Koffie Cadeau bestellen
Koffie Cadeau

Betaal veilig via: idealmastercardvisabetalen  

Keuze uit honderden koffie- en thee accessoires

Op werkdagen voor 17.00 besteld = vandaag verstuurd

Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-

Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Bij elke kaart een gratis*extra dagje uit jaarkaart t.w.v. €29,95!

dajia

*Minimum afname 10 kaarten

Koffie Cadeau

Bent u op zoek naar een leuk cadeau voor de echte koffieliefhebber? Geef dan nu het unieke Koffie Cadeau! Te besteden in de online koffiewinkel met koffiebonen, koffiezetapparaten, melkschuimers, koffiemokken, koffieboeken en nog veel meer. Met Koffie Cadeau geeft u dus altijd het juiste cadeau! Het is een persoonlijk geschenk, terwijl iemand toch alle vrijheid heeft om precies een koffieproduct uit te zoeken dat hij of zij graag wil hebben. Bestel Koffie Cadeau nu online!

alsjeblieft

Keuze Cadeaukaart

Bent u op zoek naar een leuk en origineel cadeaubon idee? Schenk dan een Keuze Cadeau, waarmee de ontvanger zelf een thema cadeaubon kan uitzoeken uit het ruime assortiment van Keuze Cadeau. De cadeaubon is zeer geschikt als zakelijk geschenk, bijvoorbeeld in een kerstpakket voor uw werknemers.

Naar Keuze Cadeaukaart

allcards

dajia

Bij elke kaart een gratis* extra Dagje Uit Jaarkaart t.w.v. €29,95!

*Minimum afname 10 kaarten

Kies een feestelijke verpakking voor uw cadeaukaart

verpakking

 

Maak uw cadeau compleet met onze inpakservice

inpakservice

 

Geef naast een cadeaukaart ook een fles wijn cadeau

wijn

 

Cadeaubon personaliseren

Aanvragen

uwlogo

Wilt u een cadeaubon schenken met uw bedrijfslogo of bedrijfsfoto er op? Vraag dan nu een gepersonaliseerde bestelling aan en zorg ervoor dat de ontvanger niet vergeet van wie het cadeau afkomstig is.

Koffie Cadeau geven?

Koffie Cadeau geven? Als er één drankje is dat een grote rol speelt in het dagelijks leven van de meeste mensen dan is het wel koffie. Het komt in vele verschillende soorten en maten, maar bijna iedereen is wel verknocht aan een goede espresso, een schuimige cappuccino of een lekkere combinatie van koffie met chocolademelk en karamel siroop. Dit maakt koffie een leuk cadeau om te geven en te krijgen, zeker voor diegenen die koffie zetten en drinken tot een fanatieke hobby hebben gemaakt. Zo iemand maak je zeker blij met de beste koffiebonen, een mooi koffiezetapparaat, prachtige koffiekopjes of andere leuke koffieaccessoires! Wij hebben nu voor u het allerleukste en meest veelzijdige koffie cadeau voor u in de aanbieding: Koffie Cadeau! Met deze cadeaubon kan de ontvanger op de webshop van Koffie-Cadeau.nl het perfecte koffie- of thee gerelateerde cadeau uitzoeken. Want wie geen koffie drinkt, die drinkt in ieder geval wel thee! Dit maakt het Koffie Cadeau een geschikt cadeau voor iedereen. Bestel deze leuke en persoonlijke cadeaubon nu online.

Bestel nu uw Koffie Cadeau

Het Koffie Cadeau ziet eruit als een pinpas en heeft een code achterop de kaart staan, die is gekoppeld aan een bedrag naar keuze dat u als schenker op de kaart kunt laten zetten. Dit kan al vanaf €10,00, wat de cadeaukaart ook zeer geschikt maakt wanneer u iemand een kleinigheidje cadeau wilt doen. De gebruiker van de pas kan vervolgens in de webshop met de code zijn of haar ideale koffie– of theegeschenk uitzoeken! De ontvanger kan er bovendien voor kiezen om Koffie Cadeau in meerdere delen te besteden, omdat na een aankoop het overgebleven saldo gewoon op de cadeaukaart blijft staan! Maak nu de echte koffieliefhebber blij en geef een origineel Koffie Cadeau!