GiftForYou - Lekker!

GiftForYou - Lekker!

  • Te besteden aan ruim 2000 verschillende culinaire belevenissen

  • Op werkdagen voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd

  • Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-

  • Geleverd in gratis luxe cadeaubox!

pdp featured block

Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Kosten

€ 25,00

Heb je zin in een lekkere lunch, brunch, high tea of borrel? Met GiftForYou's Lekker! kiest de ontvanger uit meer dan 2000 verschillende culinaire ervaringen. Vandaar ook dat dit geschenk echt altijd in de smaak valt. Trakteer nu iemand op Lekker! van GiftForYou en het smullen kan beginnen!

Deze cadeaukaart is geldig tot 3 jaar en 3 maanden na uitgifte en is online te besteden bij de aangesloten restaurants.

LET OP: Deze cadeaukaart wordt standaard geleverd in bijbehorende feestelijke cadeaubox, het is dus niet nodig een extra cadeauverpakking te bestellen!

Veelgestelde vragen

Waar is de GiftForYou - Lekker! te koop?

Bij cadeaubon.nl kun je moeiteloos en snel jouw GiftForYou - Lekker! cadeaukaart bestellen. Je hebt de vrijheid om zelf het bedrag te kiezen, variërend van €10 tot €150. En als je op een doordeweekse dag vóór 17.00 uur bestelt, wordt het nog op dezelfde dag verzonden.

Waar is de GiftForYou - Lekker! te besteden?

Je kunt de GiftForYou - Lekker! cadeaukaart besteden bij meer dan 2000 verschillende culinaire belevenissen. Heb je trek in een smakelijke lunch, brunch, high tea of borrel? Het is allemaal mogelijk! 
Bekijk het uitgebreide aanbod op de officiële GiftForYou website. 

Hoe werkt de GiftForYou - Lekker! Cadeaukaart?

De GiftForYou - Lekker! dient in eerste instantie geactiveerd te worden via de officiële GiftForYou-website. Na activatie heb je de mogelijkheid om een ​​keuze te maken uit een ruim aanbod aan belevenissen. Daarna kun je, afhankelijk van beschikbaarheid, een reservering maken en genieten van een smakelijke ervaring op de gekozen locatie.

Hoe lang is de GiftForYou - Lekker! geldig?

De GiftForYou - Lekker! heeft een geledigheid van 3 jaar en 3 maanden na uitgifte. Wil je de exacte geldigheidsdatum weten? Activeer dan snel je kaart op de officiële GiftForYou-website en bekijk je geldigheidsdatum

Welk saldo staat er op mijn Cadeaukaart?

Je kunt eenvoudig het saldo van de GiftForYou - Lekker! controleren op de officiële GiftForYou-website. Registreer je Cadeaukaart en bekijk je saldo.