart kan besteed worden bij Primera, AKO, Bruna en The Readshop, maar ook online op Bruna.nl en Boeken.nl. Naar wat voor soort leesmateriaal de voorkeur ook uitgaat, met Lees! Cadeaukaart zit je altijd goed. 

7. Huis & Tuin Cadeau

Nu de lente dan eindelijk langzaam op gang is gekomen, is Huis & Tuin Cadeau voor alle tuinierende moeders (of moeders die houden van inrichten) een ideaal geschenk! Huis & Tuin Cadeau kan worden ingewisseld bij meer dan 2500 tuincentra en woonwinkels in Nederland. Zo behoren winkels als Hornbach, Riviera Maison, Trendhopper en Blokker tot de vele mogelijkheden. Voeg hier nog een feestelijk cadeaupakket aan toe en maak jouw moederdagcadeau helemaal af!

8. Douglas Cadeaukaart

Een moederdagcadeau dat het altijd goed doet is de Douglas Giftcard. Welke verzorgingsproducten, parfums of cosmetica je moeder ook graag gebruikt, met deze cadeaubon kiest zij zelf precies wat ze fijn vindt. De cadeaubon kan besteed worden bij alle Douglas winkels in Nederland of in de Douglas Online Store. Verwen je moeder voor Moederdag met dit heerlijke cadeau in combinatie met een lief kaartje en meer heb je niet nodig!

Benieuwd naar andere cadeaukaarten?

Bekijk dan hier een overzicht van alle beschikbare cadeaukaarten!