Giftcard van het Jaar verkiezing: we hebben gewonnen!

07 december 2020

De 'Giftcard van het Jaar verkiezing 2020' werd dit jaar wederom mogelijk gemaakt door consumenten die op hun persoonlijke, favoriete cadeaukaart(en) stemden binnen twaalf populaire categorieën. Normaliter werden de giftcard aanbieders in het zonnetje gezet tijdens een feestelijke gala uitreiking, maar dit jaar werd het evenement online georganiseerd. Gelukkig mocht dit de feestpret niet drukken!
Wij zijn trots dat we met onze cadeaukaart Diner Cadeau in de prijzen zijn gevallen in de categorie ‘Eten en Drinken’! In 2015, 2018 en 2019 mochten we deze mooie award ook al mee naar huis nemen. 

Steun de horeca met het Diner Cadeau!

Helaas heeft de trofee dit jaar een matheid in z'n gouden glans, vanwege de coronasituatie die een grote weerslag heeft op de horeca. Wij vragen onze klanten dan ook om Diner Cadeau te blijven schenken en daarmee de horeca te steunen. Het viel ons de afgelopen periode op dat alle partner-restaurants hun best bleven doen om een topservice te kunnen blijven leveren. Zo startten zij bijvoorbeeld met het aanbieden van afhaaldiners die afgerekend kunnen worden met de Diner Cadeaukaart. Zo kan iedereen blijven genieten van ‘top cuisine’ diner cadeaus, maar dan in een andere vorm: een heerlijk diner in huis! Wij willen de meer dan 3250 restaurants die zijn aangesloten bij het Diner Cadeau bedanken voor de fantastische samenwerking en topservice aan onze klanten in deze uitdagende periode.

Ben je benieuwd wie er naast Diner Cadeau met de winst vandoor ging? We hebben de winnaars van de 'Giftcard van het Jaar verkiezing 2020' voor je op een rij gezet: 

Diner Cadeau: winnaar 'Eten & Drinken'

Diner Cadeau laat je genieten van een heerlijk diner op locatie of in eigen huis. Je hebt gegarandeerd een smakelijk cadeau dat geheel is aangepast aan jouw wensen. De ontvanger kan kiezen uit meer dan 3250 restaurants, met verschillende (wereld)cuisines! 

Boekenbon: winnaar 'Leisure & Ontspanning'

We houden van eten voor onze maag, maar ook ons brein heeft (lees)voer nodig voor de nodige ontspanning. Deze behoefte wordt smakelijk vervuld met de Boekenbon die te besteden is bij meer dan 1500 boekwinkels en webshops!

bol.com cadeaubon: winnaar '(Online) Winkelen'

Met 15 miljoen producten op een gebruiksvriendelijke online marktplaats, is de bol.com cadeaubon natuurlijk een winnaar! Waar je ook naar op zoek bent, bij Bol.com krijg je vast en zeker inspiratie voor een leuk en passend cadeau. 

Huis & Tuin Cadeau: winnaar 'Huis & Tuin & Doe het zelf'

Nederland zit vol met doe-het-zelf fanaten, mensen met groene vingers of een liefde voor alles op het gebied van wonen. Voor hen is het ideale geschenk natuurlijk Huis en Tuin Cadeau! Deze cadeaubon biedt de ontvanger de mogelijkheid om te winkelen bij meer dan 2500 woonwinkels en tuincentra!
 

Fashion Cheque: winnaar 'Fashion'

Of je nu van ‘fast’ of ‘slow’ fashion houdt: met de Fashion Cheque scoor je in een handomdraai een nieuwe outfit! Je kunt de cadeaubon besteden bij meer dan 10.000 speciaal geselecteerde winkels, waar je al je trendy modeartikelen en accessoires kunt vinden! 

Nationale Bioscoopbon: winnaar 'Entertainment'

Fan van nationale of buitenlandse film parels? Of loop je warm voor een romantische komedie, thriller of sience fiction film? Met de Nationale Bioscoopbon is iedere filmliefhebber blij! De cadeaubon is te besteden bij alle bioscopen en de meeste filmtheaters.

Decatlon Cadeaubon: winnaar 'Sport & Actief'

Wil je een shop hardloop rondje maken door alle mogelijke sport categorieën? Dan zit je goed met de Decathlon cadeaubon! Je vindt er artikelen voor iedere sportsoort, zoals sport training apparatuur, kleding en zelfs sportvoeding. 

Primera Keuze Cadeaukaart: winnaar 'Overall'

Met de Primera Keuze Cadeaukaart geef je de ontvanger keuze uit meer dan 100 cadeaubonnen. Zo geef je de volledige vrijheid en keuze om een perfect passend cadeau te vinden, dat ook nog aansluit op alle cadeauwensen. 

Interesse in een andere cadeaubon?

Ben je geïnspireerd geraakt door de winnende kaarten, maar ben je eigenlijk op zoek naar een andere cadeaubon? Klik hier voor het overzicht van alle beschikbare cadeaubonnen!