Giftcard van het Jaar Verkiezing 2024: Diner Cadeau wint!

16 april 2024

Op donderdag 11 april was het moment daar; de onthulling van de winnende cadeaukaarten in de strijd om de titel Giftcard van het Jaar 2024. Met Diner Cadeau als veelvoudig winnaar binnen de categorie Eten & Drinken, rustte op onze schouders de belangrijke taak om deze titel te verdedigen.

Gelukkig werden wij niet lang in spanning gehouden en kwam de categorie Eten & Drinken als tweede aan bod. Iedereen zat op het puntje van hun stoel, toen daar de uitslag kwam waar we zo op gehoopt hadden; Diner Cadeau is de winnaar!

Voor de zevende keer slepen wij deze belangrijke prijs binnen, in 2015, 2018, 2019, 2020 en 2021/2022 en 2023 ging Diner Cadeau er ook met de winst vandoor. Tijd dus om even stil te staan bij deze overwinning en natuurlijk bij alle andere winnende cadeaukaarten. Lees hier alles over de meest populaire cadeaubonnen van 2024.

Eten & Drinken

Diner Cadeau is weer als grote winnaar uit de bus gekomen! Maar wat maakt deze populaire dinerbon nou zo bijzonder? Het antwoord is simpel: Diner Cadeau is in te wisselen bij ruim 3250 restaurants door heel Nederland! Met zo'n grote keuze aan restaurants en gezellige cafés is het voor iedereen mogelijk de perfecte plek te vinden om te genieten van een uitgebreide lunch, borrel of een heerlijk diner. Als je op zoek bent naar een cadeau dat altijd in de smaak valt bij de ontvanger, kies dan voor Diner Cadeau!

Winkelen

Dit jaar valt de bol.com Cadeaukaart in de prijzen in maar liefst twee categorieën; ‘Winkelen’ en ‘Overall Winnaar’. Dat de bol.com Cadeaukaart favoriet is, is ook niet zo gek. Met meer dan 33 miljoen verschillende producten in het assortiment is bol.com werkelijk van alle markten thuis! Deze cadeaukaart wordt door iedereen met open armen ontvangen. Wil je zeker zijn van een flexibel cadeau? Kies dan voor de bol.com Cadeaukaart!

Overnachten & Reizen

Ook dit jaar boekt de Weekendjeweg.nl Cadeau Card weer succes en wint wederom in de categorie ‘Overnachten & reizen’. Met deze cadeaukaart kan de ontvanger alle kanten op en kiest hij of zij uit een grote selectie hotels en bungalowparken in Nederland, Duitsland, België en Frankrijk. De cadeaukaart is te besteden bij verschillende bekende locaties, waaronder Center Parcs, Van der Valk Hotels & Restaurants en Landal GreenParks. Trakteer nu iemand op een heerlijk weekendje weg met de Weekendjeweg.nl Cadeau Card!

Lezen, Kijken en Luisteren

Ook dit jaar wint de klassieker onder de cadeaubonnen, de Nederlandse Boekenbon, opnieuw de eerste prijs in de categorie ‘Lezen, Kijken en Luisteren’. Met deze boekenbon kan de ontvanger terecht bij meer dan 1500 boekwinkels en webshops en zoekt hij of zij zelf een boek of e-book naar keuze uit. De Boekenbon is een absolute aanrader voor iedereen die van lezen houdt!

Sportief & Actief

De Decathlon Cadeaubon is ook dit jaar de terechte winnaar in de categorie ‘Sportief & Actief’. Met deze cadeaubon kan de ontvanger sportartikelen aanschaffen voor maar liefst 80 verschillende sporten. Of je nu producten nodig hebt voor fietsen, hardlopen, balsporten, zwemmen of golfen, Decathlon is the place to be. Elke sportliefhebber vindt gegarandeerd wat hij of zij nodig heeft met de Decathlon Cadeaubon!

Huis & Tuin & Doe het zelf

Huis & Tuin Cadeau is ook weer terug als grote winnaar binnen de categorie Huis & Tuin & Doe het zelf. Begrijpelijk want met deze cadeaukaart kan de ontvanger terecht bij meer dan 2500 woonwinkels en tuincentra in Nederland, zoals Hornbach, Riviera Maison, Trendhopper en Blokker, maar ook online warenhuis Wehkamp. Huis & Tuin Cadeau is hét cadeau voor iemand die houdt van klussen, tuinieren en/of inrichten. Bestel ‘m nu!

Dagje, Avondje Uit

De Nationale Bioscoopbon, wie kent ‘m niet? Voor iedere gelegenheid een uitstekend cadeau om te geven en te krijgen. Het is dan ook geen verrassing dat de Nationale Bioscoopbon niet één, maar twee prijzen heeft gewonnen. Naast de prijs in de bovengenoemde categorie, heeft de Nationale Bioscoopbon ook de prijs in de categorie B2B in de wacht gesleept. Bestel ‘m nu en trakteer iemand op een avondje naar de bioscoop!

Fashion

Ook dit jaar wint de Fashioncheque opnieuw de prijs in de categorie 'Fashion' en het blijft daarmee een tijdloze favoriet. Met deze veelzijdige modebon kan de ontvanger bij meer dan 10.000 winkels (ook online) winkelen! Winkels zoals H&M, Zalando, HEMA, ICI Paris XL, Wehkamp, de Bijenkorf en Rituals behoren tot de vele mogelijkheden. Dus als je op zoek bent naar een cadeau voor een modeliefhebber, dan is de Fashioncheque absoluut een schot in de roos!

Multi Keuze Cadeaukaart

Een andere cadeaukaart die dit jaar opnieuw in de prijzen is gevallen, is de veelzijdige VVV Cadeaukaart in de categorie 'Multi Keuze Cadeaukaart'. De VVV Cadeaukaart kan worden ingewisseld bij duizenden winkels, webshops en voor verschillende uitjes en goede doelen. De ontvanger heeft dus alle vrijheid bij het besteden van deze veelzijdige cadeaukaart. Verras nu iemand met de altijd geslaagde VVV Cadeaukaart!