Kerst bij Intratuin

21 december 2023

Zeg je kerst? Dan zeg je Intratuin. Dit tuincentra maakt ieder jaar een groot feest van kerst en trekt daarmee honderdduizenden bezoekers. Ben jij een echte kerstliefhebber? Bezoek dan een Intratuin met kerst en kijk je ogen uit. Bereid je voor op een magische ervaring…

Waarom rondom kerst naar Intratuin?
Wanneer kerst bij Intratuin?
Kerst uitverkoop bij Intratuin
De mooiste Intratuin rondom kerst
En de grootste kerst Intratuin?
Tip: geef of vraag een Intratuin cadeaubon
Waarom cadeaubon.nl?

Waarom rondom kerst naar Intratuin?

Ieder jaar pakt de Intratuin behoorlijk uit rondom kerst. Tijdens de koude, donkere dagen geniet je in elke vestiging van een magische kerstshow. Portemonnee goed gevuld en al je - bij Intratuin te besteden - cadeaubonnen verzameld? Top, ready to go. Als echte kerstliefhebber verlaat je de Intratuin rondom kerst waarschijnlijk niet met lege handen.

Toevallig net een cadeaubon gekregen in deze feestelijke periode? Zoals een Nationale Tuinbon of VVV bon? Besteed deze dan bij de Intratuin. Dat maakt jouw bezoek nog leuker. Deze cadeaubonnen zijn ook ontzettend leuk om cadeau te doen tijdens de kerstdagen! Net als de Kerst Keuze Cadeaukaart.

Wanneer kerst bij Intratuin?

Vanaf eind september zijn de eerste Intratuin kerstshows geopend en halverwege oktober zijn alle vestigingen klaar voor de kerstperiode. Ook dit jaar is het weer een groot spektakel: van meterslange kerstdorpen en kerstboombossen, tot de gekste kerstornamenten en gekleurde verlichting. Kerst en Intratuin gaan hand in hand. Ieder jaar weer opnieuw. Bij de meeste vestigingen kun je zelfs genieten van alle kerstpret tot begin 2024.

Kerst uitverkoop bij Intratuin

Laten we eerlijk zijn: het leven is tegenwoordig al duur genoeg. Maar we hebben goed nieuws, want ná de kerstdagen shop je de mooiste items voor kleine prijsjes. Heb je het dit jaar nog niet nodig? Vul dan je (online) verlanglijstje alvast in en shop vanaf 26 december tijdens de kerstuitverkoop bij Intratuin. De kortingen lopen op tot wel 40%. Ca-ching!

Wist je trouwens dat je bij Intratuin ook kunt betalen met de VVV Cadeaukaart? Spit die bomvolle lades nog maar eens goed door, want misschien ligt er nog wel een bon te verstoffen. Ook een leuk cadeau om te geven voor kerst.

De mooiste Intratuin rondom kerst

Wat is de mooiste intratuin met kerst? Dat is heel persoonlijk. De Intratuinvestigingen in Duiven en Halsteren zijn in ieder geval meer dan de moeite waard om te bezoeken. Struin urenlang langs de mooiste kerstdorpen, drink een heerlijke kop warme choco en maak een ritje in het treintje of de draaimolen. De kerstshows bij Intratuin zijn een ware hit voor jong en oud. 

En de grootste kerst Intratuin?

De Intratuin in Duiven heeft - naar eigen zeggen - de grootste kerstshow van de Benelux. Met een kerstafdeling van maar liefst 16.000m2 (ja, echt!) kun je hier als kerstliefhebber je geluk niet op. Het mooiste gedeelte? Dat is de roltrap. Je stapt hier letterlijk een sprookje binnen. Trek er gerust een hele dag voor uit, want je kunt je hier blijven verwonderen. Niet gek dus, dat deze kerstshow jaarlijks zo’n half miljoen bezoekers verwelkomd.

Heb je halverwege je bezoek trek gekregen? Plof dan neer voor een heerlijke kerst high tea. Tover die cadeaubon maar uit je tas en geniet!

Lukt het niet om een gaatje in je agenda te vinden vóór de kerstdagen? Niet getreurd, want de kerstshow in Intratuin Duiven is te bezoeken tot en met 7 januari 2024. 

Tip: geef of vraag een Intratuin cadeaubon

Gek op kerstspullen, planten en accessoires voor in huis? Dan mag een Intratuin cadeaubon niet ontbreken op jouw verlanglijst. Wil je alvast wat cadeaus inslaan? Wedden dat je jouw (schoon)moeder, zus of buurvrouw ook gelukkig maakt met een Nationale Tuinbon? Kies voor een saldo tussen de €10 en €150, zodat de ontvanger een passend cadeau kan uitzoeken. Nog geen keuze gemaakt? Bekijk dan hét kerstcadeau waar elke vrouw blij van wordt.

Waarom cadeaubon.nl?

Ben je gek op het geven van cadeaus, maar iets minder creatief in het verzinnen ervan? We’ve got your back. Met een cadeaubon van cadeaubon.nl weet je zeker dat je een gewenst cadeau geeft. De ontvanger kan hiermee namelijk zelf zijn cadeau uitzoeken en bestellen.

Feestje vanavond en vergeten een cadeau te kopen? Onze digitale cadeaubon zit binnen enkele minuten in je mailbox. Even printen en je bent klaar om te gaan!