GiftForYou - Lekker Borrelen

GiftForYou - Lekker Borrelen

  • Te besteden aan een heerlijk uitgebreide borrelavond

  • Geleverd in gratis luxe cadeaubox!

  • Geldig tot 3 jaar en 3 maanden na uitgifte

pdp featured block

Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Kosten

€25,00

Met GiftForYou - Lekker Borrelen ben je bij borrelliefhebbers absoluut verzekerd van een geslaagd cadeau! De ontvanger kan met deze caedaubon genieten van de beste cocktails, een biertje met bitterballen, een wijnproeverij of een luxe borrel met bubbels. Het resterende saldo van de cadeaukaart kan vervolgens weer gebruikt worden voor een toekomstige borrelervaring. Laat het proosten maar snel beginnen en bestel nu GiftForYou - Lekker Borrelen!

Deze cadeaukaart is geldig tot 3 jaar en 3 maanden na uitgifte en is zowel online als fysiek te besteden bij de aangesloten borrellocaties.

LET OP: Deze cadeaukaart wordt standaard geleverd in bijbehorende feestelijke cadeaubox, het is dus niet nodig een extra cadeauverpakking te bestellen!

Veelgestelde vragen

Waar is de GiftForYou - Lekker Borrelen te koop?

De GiftForYou - Lekker Borrelen is gemakkelijk te bestellen op cadeaubon.nl. Met deze GiftForYou heeft de ontvanger recht op een gezellige borrelavond voor 2 personen. 
Je hebt de vrijheid om zelf het gewenste bedrag op jouw GiftForYou te kiezen, Variërend tussen €10,- en €150,- euro.  En als je een bestelling plaatst voor 17.00 uur, word het dezelfde dag nog verzonden.

Waar is de GiftForYou - Lekker Borrelen te besteden?

Met deze cadeaubon kan de ontvanger genieten op een van de 900 borrellocaties. Geniet van de beste cocktails, een biertje met bitterballen, een wijnproeverij, of een luxe borrel met bubbels.
Bekijk het ruime aanbod op de officiële GiftForYou websites.

Hoe werkt de GiftForYou - Lekker Borrelen?

Om de GiftForYou - Lekker Borrelen te gebruiken, dient de cadeaukaart eerst geregistreerd te worden op de officiële GiftForYou website. 
Klik op de button 'Ik heb een GiftForYou' en voer de unieke code in om jouw cadeaukaart te kunnen registreren. 
Kies uit één van de 900 borrel locaties en ontvang je e-ticket per mail. Vervolgens maak je een reservering bij de door jouw gekozen locatie. En kun je genieten van een heerlijke borrel.

Hoe lang is de Cadeaukaart geldig?

De GiftForYou - Lekker Borrelen heeft een geldigheid van 3 jaar en 3 maanden na uitgifte. De exacte geldigheidsdatum kun je checken op de officiële GiftForYou webiste. 

Welk saldo staat er op mijn Cadeaukaart?

Het saldo van jouw GiftForYou - Lekker Borrelen cadeaukaart kun je bekijken op de officiële GiftForYou website. 
Onder het kopje 'Ik heb een GiftForYou' ,registreer je jouw cadeaukaart. En bekijk je saldo