Top 10 meest romantische uitjes

31 januari 2024

Droom jij ook over romantische uitjes met jouw valentijn? Dan is nú het moment om iets bijzonders te organiseren, want voor je het weet is het al 14 februari.

Om je wat extra op weg te helpen, hebben wij een aantal leuke, romantische uitjes op een rij gezet. Lees dus snel verder en plan jouw romantische date nu!

Een dagje weg met je partner, dit zijn de meest romantische uitjes

Een dagje weg met je partner is natuurlijk altijd een leuk idee, maar op Valentijnsdag kan het geen kwaad om een beetje extra uit te pakken. Een onvergetelijke, romantische date is op de dag van de liefde toch wel het ultieme doel.

Wel is het jammer dat deze liefdevolle dag midden in februari valt en het weer dan meestal niet erg mee zit. Uiteraard mag dat de pret niet drukken en hebben wij ook nagedacht over de meest ideale romantische uitjes bij slecht weer.

1. Kom volledig samen tot rust tijdens een dagje wellness

Kom samen tot rust in de warme baden en sauna’s en geniet daarna van een goede massage voor de ultieme ontspanning. Het ideale uitje om de romantiek helemaal op te laten bloeien.
De Nationale Sauna & Wellness Cadeaukaart is in dit geval de perfecte cadeaubon en is te besteden bij ruim 210 aangesloten sauna’s en thermen in Nederland.

2. Neem je geliefde een avond mee uit naar het theater of een concert

De magie van theater laat menig hart sneller kloppen. Trakteer jouw valentijn op een onvergetelijke avond uit naar het theater of naar een goed concert.
Met de Podium Cadeaukaart of Ticketmaster Cadeaukaart vind jij gegarandeerd de perfecte voorstelling voor jouw Valentijnsdate.

3. Maak samen een wandeling in een natuurgebied

Mocht het weer nou wel meezitten, dan is een wandeling in een mooi natuurgebied ook zeker een aanrader. Tijdens het wandelen ontstaan vaak de beste gesprekken en kom je gemakkelijk nader tot elkaar. Na het wandelen is het opwarmen in elkaars armen uiteraard ook een fijn extraatje!

4. Doe samen een kookworkshop, want liefde gaat door de maag

Volgens het welbekende gezegde gaat liefde door de maag. Nu kan je natuurlijk ook thuis iets lekkers maken, maar nog iets specialer is om samen een kookworkshop te doen! Zeker als je beiden van koken houdt, is zo’n soort valentijnsdate een absolute aanrader. Daarnaast is dit ook een van de beste romantische uitjes bij slecht weer.
Volg bijvoorbeeld samen een sushi workshop met de Good4fun Giftcard.

5. Overnacht samen op een unieke locatie

Samen er echt even tussenuit, is wat ons betreft dé manier om de liefde weer volop te laten bloeien. Helemaal als je besluit om te overnachten op een unieke locatie.
De Hotelgiftcard kan worden ingewisseld bij ruim 600.000 accommodaties wereldwijd. Zeker weten dat jouw droombestemming hier bij zit.

6. Ontdek samen een nieuwe stad in Nederland

We staan er misschien niet vaak genoeg bij stil, maar ons kleine landje heeft zoveel moois te bieden. Denk bijvoorbeeld eens aan al onze prachtige steden, vol historie. Voor echte romantiek hoef je het helemaal niet zo ver van huis te zoeken. De meest romantische uitjes beleef je gewoon in Nederland.

7. Verleg samen je grenzen

Samen spannende dingen ondernemen waarbij de adrenaline door je lichaam giert, zorgt absoluut ook voor verbinding. Maak onvergetelijke herinneringen door bijvoorbeeld te gaan parachutespringen of bungeejumpen. Dat wordt gegarandeerd een bijzondere date die jullie voor altijd bijblijft.

8. Vaar over de grachten of huur zelf een bootje

Er is niets sfeervollers dan met een bootje varen door de grachten. En grachten hebben we in Nederland gelukkig genoeg. Of je nu op zoek bent naar romantische uitjes in Amsterdam of romantische uitjes in Utrecht, een rondvaarttocht door de grachten is in beide steden een onvergetelijke belevenis.

Met de Tick'nBox - Lovers Wine & Cheese Canal Cruise trakteer je jouw geliefde op een unieke rondvaart door de Amsterdamse grachten, onder het genot van de beste wijnen en lekkerste kazen.

9. Verras je geliefde met een weekend weg

Een weekendje weg samen is toch wel de ultieme Valentijnsdate. Echt even in alle rust de tijd nemen voor elkaar. Met de Weekendjeweg.nl Cadeau Card plan je jouw perfecte weekend weg naar de meest romantische bestemmingen.

10. Maak een ballonvaart met zonsondergang

In het lijstje van romantische uitjes kan deze uiteraard niet ontbreken. Wil je echt indruk maken op jouw geliefde, dan is een ballonvaart bij zonsondergang natuurlijk wel het ultieme toppunt van romantiek!