Werkgevers en managers opgelet: 18 april Secretaressedag!

17 april 2023

Managementassistentes, personal assistants, (directie) secretaresses en office-managers: ze zijn de spil in elke organisatie en als klant, leverancier, relatie en medewerker kun je niet om ze heen. Jouw assistent weet als geen ander hoe hij of zij je – geruisloos en op de achtergrond – kan ondersteunen.

Zij zorgt ervoor dat jij het hele jaar door kan focussen op je bedrijf en daarom is een beloning voor haar inzet op Secretaressedag wel op zijn plaats. Werkgevers en managers opgelet: dit jaar is dit op 18 april! Wil je haar écht je waardering tonen? Kies dan zeker voor een kaart met een persoonlijke boodschap en een cadeaubon die bij haar past. Heb je geen inspiratie? Lees dan vooral verder!

1. Zeg het met bloemen

Bloemen zijn altijd goed om cadeau te geven. Ze fleuren de secretariaatskamer gelijk op! Maar wil je je secretaresse niet opzadelen met bloemen die vervolgens met tegenwind op de fiets mee naar huis moet worden genomen? Kies dan voor de Topbloemen cadeaukaart. Zo kan jouw steun en toeverlaat, wanneer dat het beste uitkomt, één of meerdere boeketten bestellen of zichzelf trakteren op een nieuwe plant voor in de woonkamer.

2. Lekker lezen!

Een beetje secretaresse schrijft en leest de hele dag door: van mails en verslagen tot rapporten. Wil je je managementassistent ook wel eens wat gezelligers laten lezen? Kies dan voor Lees! Cadeaukaart. Deze cadeaubon is te besteden bij boekhandels van onder andere Primera, AKO en Bruna, maar ook bij online boekenzaken. Zo kan jouw alleskunner na het werk even lekker wegduiken in een goed boek en de volgende dag weer ontspannen en opgeladen aan het werk gaan!

3. Bioscoopbon

Willen we niet allemaal wel eens afstand nemen van de werkelijkheid? Vooral na een stressvolle dag op kantoor, vol afspraken, deadlines en moeilijke opdrachten is er niets fijner dan even wegdromen bij een goede film. Wil je jouw office-manager ook even laten resetten? Geef dan een Nationale Bioscoopbon cadeau. Er gaat niets boven een avondje verstand op nul en het hoofd leegmaken. Met deze cadeaukaart weet je zeker dat jouw assistent de volgende dag weer opgeladen aan de slag gaat!

4. Theaterbon

Een avond lachen om cabaret, swingen bij een band, uit je dak gaan bij een concert of ontroerd raken door een prachtige opera. Geef je een Nationale Kunst & Cultuurkaart cadeau, dan kan jouw personal assistant zélf kiezen waar de voorkeur naar uitgaat. En wat er ook gekozen wordt: het wordt een herinnering om nooit meer te vergeten! Zo’n herinnering, die mede mogelijk gemaakt wordt door jou als manager of werkgever, daar kan toch geen ander cadeau tegen op?

5. Rituals

Iedereen wordt blij van een Rituals cadeaubon: de mogelijkheid om een eigen thuisspa te creëren wil jij jouw secretaresse toch niet ontnemen? Met deze cadeaubon kan gekozen worden uit alle geurlijnen die Rituals biedt. Van verzorging onder de douche of in bad, tot lekkere scrubs en crèmes. Mooi meegenomen: je hebt er zelf op kantoor ook profijt van, want jouw assistent rook nog nooit zo lekker!

Benieuwd naar andere cadeaukaarten?

Bekijk dan hier een overzicht van alle beschikbare cadeaukaarten!