Goede Doelen Diner Cadeau bestellen
Goede Doelen Diner Cadeau

Betaal veilig via: idealmastercardvisabetalen  

Geef een diner én een goed gevoel cadeau!

Op werkdagen voor 17.00 besteld = vandaag verstuurd

Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,- 

Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Bij elke kaart een gratis*extra dagje uit jaarkaart t.w.v. €29,95!

dajia

*Minimum afname 10 kaarten

Goede Doelen Diner Cadeau

De Goede Doelen Diner Cadeau is een heel speciaal cadeau. Een avond uit eten naar keuze schenken en tegelijk bijdragen aan zeven verschillende goede doelen? Het is nu mogelijk! Maar liefst 15% van de kaartwaarde wordt gedoneerd aan Cliniclowns, KWF Kankerbestrijding, Natuurmonumenten, War Child, Unicef, KNGF Geleidehonden en het Reumafonds. De ontvanger kan ondertussen heerlijk gaan eten bij één van de 2200+ aangesloten restaurants. Bestel de leuke en verantwoorde Goede Doelen Diner Cadeau bon nu online.

alsjeblieft

Keuze Cadeaukaart

Bent u op zoek naar een leuk en origineel cadeaubon idee? Schenk dan een Keuze Cadeau, waarmee de ontvanger zelf een thema cadeaubon kan uitzoeken uit het ruime assortiment van Keuze Cadeau. De cadeaubon is zeer geschikt als zakelijk geschenk, bijvoorbeeld in een kerstpakket voor uw werknemers.

Naar Keuze Cadeaukaart

allcards

dajia

Bij elke kaart een gratis* extra Dagje Uit Jaarkaart t.w.v. €29,95!

*Minimum afname 10 kaarten

Kies een feestelijke verpakking voor uw cadeaukaart

verpakking

 

Maak uw cadeau compleet met onze inpakservice

inpakservice

 

Geef naast een cadeaukaart ook een fles wijn cadeau

wijn

 

Cadeaubon personaliseren

Aanvragen

uwlogo

Wilt u een cadeaubon schenken met uw bedrijfslogo of bedrijfsfoto er op? Vraag dan nu een gepersonaliseerde bestelling aan en zorg ervoor dat de ontvanger niet vergeet van wie het cadeau afkomstig is.

Wat is Goede Doelen Diner Cadeau?

Een leuke avond uit eten in een restaurant naar keuze is een zeer geslaagd cadeau om te geven en te krijgen. Maar stel u nu voor dat u naast iemand blij te maken met dit cadeau, ook zeven verschillende goede doelen kon steunen? Dit is nu allemaal mogelijk met een en dezelfde cadeaukaart, namelijk met de Goede Doelen Diner Cadeaukaart van Diner Cadeau. Wanneer u deze cadeaukaart schenkt aan een vriend, vriendin, familielid of collega dan kan diegene met de kaart heerlijk gaan dineren bij een restaurant naar keuze. Er zijn maar liefst 2200 deelnemende restaurants die de kaart als betaalmiddel accepteren, die variëren van gezellig en knusse eetcafés tot luxe restaurants met een Michelin ster. 15% van het bedrag dat u op de kaart laat zetten gaat bovendien naar zeven verschillende goede doelen. De goede doelen zijn onder andere Unicef, KWF Kankerbestrijding en KNGF Geleide Honden. Zie voor het volledige overzicht van de goede doelen die u bij aankoop van de kaart steunt de website van Goede Doelen Diner Cadeau.

Dinerbon direct bestellen

Goede Doelen Diner Cadeau komt in de vorm van een pinpas. Dat is handig, want hij past in de portemonnee en u kunt er eenvoudig mee pinnen bij de deelnemende restaurants. Hoeveel geld u op de kaart laat zetten bepaalt u als gever zelf. U kunt al een kaart schenken vanaf €10,00 en bepaalt dus zelf hoe groot het cadeau is en indirect ook hoeveel geld er naar de goede doelen gaat! Overigens kan de ontvanger gewoon uit eten voor het hele bedag dat u op de cadeaukaart laat zetten. Het is dus niet zo dat hij of zij iets tekort komt vanwege de schenking. Diner Cadeau schenkt 15% van het door u gekozen bedrag aan zeven goede doelen. Wilt u het cadeau nog persoonlijker maken? Doe er dan ook een leuke boodschap, fles wijn of themaverpakking bij. Goede Doelen Diner Cadeau is ook een leuk en verantwoord zakelijk cadeau, bijvoorbeeld voor uw werknemers of klanten. Bedrijven kunnen dan ook gewoon op factuur bestellen én kunnen hun bedrijfslogo op de kaarten laten drukken. Maak dus nu een ontvanger en zeven goede doelen blij en schenk een Goede Doelen Diner Cadeaukaart!