GiftForYou - Gefeliciteerd!

GiftForYou - Gefeliciteerd!

  • Keuze uit talloze verschillende belevenissen!

  • Geleverd in gratis luxe cadeaubox!

  • Geldig tot 3 jaar en 3 maanden na uitgifte

pdp featured block
Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Kosten

€25,00

Met de veelzijdige GiftForYou - Gefeliciteerd geef je altijd het juiste cadeau! Met dit geschenk heeft de ontvanger de keuze uit allerlei verschillende belevenissen. Of hij/zij nu zin heeft in een heerlijke lunch, een smakelijk diner, een spannend uitje, een ontspannende dag in de sauna of een luxueuze hotelovernachting, het kan allemaal. Verras nu iemand met GiftForYou - Gefeliciteerd!

Deze cadeaukaart is geldig tot 3 jaar en 3 maanden na uitgifte en is online te besteden bij de aangesloten belevenissen.

LET OP: Deze cadeaukaart wordt standaard geleverd in bijbehorende feestelijke cadeaubox, het is dus niet nodig een extra cadeauverpakking te bestellen!

Veelgestelde vragen

Waar is de GiftForYou - Gefeliciteerd te koop?

Op cadeaubon.nl kun je gemakkelijk de GiftForYou - Gefeliciteerd bestellen. Dit veelzijdige geschenk is altijd een geschikt verjaardagscadeau en wordt standaard geleverd in een feestelijke cadeaubox, waardoor je geen extra cadeauverpakking hoeft te bestellen! En bestel je op een werkdag voor 17.00 uur, dan word de cadeaukaart dezelfde dag nog verzonden. 

Waar is de GiftForYou - Gefeliciteerd te besteden?

Met de GiftForYou - Gefeliciteerd kan de ontvanger zelf de keuze maken uit verschillende belevenissen. 
Zoals een heerlijke lunch, diner, dagje ontspannen in de sauna of een luxe hotelovernachting. Bekijk het uitgebreide aanbod op de officiële GiftForYou website. 

Hoe werkt de GiftForYou - Gefeliciteerd?

Om de GiftForYou - Gefeliciteerd te kunnen verzilveren, ga je naar de officiële GiftForYou website. 
Daar registreer je je kaart onder 'Ik heb een GiftForYou'. Vul je de unieke code in en kies je een van de belevenissen. 

Hoe lang is de GiftForYou - Gefeliciteerd geldig?

De GiftForYou - Gefeliciteerd is 3 jaar en 3 maanden geldig na uitgifte! Benieuwd naar de exacte geldigheidsdatum? Bekijk je geldigheid op de officiële GiftForYou website door de kaart te registreren. 

Welk saldo staat er op mijn GiftForYou - Gefeliciteerd?

De GiftForYou - Gefeliciteerd is te bestellen in een waarde van € 10,- tot €150,-. Het saldo wat op de kaart staat kun je gemakkelijk terugvinden op de officiële GiftForYou webiste. Activeer je kaart en bekijk je saldo
Staat er nog restsaldo op? Dit blijft op je Gefeliciteerd! staan.