GiftForYou - Bedankt!

GiftForYou - Bedankt!

  • Keuze uit allerlei verschillende belevenissen!

  • Op werkdagen voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd

  • Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-

  • Geleverd in gratis luxe cadeaubox!

pdp featured block

Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Kosten

€ 25,00

De veelzijdige GiftForYou - Bedankt! is dé manier om iemand echt goed te bedanken! Met Bedankt! heeft de ontvanger alle vrijheid om te kiezen uit veel verschillende soorten belevenissen. Hij of zij kan bijvoorbeeld kiezen uit een heerlijke lunch, een smakelijk diner, een spannend uitje, een relaxte dag in de sauna of een luxe hotelovernachting. Er is dus echt voor ieder wat wils! Bedank nu iemand met GiftForYou - Bedankt!

Deze cadeaukaart is geldig tot 3 jaar en 3 maanden na uitgifte en is online te besteden bij de aangesloten belevenissen.

LET OP: Deze cadeaukaart wordt standaard geleverd in bijbehorende feestelijke cadeaubox, het is dus niet nodig een extra cadeauverpakking te bestellen!

Veelgestelde vragen

Waar is de GiftForYou - Bedankt! te koop?

Op cadeaubon.nl kun je gemakkelijk en snel de GiftForYou - Bedankt! bestellen. Als je dit op werkdagen voor 17.00 uur doet, word het dezelfde dag nog verzonden.

Waar is de GiftForYou - Bedankt! te besteden?

Met de GiftForYou - Bedankt! heb je recht op een uitgebreide keuze aan belevenissen. Variërend van een lunch, etentje, dagje sauna of een heerlijke hotelovernachting. Bekijk het uitgebreide aanbod op de officiële GiftForYou website.

Hoe werkt de GiftForYou - Bedankt! Cadeaukaart?

De GiftForYou - Bedankt! werkt pas als de kaart is geactiveerd. In de cadeaubox vind je een voucher met daarop een unieke code. Vul die vouchercode in op de officiële GiftForYou website onder het kopje 'Ik heb een GiftForYou'. Vul de code in en kies jouw belevenis. 

Hoe lang is de Cadeaukaart geldig?

De GiftForYou - Bedankt! is 3 jaar en 3 maanden geldig na uitgifte. Meer details vind je op de officiële GiftForYou website. 

Welk saldo staat er op mijn Cadeaukaart?

Het saldo van jouw GiftForYou - Bedankt! kun je bekijken op de GiftForYou website. 
Registreer jouw cadeaubox onder het kopje 'Ik heb een GiftForYou' en bekijk je saldo.