Top 5 meest originele cadeaus voor de juf en meester

25 juni 2024

De meeste kinderen kijken er al naar uit; de zomervakantie! Ook de hardwerkende leerkrachten kunnen dan even genieten van hun welverdiende rust. Ken jij nu toevallig een meester of een juf die wel een kleine beloning verdient zo aan het einde van het schooljaar? Lees dan zeker even verder.

In deze blog kun je inspiratie op doen voor een origineel cadeau voor een juf of meester. Neem je bijvoorbeeld dit jaar afscheid en zoek je nog een mooi cadeau voor de juf of meester? Dan ben je hier bij cadeaubon.nl op de juiste plek!

1. Het meest originele cadeau waar de juf écht iets aan heeft

Laten we eerst beginnen met het vinden van een origineel cadeau voor de juf! 
Het hangt uiteraard een beetje van haar interesses af, maar wij denken dat je met de cadeaus uit deze top 5 sowieso goed zit.

 1. Een lekkere douchegel of bodylotion is misschien niet heel origineel, maar het zijn beide wel goede cadeaus waar je elke juf gegarandeerd blij mee maakt.
   
 2. Verras je juf met een mooi plantje voor in de tuin of op het balkon. Nu de zomervakantie voor de deur staat, kan ze daar volop van genieten.
   
 3. Een goed boek is uiteraard ook een heel geschikt vakantie cadeau. Weet je niet precies wat de juf graag leest? Ga dan voor de Lees Cadeaukaart. Hiermee zoekt zij zelf een goed boek of tijdschrift uit.
   
 4. Een mooi armbandje of kettinkje is altijd een goed idee! Ook geef je de juf daarmee een blijvende herinnering aan het afgelopen schooljaar.
   
 5. Wil je een echt origineel cadeau geven aan je juf aan het einde van dit schooljaar? Verras haar dan met een cultureel uitje. Met de Nationale Theater > Kunst & Cultuur Cadeaukaart, kiest zij zelf haar favoriete uitje.

2. Origineel cadeau voor de meester dat zeker in de smaak valt

Nu we je hopelijk goed op weg hebben geholpen met cadeautips voor de juf, kan het vinden van een origineel cadeau voor de meester van start gaan!
Uiteraard kan jij jouw meester ook blij maken met een goed boek of een cultureel uitje, maar wellicht zijn er nog wel andere dingen waar je een meester blij mee kan maken

 1. Trakteer hem bijvoorbeeld op een avondje naar de bioscoop met de Nationale Bioscoopbon.
   
 2. Houdt jouw meester van tuinieren? Geef hem dan iets wat hij hierbij goed kan gebruiken. Tuingereedschap, zaadjes of een plantje zijn bijvoorbeeld allemaal goede opties.
   
 3. Heb jij een sportieve meester die zijn zomervakantie graag besteedt aan sportieve activiteiten? Hij kan vast nog iets gebruiken om zijn prestaties te verbeteren. Geef hem de Decathlon Cadeaubon waarmee hij precies kan aanschaffen wat hij nog nodig heeft.
   
 4. Een cadeau met een knipoog is ook altijd een goed idee. Bijvoorbeeld een leuke koffiemok met een toepasselijke tekst valt bij de meeste meesters altijd wel in de smaak.
   
 5. Op zoek naar een echt origineel cadeau voor je meester? Dan is de Festival Cadeaukaart een absolute aanrader. Hiermee kan hij deze zomer een leuk festival bezoeken.

3. Maak het persoonlijk en personaliseer jouw cadeau voor de juf of meester

Voor welk cadeau of welke cadeaubon je ook besluit te gaan bij cadeaubon.nl bieden wij de optie om een gepersonaliseerd cadeau te geven aan je meester of juf.

Je kan bijvoorbeeld een kaartje toevoegen aan jouw bestelling met hierop een persoonlijke boodschap. Zo kan je jouw juf of meester extra goed bedanken voor het afgelopen schooljaar. Ook kan je zelf kiezen uit de mooiste verpakkingen en kan je de cadeaubon geven in combinatie met een van onze overheerlijke cadeaupakketten.


Wat je ook besluit te doen, met een gepersonaliseerd cadeau voor jouw juf of meester toon je je waardering voor hem of haar nog net een beetje extra!

4. Zelfgemaakte cadeaus door de kinderen

Vind je het leuk om zelf iets te maken? Dan kan je natuurlijk ook een cadeau voor je juf knutselen! Zeker als jouw juf zelf graag creatief is, zal zij een zelfgemaakt cadeau absoluut op prijs stellen.

5. Een kleinigheidje als bedankje voor de juf en meester

Vind je het toch lastig om een goed cadeau uit te zoeken maar wil je graag een echt ‘juf bedankt cadeau’ of ‘bedankt meester cadeau’ geven? Ga dan voor de Bedankt Keuze Cadeaukaart.

Deze veelzijdige cadeaubon wisselt jouw meester of juf zelf in voor een van de vele cadeaubonnen binnen ons assortiment. Waar zijn of haar interesses ook liggen, met de Bedankt Keuze Cadeaukaart vindt jouw meester of juf gegarandeerd een favoriet cadeau. Als gever bepaal je zelf de waarde van de cadeaubon, dus ook als kleinigheidje is dit een ideaal geschenk.

Laat jouw juf of meester kiezen uit alle 200+ cadeaubonnen binnen ons assortiment!

Wanneer geef je een cadeau aan een juf of meester?

Perfecte momenten om jouw meester of juf te verrassen zijn voor zijn of haar verjaardag, voor een afscheid of uiteraard als bedankje aan het einde van het schooljaar. Uiteindelijk maakt het niet zoveel uit wanneer je je meester of juf verrast, het feit dat je wat waardering toont voor hem of haar betekent vaak al heel veel!