Altijd een goed cadeau met deze top 10 cadeaus voor mannen!

08 mei 2024

Op zoek naar een goed cadeau voor je vriend, vader, broer of voor een andere bijzondere man in je leven? Kan je wel wat tips voor cadeaus voor mannen gebruiken? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees snel verder en laat je inspireren door onze top 10 cadeaus voor mannen!

De top 10 cadeaus voor mannen

1. Leuke sportieve cadeaus voor mannen

We trappen deze top 10 van leuke cadeaus voor mannen, gelijk goed af met wat sportieve cadeaus. Of het nu fietsen, hardlopen of voetballen is waar de man die jij wil verrassen van houdt, hij kan vast nog wel iets gebruiken om zijn sportieve prestaties te verbeteren. Nieuwe sportkleding, schoenen, handige attributen of gadgets zijn stuk voor stuk goede cadeau tips voor een man die graag sport.

Weet je niet precies wat hij op dit moment kan gebruiken op gebied van sport? Verras hem dan met de Decathlon Cadeaubon. Met deze cadeaubon kiest hij uit allerlei sportproducten van ruim 80 verschillende sporten.

2. Top cadeaus voor mannen die van tuinieren houden

De winter is nu echt voorbij, dus het genieten in de tuin kan beginnen! Ken jij een man die houdt van tuinieren? Dan is nú het perfecte moment om hem te verrassen met een geschenk dat hem hierbij kan helpen. Denk aan tuingereedschap, zaadjes, plantjes, aarde en alles wat er bij de kunst van het tuinieren komt kijken.

Vind je dit allemaal wel leuke cadeau ideeën, maar heb je toch liever dat de tuinman in kwestie zelf iets uitzoekt voor zijn tuin? Ga dan voor de Nationale Tuinbon. Deze cadeaubon is te besteden bij meer dan 125 zelfstandige tuincentra en deelnemende vestigingen van o.a. GroenRijk, Intratuin en Life & Garden.

3. Leuke klus cadeaus voor mannen

Niet alleen in de tuin kunnen we weer massaal aan de slag gaan, ook de klusjes rondom het huis kunnen worden opgepakt. Het kan alleen best lastig zijn om op de proppen te komen met leuke cadeaus voor mannen die graag klussen, omdat je misschien niet precies weet wat hij nodig heeft voor zijn volgende klus.

Maak het jezelf vooral niet te lastig en geef hem Klus Cadeau. Deze veelzijdige cadeaubon wisselt hij zelf gemakkelijk in bij alle bekende bouwmarkten en/of technische speciaalzaken.

4. Cadeau tips voor een man die van lezen houdt

Top cadeaus voor mannen die graag lezen, zijn uiteraard boeken, e-books en tijdschriften. Weet je niet precies wat hij interessant vindt om te lezen? Verras hem dan met Lees! Cadeaukaart! Met deze veelzijdige boeken- en tijdschriftenbon kiest hij zelf zijn favoriete leesmatariaal uit bij o.a. Primera, Bruna, Readshop en boeken.nl.

5. Cadeau ideeën voor de modieuze man

Nieuwe kleding, schoenen of accessoires zijn uiteraard dé cadeau tips voor een man die van mode houdt. Maar iets van zijn smaak en in de juiste maat vinden, kan nog een moeilijke opgave zijn. Daarnaast maak je menig man ook niet blij met ellelange shopsessies. Kies daarom voor de Only for Men Cadeaubon!

Bij Only for Men kan een man terecht voor alles op het gebied van mode, accessoires, persoonlijke verzorging, schoenen en lifestyle. In de 21 fysieke winkels van deze keten en online in de webshop kan hij zijn slag slaan.

6. Uitgaan cadeau tips voor een man

Verras hem met een onvergetelijke avond en ga bijvoorbeeld naar een concert van zijn favoriete band. Of trakteer hem op kaartjes voor een te gek festival. De Nationale Theater, Kunst & Cultuur Cadeaukaart en de Festival Cadeaukaart zijn allebei ook top cadeaus voor mannen die houden van uitgaan en muziek. Met deze cadeaukaarten kiezen zij zelf welk concert of festival ze willen bijwonen.

7. De beste cadeau tips voor een gadget man

Er zijn maar weinig mannen die nee zeggen tegen handige gadgets. Super sonische camera’s, hypermoderne platenspelers, gespecialiseerde verrekijkers, koffiebeker warmhouders, je kan het zo gek niet bedenken of Coolblue heeft het.

Deze winkel is absoluut de place to be voor de beste cadeau tips voor een man die van gadgets houdt. Dus hup op naar Coolblue of, nog makkelijker, geef hem een Coolblue Cadeaubon en laat hem zelf zijn droom gadget uitzoeken!

8. Top cadeaus voor een gameliefhebber

Bij cadeaubon.nl ben je op de juiste plek als je op zoek bent naar top cadeaus voor mannen die van gamen houden. Wij hebben een groot assortiment aan gaming kaarten waar elke gameliefhebber blij van wordt. Met deze cadeaubonnen kiest een speler zelf zijn gewenste spellen en accessoires uit. Bekijk al onze gaming cadeaubonnen, kies jouw favoriet en let the games begin!

9. Cadeau ideeën voor een fijnproever

Een overheerlijk diner in een goed restaurant hoort uiteraard ook in dit lijstje thuis van cadeau ideeën voor een man. Zeker weten dat hij geen nee zegt tegen zo’n traktatie. Je kan hem ook verrassen met Diner Cadeau en hem zelf laten bepalen in welk restaurant deze culinaire ervaring plaats gaat vinden.

10. Cadeau tips voor de reislustige man

Voor alle reislustige mannen onder ons, sluiten we deze top 10 van leuke cadeaus voor mannen af met een onvergetelijke ervaring! Neem hem mee op een korte of lange reis naar een prachtige bestemming.

Geen inspiratie? Ga dan voor de Hotelgiftcard. Deze veelzijdige cadeaukaart kan worden besteed bij ruim 600.000 accommodaties wereldwijd! Zeker weten dat zijn droomlocatie erbij zit.

Nog niet jouw ideale cadeau voor hem gevonden? Ontdek nu alle cadeaubonnen voor mannen en vind jouw perfecte geschenk!

Nog wat tips zodat jij altijd het juiste cadeau kiest

Kijkend naar deze top 10 van cadeau tips voor een man, hoeft het dus niet perse zo te zijn dat originele cadeaus voor mannen ook altijd de beste cadeaus zijn. 
Ons advies is; speel in op hun specifieke interesses en vind op deze manier gegarandeerd de beste cadeaus voor alle mannen.


Traint hij fanatiek in de sportschool, geef hem dan een cadeau waarmee hij zijn prestaties kan verbeteren. Werkt hij graag in de tuin, zoek iets moois voor hem uit om te planten. Houdt hij van uitgebreid dineren, neem hem mee naar zijn favoriete restaurant. Kortom, je hoeft het jezelf niet altijd ingewikkeld te maken om tot de beste cadeaus voor mannen te komen.