Alles-in-1 Keuze Cadeaukaart
Alles-in-1 Keuze Cadeaukaart
Verpakking Gratis
Merken
Cadeaupakketten

Alles-in-1 Keuze Cadeaukaart

 • De ontvanger kiest zelf uit 200+ cadeaubonnen

 • Verkrijgbaar in verschillende thema's!

 • In te wisselen voor merken als Zalando, HEMA, Coolblue, H&M en nog meer!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Wat voor verpakking wil je?

Kies uit 35 opties

Gratis

Kosten

€25,00

O.a. in te wisselen voor:

 • Coolblue Cadeaubon
 • Rituals Cadeaubon
 • Diner Cadeau
 • Hotel Giftcard
 • Zalando Cadeaubon
 • Wehkamp Cadeaubon
 • Decathlon
 • HEMA Cadeaubon
 • Nationale Bioscoopbon
 • GAMMA Cadeaubon
 • Gall & Gall Cadeaubon
 • Sauna & Wellness Cadeaubon

Bekijk hier een selectie van de keuzes

Een goed cadeau vinden blijft lastig. Met de Keuze Cadeaukaart van cadeaubon.nl geef je maar liefst 200 cadeaukaarten in 1. Het enige wat de ontvanger hoeft te doen is de Keuze Cadeaukaart inwisselen voor een cadeaubon naar keuze. Dit kan voor één of meerdere vrij te kiezen cadeaukaarten uit het grote assortiment van cadeaubon.nl. Geven, kiezen, klaar. Zo wordt ieder cadeau geheid een succes!

Wist je dat we ook leuke thema’s hebben van de Keuze Cadeaukaart? Dat geeft nog leuker weg! Speciaal voor de feestdagen hebben wij: Sinterklaas, Kerst, Nieuwjaar en Feestdagen.
Verder hebben we ook: Gefeliciteerd, Bedankt, Beterschap, Getrouwd, Liefde, Zomaar, Baby!

De Keuze Cadeaukaart is ook een uitstekend zakelijk cadeau, waarmee je jouw medewerkers en zakenrelaties de keuzevrijheid geeft om zelf hun favoriete geschenk uit te zoeken. Daarnaast kan je er voor kiezen om de cadeaukaart te personaliseren door bijvoorbeeld je eigen bedrijfslogo op de kaart laten drukken. Of geef deze cadeaubon in combinatie met een mooi cadeaupakket. Bekijk de uitgebreide mogelijkheden op onze zakelijke pagina en neem direct contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Wil je weten voor welke cadeaukaarten je de Keuze Cadeaukaart allemaal kunt inwisselen? Klik hier voor het volledige overzicht.

De Keuze Cadeaukaart is 2 jaar geldig na aankoop. Vanaf het moment van inwisselen is de geldigheidstermijn van de gekozen cadeaukaart van toepassing.

Veelgestelde vragen

Wat is de Keuze Cadeaukaart?

Met de Keuze Cadeaukaart geef je de ontvanger de vrijheid om zelf te kiezen uit talloze verschillende cadeaukaarten. Hierdoor is het een zeer veelzijdige cadeaukaart met een uitgebreid assortiment aan bestedingsmogelijkheden.

De Keuze Cadeaukaart: waar te besteden?

Met de Keuze Cadeaukaart kies je uit meer dan 200 cadeaukaarten binnen ons assortiment van bekende merken, winkels en webshops zoals Coolblue, Rituals, Decathlon, H&M, maar bijvoorbeeld ook Diner Cadeau, de Nationale Bioscoopbon, de Hotelgiftcard en de VVV cadeaukaart.

Waar is de Keuze Cadeaukaart te koop?

Bij cadeaubon.nl bestel je moeiteloos jouw Keuze Cadeaukaart. Je hebt de vrijheid om als gever zelf het gewenste bedrag te bepalen, tussen de 10 en 150 euro. Daarna kies je een leuke verpakking en maak je het cadeau helemaal af met een persoonlijke boodschap. En als je op werkdagen vóór 17.00 uur bestelt, wordt de cadeaukaart dezelfde dag nog verzonden!

Hoe werkt de Keuze Cadeaukaart?

Met de Keuze Cadeaukaart kun je het saldo volledig naar eigen wens besteden. Bij online aankopen voer je de 19-cijferige code op de kaart in wanneer er om een vouchercode wordt gevraagd. Wat ook fijn is, is dat het volledige bedrag op de cadeaukaart niet in één keer hoeft te worden besteed. Je kunt het bedrag dus in meerdere keren gebruiken!

Hoe lang is de Keuze Cadeaukaart geldig?

De Keuze Cadeaukaart is 2 jaar geldig na aankoop. Vanaf het moment van inwisselen van de Keuze Cadeaukaart geldt de geldigheidstermijn van die specifieke cadeaukaart.

Waar kan ik het saldo van mijn Keuze Cadeaukaart checken?

Benieuwd naar het saldo van je Keuze Cadeaukaart? Dit kan je zelf snel en gemakkelijk checken via de saldocheck op onze website. 

Meer dan 200 inwisselopties!

Voor wie wat overtuiging nodig heeft om de Keuze Cadeaukaart te kopen: je doet er altijd goed aan. De ontvanger kan lekker makkelijk zelf kiezen voor een cadeaubon van populaire merken, zoals Rituals, Wehkamp, Hema, Zalando, Douglas, Lees! Cadeaukaart of Diner Cadeau. Ook kun je naar één van de nieuwste films met de Nationale Bioscoopbon. Van jong tot oud en van thuiszitter tot op-stap-gaander: er zit écht voor iedereen een cadeaubon tussen. Bestel 'm dus snel, want met dit cadeau sla je de plank nooit mis.

Wil je een Keuze cadeaukaart voor een speciaal thema?

Niet alleen voor verjaardagen is de Keuze Cadeaukaart een gewild cadeau. Voor iemand die geslaagd is, voor vrienden met een nieuwe woning en voor familie die gaat trouwen is er een speciale themakaart. Zelfs voor Vaderdag en Moederdag – of gewoon om je allerliefste papa en mama tussendoor te bedanken – is er een Keuze Cadeaukaart beschikbaar. Je kunt het simpelweg nooit verkeerd doen met deze cadeaukaart.

Bedrijven opgelet!

Verjaardagen, jubilea en speciale gelegenheden op kantoor? Of een geschenk van het bedrijf voor Sinterklaas of Kerst? Wij weten het wel: de Keuze Cadeaukaart kan bij alle medewerkers op enthousiasme rekenen. De medewerker kan vervolgens op het gemak kiezen voor de ultieme cadeaubon. En die is voor iedereen anders. Waar de ene medewerker kiest voor de Huis & Tuin Cadeau, omdat hij net is verhuisd, kiest een ander personeelslid voor de Prénatal omdat er een kleine op komst is. Kortom: met de Keuze Cadeaukaart maak je als werkgever nooit de verkeerde keuze.

Wist je dat je de Keuze Cadeaukaart ook een persoonlijk tintje kunt geven? Wat dacht je van de Keuze Cadeaukaart voorzien van je bedrijfslogo? Zo zien medewerkers, zakenrelaties en leveranciers direct wie de afzender van dit fantastische cadeau is. Het team van Cadeaubon.nl denkt graag met je mee en zorgt dat jouw Keuze Cadeaukaart gepersonaliseerd en bezorgd wordt. Bestellingen op werkdagen vóór 17.00 uur worden dezelfde dag nog verzonden en bedrijven kunnen gemakkelijk op factuur bestellen. Wil je meer weten? Neem dan contact op!