De kerst cadeautips en trends van 2022!

15 december 2021

Nu het buiten koud en donker is, moet we het binnen maar extra gezellig maken! Gelukkig is een fijne sfeer, door een mooi verlichte kerstboom, al snel gecreëerd. Maar hoe kunnen we het thuis nou nog aangenamer maken en zorgen we ervoor dat de verveling niet snel toeslaat? Bij cadeaubon.nl hebben wij een aantal goede cadeautips voor onder de boom! Met deze cadeaubonnen zal de ontvanger het zichzelf op alle vlakken zo comfortabel kunnen maken thuis, dat hij of zij het huis helemaal niet meer wil verlaten de komende tijd! Wij hebben een top 5 gemaakt van cadeaukaarten waarmee de meest originele kerstcadeaus aangeschaft kunnen worden, die binnenshuis perfect van pas komen. Ben jij benieuwd naar dé kerst trends van 2022? Lees dan snel verder en doe, op de valreep voor kerst, nog even wat cadeau inspiratie op! 

1. Alles-in-1 Keuze Cadeaukaart - Fijne Feestdagen

De Alles-in-1 Keuze Cadeaukaart - Fijne Feestdagen is speciaal ontworpen voor kerst en roept gelijk de juiste sfeer op! Daarnaast is deze cadeaukaart een zeer flexibel kerstcadeau, waarmee de ontvanger alle kanten op kan. De Alles-in-1 Keuze Cadeaukaart - Fijne Feestdagen is daarom ook zeker één van onze cadeautips voor kerst 2022. Deze cadeaukaart wordt gemakkelijk online verzilverd voor een cadeaubon uit ons assortiment, met daarbij keus uit meer dan 200 populaire cadeaubonnen! Tot de opties behoren o.a. cadeaubonnen van Wehkamp, Rituals, Coolblue, de Bijenkorf, Hotelgiftcard, Gall & Gall, Douglas, Zalando, MediaMarkt en Lees! Cadeau. Waar de voorkeur ook naar uitgaat, het ideale cadeau is met de Alles-in-1 Keuze Cadeaukaart - Fijne Feestdagen makkelijk en snel gevonden!

2. bol.com cadeaukaart

Alles wat je maar nodig hebt en meer, vind je op Bol.com. De donkere winterdagen lenen zich er uitstekend voor om knus binnen online inspiratie op te doen voor bijvoorbeeld nieuwe aanwinsten voor in huis of andere benodigdheden. Of je nu geïnteresseerd bent in iets op gebied van elektronica, gadgets, huishoudelijke apparatuur, meubels of boeken, met de bol.com cadeaukaart vindt de gelukkige ontvanger gegarandeerd hetgeen waar hij of zij naar op zoek is. Deze veelzijdige cadeaukaart is dus absoluut een must have voor onder de boom deze kerst!

3. Rituals Cadeaubon

Één van de voordelen van een koude winter is wel, dat het nog fijner is om heerlijk thuis op te warmen in bad of om eens lekker lang ongegeneerd onder de douche te staan! Met de Rituals Cadeaubon geef je de gelukkige ontvanger de mogelijkheid om zijn of haar badkamer om te toveren tot een rustgevende spa door middel van de heerlijke producten van Rituals! Aan het eind van het jaar kan iedereen zo’n momentje van ontspanning wel gebruiken. Van alle kerst cadeautips zal deze giftcard ook absoluut bij iedereen in goede aarde vallen!

4. Zalando Cadeaubon

Het ordenen van de kledingkast kan een goed klusje zijn voor het einde van het jaar. Het zorgt er niet alleen voor dat je fris het nieuwe jaar ingaat en dat 2022 wat opgeruimder wordt afgesloten, maar ook dat er weer ruimte is in de kast voor nieuwe items. En dan komt de Zalando Cadeaubon natuurlijk perfect van pas! Verras iemand met deze cadeaukaart met kerst en laat de ontvanger volop inspiratie op doen op gebied van trends en mode in de gigantische online webshop van Zalando!

5. Hotelgiftcard

Hoe fijn we het ook kunnen maken thuis, soms is het prettig om het huis even te verruilen voor een andere omgeving en ergens anders weer helemaal op te laden. Voor iedereen die graag op stap gaat, is de Hotelgiftcard een ideaal cadeau! Met deze geweldige cadeaukaart kan de ontvanger namelijk kiezen uit meer dan 600.000 accommodaties wereldwijd! Waar de voorkeur ook naar uitgaat, met zoveel keus wordt het ideale verblijf in de gewenste omgeving makkelijk gevonden. Ben je nog op zoek naar originele kerstcadeaus? Ga dan voor de Hotelgiftcard en geef de gelukkige ontvanger een onvergetelijke ervaring cadeau!

TOP TIP: Diner Cadeau

Hét kerstcadeau voor de echte bourgondiërs onder ons! Diner Cadeau is te besteden bij meer dan 3250 aangesloten restaurants verspreid over heel Nederland. Onder deze acceptanten vallen ook vele restaurants met take away mogelijkheden, waardoor Diner Cadeau ook nu een perfect kerstgeschenk blijft! Het besteden van deze cadeaukaart is bovendien een mooie manier om onze horeca dat steuntje in de rug te geven dat ze zo hard nodig hebben.

Op zoek naar een andere cadeaukaart?

Ben je geïnspireerd geraakt door onze top 5 kerst cadeautips, maar wil je toch liever een andere cadeaubon bestellen? Bekijk dan hier een overzicht van alle beschikbare cadeaukaarten!