Fashion Keuze Cadeaukaart
Fashion Keuze Cadeaukaart
Verpakking naar keuze
Verpakkingssuggestie

Fashion Keuze Cadeaukaart

 • De ontvanger kiest zelf uit 200+ cadeaubonnen

 • Het perfecte cadeau voor een modeliefhebber!

 • Geldig tot 2 jaar na uitgifte

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Wat voor verpakking wil je?

Kies uit 33 opties

Gratis

Kosten

€25,00

O.a. in te wisselen voor:

 • Brandfield
 • fashioncheque
 • H&M
 • Hunkemöller
 • JACK&JONES
 • Kelly Fashion
 • Only For Men
 • Primark
 • Shoeby
 • Shoes & Sneakers
 • Sustainable Fashion Giftcard
 • Zalando

Bekijk hier een selectie van de keuzes

De Fashion Keuze Cadeaukaart is een perfect geschenk voor een modeliefhebber! Met deze ultieme modebon kiest de gelukkige ontvanger zelf zijn of haar favoriete cadeaukaart binnen ons grote assortiment. Tot de vele opties behoren o.a. de Zalando Cadeaubon, H&M Giftcard, Primark Cadeaubon en de Shoeby Giftcard. Daarnaast heeft de Fashion Keuze Cadeaukaart exact dezelfde mogelijkheden als de Keuze Cadeaukaart en geef je ook met dit cadeau 200 cadeaukaarten in 1! Het enige wat de ontvanger hoeft te doen is de Fashion Keuze Cadeaukaart inwisselen voor een cadeaukaart naar keuze. Geven, kiezen, klaar!

Wist je dat we ook leuke thema’s hebben van de Keuze Cadeaukaart? Dat geeft nog leuker weg! Speciaal voor de feestdagen hebben wij: Sinterklaas, Kerst, Nieuwjaar en Feestdagen.
En verder hebben we ook deze leukerds: Gaming, Kids, Shoppen, Sportief en Wonen & Tuin.

Wil je weten voor welke cadeaukaarten je de Keuze Cadeaukaart allemaal kunt inwisselen? Klik hier voor het volledige overzicht.

De Fashion Keuze Cadeaukaart is 2 jaar geldig na aankoop.
Vanaf het moment van inwisselen is de geldigheidstermijn van de gekozen cadeaukaart van toepassing.

Veelgestelde vragen

Waar kan ik de Fashion Keuze Cadeaukaart kopen?

De Fashion Keuze Cadeaukaart kun je makkelijk bestellen bij Cadeaubon.nl. Bepaal zelf het saldo van de cadeaukaart - tussen de 10 en 500 euro - en reken makkelijk af met iDeal, Creditcard of PayPal. Bestel je voor 17.00 uur? Dan verzenden wij jouw fashion cadeaubon vandaag nog. Vergeet niet bij het afrekenen een persoonlijke boodschap toe te voegen!

Waar kan ik de Fashion Keuze Cadeaukaart inwisselen?

Je kunt de Fashion Keuze Cadeaukaart inwisselen voor één van onze andere fashion cadeaukaarten. Dit doe je door eerst je saldo te checken en vervolgens te kiezen voor een cadeaubon van je favoriete modewinkel. 

Hoe kan ik het saldo van de Fashion Keuze Cadeaukaart checken?

Je kunt het saldo van jouw Fashion Keuze Cadeaukaart checken in onze saldochecker. Voer daar je cadeaukaartcode in en je saldo wordt meteen zichtbaar.

Hoe werkt de Fashion Keuze Cadeaukaart?

Om je Fashion Keuze Cadeaukaart te kunnen gebruiken, volg je deze eenvoudige stappen:

1. Wissel je Keuze Cadeaukaart in voor een cadeaubon naar keuze.
2. Winkel bij de door jou gekozen kledingwinkel. 
3. Plaats je bestelling en ga door naar betalen. 
4. Kies online voor 'cadeaukaart of kortingscode' en vul de code van jouw cadeaukaart in. Het bedrag wordt automatisch verrekend. Saldo over? Deze kun je op een later moment weer verzilveren.
 

Fashion Keuze Cadeaukaart kopen

Je beste vriendin is jarig, je moeder gaat met pensioen of je buurvrouw heeft een kleintje gekregen: dit zijn de perfecte momenten om een Fashion Keuze Cadeaukaart of andere cadeaubon voor mode en accessoires te geven. Je kunt de fashion cadeaubon natuurlijk bestellen bij Cadeaubon.nl. Wil je een fashion cadeaukaart kopen? Schrijf dan bij het afrekenen een lief berichtje en voeg een cadeauverpakking toe. Stuur je hem rechtstreeks naar de ontvanger of wil je hem zelf overhandigen? Jij kiest, wij versturen.

Met de fashion cadeaukaart heb je de mogelijkheid om kleding, sieraden, schoenen en tassen te shoppen bij jouw favoriete kledingwinkel. Ideaal voor alle modeliefhebbers. Je kiest online voor de winkel waar jij wil shoppen, wisselt de cadeaukaart in en krijgt een (digitale) cadeaubon voor de winkel van jouw keuze. Vervolgens shop je in jouw favoriete kledingwinkel en betaal je bij de kassa met jouw cadeaukaart. Liever online winkelen? Kies dan bij het afrekenen voor de optie afrekenen met een cadeaukaart.

Fashion Keuze Cadeaukaart inwisselen

Je kunt de Fashion Keuze Cadeaukaart inwisselen voor één van onze fashion cadeaukaarten. Dit doe je door eerst je saldo te checken en vervolgens te kiezen voor een cadeaubon van je favoriete winkel. Je hoeft het saldo niet in één keer te besteden. Zo kun je alles uit je cadeaukaart halen en jouw saldo besteden hoe jij dat wil. Een mooie trui scoren bij Zalando met een bijpassende broek van de H&M? Jij bepaalt!

Je kunt de Fashion Cadeaukaart inwisselen bij Hema, My Jewellery, Wehkamp, Vero Moda en nog heel veel andere kledingwinkels. Bekijk ons volledige inwisselaanbod.