GiftForYou - Lunch

GiftForYou - Lunch

  • Te besteden bij talloze restaurants en lunchrooms

  • Op werkdagen voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd

  • Te bestellen in een vaste waarde van €19,90-

  • Geleverd in gratis luxe cadeaubox!

  • Geldig tot 3 jaar en 3 maanden na uitgifte

pdp featured block

Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Kosten

€ 19,90

Met GiftForYou - Lunch geniet de ontvanger van een heerlijke lunch met een luxe broodje, verse soep of gezonde salade voor twee personen. Er is voor ieder wat wils, of je nu de voorkeur geeft aan een hip restaurant of een gezellige lunchroom. Trakteer nu iemand op dit heerlijke cadeau!

Deze cadeaukaart is geldig tot 3 jaar en 3 maanden na uitgifte en is zowel online als telefonisch te besteden bij de aangesloten restaurants.

LET OP: Deze cadeaukaart wordt standaard geleverd in bijbehorende feestelijke cadeaubox, het is dus niet nodig een extra cadeauverpakking te bestellen!

Veelgestelde vragen

Waar is de GiftForYou - Lunch te koop?

Op cadeaubon.nl schaf je moeiteloos en vlot jouw GiftForYou - Lunch Cadeaukaart aan. Bestel op een werkdag vóór 17.00 uur en je bestelling gaat dezelfde dag nog op de post. Daarnaast komt deze cadeaukaart standaard in een feestelijk doosje, waardoor een extra cadeauverpakking overbodig is.

Waar is de GiftForYou - Lunch te besteden?

Met de GiftForYou - Lunch geniet je van een overheerlijke lunch voor 2 personen. Deze cadeaukaart is te besteden bij maar liefst 300 restaurants, zoals een gezellige lunchroom of een hip restaurant. Ontdek het uitgebreide aanbod op de officiële GiftForYou website.

Hoe werkt de GiftForYou - Lunch?

Voor het benutten van de GiftForYou - Lunch moet je de kaart eerst activeren. Dit doe je op de officiële GiftForYou website onder 'Ik heb een GiftForYou'. Voer daar je unieke code in en rond de registratie af. Eenmaal geregistreerd, kun je kiezen uit een aanbod van wel 300 restaurants. Bekijk de beschikbaarheid, reserveer jouw plekje en smul van een heerlijke lunch op jouw geselecteerde locatie.

Hoe lang is de GiftForYou - Lunch geldig?

De GiftForYou - Lunch is geldig tot 3 jaar en 3 maanden na de uitgiftedatum. Om de exacte vervaldatum te weten, kun je jouw cadeaukaart registreren op de officiële GiftForYou-website. En de geldigheidsdatum bekijken. 

Welk saldo staat er op mijn GiftForYou - Lunch?

De Cadeaukaart is beschikbaar in een vast bedrag van €19,90. Wil je het huidige saldo weten? Controleer dan je saldo op de officiële GiftForYou-website. Registreer je Cadeaukaart en bekijk je saldo.