5x het juiste Sinterklaascadeau voor jouw lootje

10 november 2017

Het heerlijk avondje van Sinterklaas zit er aan te komen! Heb je een lootje getrokken van iemand die je niet zo goed kent? Of zit je gewoon met de handen in het haar omdat je geen idee hebt wat je moet geven? Lees dan nu de beste cadeautips voor in de zak van Sinterklaas.

1. Sinterklaascadeau voor een kind

Zoek je nog een leuk sinterklaascadeau, maar wil je niet nog meer plastic troep de kinderkamer in helpen? Ga dan voor een Dagje uit Cadeaukaart! Dan geef je gegarandeerd veel familiepret in de kerstvakantie. Met deze kaart kun je namelijk tickets kopen voor meer dan 65 locaties, waaronder veel plekken waar kinderen dol op zijn. Onder andere het Dolfinarium, Slagharen, Burgers Zoo, Safaripark Beekse Bergen en Plopsaland doen mee. Met de Dagje uit Cadeaukaart geef je dus onvergetelijke dag.

Sinterklaascadeau voor een kind

2. Sinterklaascadeau voor je schoonmoeder

Heb je het lootje van je schoonmoeder getrokken? Dan wil je natuurlijk wel goed voor de dag komen met je Sinterklaascadeau! Het hangt natuurlijk van haar interesses af, maar er is een cadeau dat door de meeste vrouwen goed ontvangen wordt… Een Saunabon! Voor een heerlijke dag met verschillende sauna’s, massages, beautybehandelingen, zwembaden en meer. Wij hebben twee fijne saunabelevenissen voor je op voorraad, namelijk Heerlijk Dagje Sauna en Verwendag.

Sinterklaascadeau voor je schoonmoeder

3. Sinterklaascadeau voor je geliefde

Ook je vriend of vriendin heeft dit jaar natuurlijk een mooi Sinterklaascadeau verdiend! Het leukste is dan natuurlijk een geschenk waarmee je samen iets leuks kan doen. Wat dacht je van een dinerbon? Samen een avondje uit eten met lekker eten/drinken en romantisch kaarslicht… Het ideale Sinterklaascadeau dus! Ga bijvoorbeeld voor de Romantisch Dineren belevenis van Nr1Cadeau.

Sinterklaascadeau voor je geliefde

4. Sinterklaascadeau voor je pubernichtje of -neefje

Waarschijnlijk heb je geen idee wat je nichtje of neefje tegenwoordig leuk vindt. Pubers zijn vaak nogal wispelturig én gesloten. Voor familieleden is het dus lastig om nog peil te trekken op hun interesses. Gelukkig biedt een cadeaubon uitkomst! Wat dacht je van een Zalando Cadeaubon of Fashion Giftcard waarmee hij/zij zelf een outfit mag shoppen? Misschien is de puber in kwestie meer een multimedialiefhebber. Dan zit je goed met de bol.com cadeaukaart of Nationale EntertainmentCard. Om te ruilen voor een film, game, gadget en meer. Zo hoef je alleen nog maar een flauw gedicht te schrijven en je bent er klaar voor. 

Sinterklaascadeau voor je pubernichtje of -neefje

5. Sinterklaascadeau voor het personeel

Met de feestdagen voor de deur is aan jou de taak om weer een leuk cadeau te vinden voor het personeel. Maar hoe vind je een cadeau voor veel verschillende mensen met verschillende wensen? Simpel. Geef een Sinterklaas Keuze Cadeaukaart! Met dit keuzeconcept kunnen ze gewoon zelf een cadeaubon kiezen of een goed doel steunen. Voor jou een makkelijke oplossing, voor het personeel een topcadeau.

Sinterklaascadeau voor het personeel