Het juiste cadeau bij zwangerschapsverlof van een collega

19 januari 2024

Het verlof van een collega nadert en de zoektocht naar een mooi cadeau kan van start gaan. Het vinden van een cadeau voor een collega die met zwangerschapsverlof gaat is nog niet zo eenvoudig. Je wil deze collega natuurlijk wel iets geven waar ze echt veel aan zal hebben als de baby geboren is. Bij cadeaubon.nl weten wij precies wat je iemand in zo’n situatie moet schenken.

Een ideaal cadeau voor een collega die met zwangerschapsverlof gaat
Waarom een cadeaubon een goed cadeau is voor een collega die met zwangerschapsverlof gaat
De 5 cadeautips voor een collega die met zwangerschapsverlof gaat
Vind goede cadeaus bij cadeaubon.nl

Een ideaal cadeau voor een collega die met zwangerschapsverlof gaat

Wat maakt nu precies een goed cadeau voor een collega die met zwangerschapsverlof gaat? In onze ogen is dat een flexibel geschenk waarbij je collega veel keuzevrijheid heeft en zo precies kan aanschaffen wat zij nog mist. Bij de komst van een baby zijn er vaak nog genoeg dingen nodig, maar toch kan het best lastig zijn om precies het juiste te kopen. Vandaar dat wij in zo’n geval, bij een naderend verlof, een cadeaubon als cadeau aanraden voor een collega.

Waarom een cadeaubon een goed cadeau is voor een collega die met zwangerschapsverlof gaat

Met een cadeaubon als cadeau voor een collega die met zwangerschapsverlof gaat, zit je altijd goed! Je collega kan met dit veelzijdige en flexibele geschenk zelf precies uitzoeken wat ze nog nodig heeft. Wellicht kan zij bijvoorbeeld nog wat meubilair gebruiken voor de babykamer, zoals een bedje of een box. Ook is het goed mogelijk dat extra kleertjes of verzorgingsproducten nog wel van pas komen. Met de onderstaande cadeaubonnen kan je collega alle kanten op en zal zij er straks helemaal klaar voor zijn als de baby komt!

De 5 cadeautips voor een collega die met zwangerschapsverlof gaat

1. Baby Keuze Cadeaukaart

De Baby Keuze Cadeaukaart, de naam zegt het al, is zonder twijfel het perfecte cadeau om te geven bij het afscheid van een collega die met zwangerschapsverlof gaat. Je collega wisselt deze cadeaukaart zelf in voor één van de 200+ cadeaubonnen binnen ons assortiment. Zij kan met dit geschenk dus zelf uitzoeken wat er nog ontbreekt voor de komst van de baby. Tot de vele mogelijkheden behoren onder andere de IKEA Cadeaukaart, Etos Cadeaukaart, Intertoys Kadokaart, HEMA Cadeaukaart en de Prenatal Cadeaubon. Geef je voor het verlof de Baby Keuze Cadeaukaart cadeau, dan weet je zeker dat je collega exact hetgeen kan kopen dat ze nog nodig heeft!

2. HEMA Cadeaukaart

HEMA is, zoals velen weten, wel van alle markten thuis. Maar zeker als je spullen nodig hebt voor de komst van een baby, kan je bij HEMA prima terecht. Vandaar ook dat de HEMA Cadeaukaart bij een naderend verlof een uitstekend cadeau is voor je collega! Of ze nu op zoek is naar kleertjes, hydrofiele doeken of andere verzorgingsproducten, met deze cadeaukaart schaft jouw collega alles in een handomdraai aan. Bestel ‘m nu en verblijd een collega die met zwangerschapsverlof gaat met de handige HEMA Cadeaukaart!

3. Prénatal Cadeaubon

Voor (toekomstige) ouders is Prénatal absoluut the place to be. De Prénatal Cadeaubon is als cadeau voor het zwangerschapsverlof van een collega dus een uitstekende keuze! Alles wat er nodig is voor een zwangere vrouw en voor de baby, koop je bij Prénatal. Neem jij binnenkort afscheid van een collega die met zwangerschapsverlof gaat en wil je verzekerd zijn van een geslaagd cadeau? Ga dan voor de Prénatal Cadeaubon!

4. Rituals Cadeaubon

Voor een collega die met zwangerschapsverlof gaat, breekt er ook een periode aan van rust en voorbereiding. Deze voorbereiding heeft niet alleen te maken met het kopen van alle benodigdheden voor de baby, maar ook met het lichamelijk en mentaal voorbereiden voor de bevalling. Des te beter een vrouw zich voor de bevalling kan ontspannen, des te soepeler deze vaak op gang komt en verloopt. En kijk, daar kunnen de heerlijke home & body producten van Rituals uiteraard goed bij helpen! De Rituals Cadeaubon is daarom ook een uitstekend cadeau voor het zwangerschapsverlof van een collega.

5. Winkelcheque

Als er dan toch nog uitgebreid gewinkeld moet worden voordat de baby er is, komt de veelzijdige Winkelcheque heel goed van pas! Deze cadeaubon is door de ontvanger in te wisselen bij duizenden verschillende winkels en webshops, waaronder Etos, Rituals, Holland & Barret, Zalando, Hunkemöller en Wehkamp. Voor moeder en kind kan met de Winkelcheque gegarandeerd alles worden aangeschaft wat er nog ontbreekt. Neem jij binnenkort afscheid van een collega die met zwangerschapsverlof gaat en heeft zij nog wel het een en ander nodig? Ga dan voor de Winkelcheque!

Vind goede cadeaus bij cadeaubon.nl

Bij cadeaubon.nl bieden wij voor iedereen en voor elke gelegenheid de leukste cadeaubonnen. Zo ook om bijvoorbeeld een collega eens in het zonnetje te zetten of voor het afscheid van een collega. In onze webshop kan je particulier of zakelijk een cadeaubon bestellen. Je bepaalt zelf het gewenste bedrag op de cadeaukaart. Daarnaast kan je kiezen uit een fysieke cadeaukaart of een digitale cadeaukaart. Bestel je een fysieke cadeaukaart? Maak dan gebruik van onze personalisatiemogelijkheden en kies een feestelijke verpakking en/of voeg een persoonlijke boodschap toe. Als je op een werkdag vóór 17.00 uur bestelt, wordt jouw cadeaukaart nog dezelfde dag verzonden. Liever je cadeaukaart direct ontvangen? Kies dan voor de digitale variant en ontvang deze onmiddellijk per e-mail.