Belevenis Cadeau

Belevenis Cadeau

Geef een belevenis cadeau voor een onvergetelijke dag én een blijvende herinnering. Op Cadeaubon.nl vind je de leukste belevenissen voor jong en oud. Van een lekker diner tot een weekendje weg. Van een ontspannen saunabezoek tot een avondje theater. Van een dagje naar de dierentuin tot een parachutesprong. Er zijn zoveel belevenissen mogelijk! Bekijk hier het volledige aanbod.

Betaal veilig via:idealPayconiqmastercardvisaveilig betalen

Bestel de leukste belevenissen online
Voor 17:00 besteld, is dezelfde dag verstuurd
Standaard levering in mooie cadeaubox
Bedrijven bestellen makkelijk op factuur
Cadeaukaart personaliseren

Aanvragen

logo op pas
Wil je een cadeaubon met bedrijfslogo en/of bedrijfsfoto er op? Vraag dan nu een gepersonaliseerde bestelling aan en zorg ervoor dat de ontvanger niet vergeet van wie het cadeau afkomstig is.

Wat zijn belevenissen?

Een belevenis is een cadeau waarbij iemand iets gaat ‘doen’. Het is een leuke activiteit die de ontvanger nog lang zal heugen. Met een belevenis zit je eigenlijk altijd goed, omdat je nooit iets geeft wat iemand al heeft of niet leuk vindt. Het kan namelijk lastig zijn om een leuk cadeau te bedenken, aangezien de meeste mensen tegenwoordig om komen in de spullen. Bovendien hecht men steeds meer waarde aan het verzamelen van ervaringen. Met een belevenis als cadeau draag je hier aan bij! Zo kun je bijvoorbeeld een lekker etentje bij een restaurant naar keuze geven. Andere belevenissen die in de smaak vallen zijn een avondje theater, een uitje met de kinderen of een saunabezoek. Zoekt u een belevenis voor de avonturier? Dan is Adrenaline voor twee of Plankgas zeker goede tips. In het assortiment van Cadeaubon.nl vind je heel veel verschillende belevenissen. Zo zit de juiste belevenis er altijd tussen!

Belevenis cadeau geven

Kies eerst een belevenis uit die past bij jouw cadeaumoment. Van een borrel voor hem, tot een massage voor haar. Van een romantisch weekend weg voor twee tot een middagje pretpark met de kinderen. Sommige belevenissen hebben een vast prijs. Bij andere belevenissen mag u zelf de waarde bepalen tussen €10 en €150. Het geven van een belevenis moet natuurlijk al een ervaring op zich zijn. Daarom krijgt u er standaard een mooie cadeaubox bij als verpakking! Een persoonlijke boodschap maakt het geheel compleet. Betaal tenslotte veilig en snel met iDeal of creditcard. Geeft u de belevenis cadeau namens een bedrijf? Dan kunt u ook achteraf via een factuur betalen. De ontvanger kan meteen een dagje of avondje uit gaan plannen! Twijfel dus niet langer en geef een ervaring cadeau met de leuke belevenissen van Cadeaubon.nl.