De 4 perfecte cadeaus voor de donkere dagen

13 december 2017

Het aantal zonnige en warme dagen in Nederland valt meestal best wel tegen. Wil je een cadeaubon geven in de herfst of winter? Dan is het wel zo leuk als de ontvanger er meteen iets mee kan! Een cadeaubon voor een boottochtje, barbecue of zwemkleding is in deze tijd misschien niet zo handig… Lees hier de beste cadeautips om iemand de donkere dagen door te laten komen.

1. Een bezoek aan de sauna

Met al die kou is een dagje wellness altijd welkom. Lekker opwarmen in de sauna of een thermisch bad. Daarna nog even een lekker drankje drinken bij de open haard. Dat is genieten! Bovendien kunnen veel mensen wel een beetje ontspanning gebruiken rond de feestdagen… Geef nu de Sauna & Wellness Cadeaukaart met meer dan 210 prachtige sauna’s.

Een bezoek aan de sauna

2. Warme winterkleding

Is de ‘R’ weer in de maand? Dan is het de hoogste tijd om de kledingkast aan te vullen met wollen truien, winterjassen, snow boots en thermo-ondergoed. Het kan echter wel lastig zijn om kleding uit te zoeken voor een ander. Ga daarom voor een Zalando Cadeaubon, fashioncheque of Fashion Giftcard voor een shopsessie naar keuze.

Warme winterkleding

3. Iets te lezen

Tijdens de wintermaanden breng je veel tijd door onder een dekentje op de bank. Het is ook de ideale tijd om weer eens even lekker te lezen. Met Boeken Cadeau kun je vanaf diezelfde bank een boek/e-book bestellen en deze thuis laten bezorgen. Lekker lui en comfortabel! BladCadeau is ook een goed idee. Hiermee kun je een proefabonnement nemen op een tijdschrift naar keuze. Zo kom je de winter wel door…

Iets te lezen

4. Een binnenactiviteit

Soms ben je even helemaal klaar met thuis achter de geraniums zitten! Het is daarom leuk om er toch eens op uit te trekken met z’n tweetjes, het gezin of vriendengroep. Gelukkig zijn er genoeg leuke activiteiten waar je er warmpjes bij zit! Geef bijvoorbeeld een Bioscoopbon voor een avondje film. Of wat dacht je van een Kunst & Cultuur Cadeaukaart voor een bezoek aan een museum of theater? Met de Dagje uit Cadeaukaart kun je bijvoorbeeld naar Plopsa Indoor met de kinderen, naar Kartfabrique om te lasergamen, of naar Skidome voor een indoor skisessie. Ook in de winter is er van alles mogelijk!

Een binnenactiviteit