Waarom een giftcard?

Door iemand een giftcard te schenken geeft u iemand een persoonlijk cadeau, maar wel eentje dat de ontvanger naar eigen inzicht kan besteden aan zijn of haar perfecte cadeau. Zo bent u er als gever van verzekerd dat u nooit de plank misslaat met uw cadeau, voor welke gelegenheid of voor welk persoon het geschenk ook is! De giftcards bestaan in vele soorten en maten en u kunt op de website een giftcard uitzoeken die u het meest aanspreekt. Er zijn bijvoorbeeld giftcards waarmee de ontvanger een avond lekker uit eten kan gaan, maar ook giftcards voor de aanschaf van multimedia, sportartikelen of de laatste mode. Op deze manier kunt u voor iedere vriend, vriendin, collega of ieder familielid wel een passende giftcard vinden.

Hoe werkt een giftcard?

De meeste giftcards op de website werken als een pinpas. Ze hebben dezelfde vorm en kunnen worden gebruikt op het pinapparaat van een van de winkels of restaurants die deelnemen aan een bepaalde cadeaukaart. Enkele giftcards hebben de vorm van een bon die kan worden ingewisseld bij de kassa. Vrijwel alle giftcards beschikken over een unieke code waarmee u online aankopen kunt doen, in ieder geval wanneer de giftcard kan worden besteed in webshops. Raadpleeg de pagina van een giftcard voor meer specifieke informatie over de werking en het gebruik van de giftcard in kwestie.

De giftcard als zakelijk kerstgeschenk

Deze kerst is er een speciale aanbieding voor diegenen die graag als zakelijk kerstcadeau een giftcard willen schenken. U kunt nu namelijk als zakelijke bestelling kerst keuze cadeaukaarten afnemen, waarmee de ontvanger op de website zelf een cadeaubon naar keuze kan uitzoeken uit het aanbod op de site. Een ideaal cadeau voor zowel zakelijke relaties als voor in een kerstpakket. Daarnaast kunt u de giftcards ook nog een persoonlijk tintje meegeven door een bedrijfslogo, foto of tekst op de giftcards te laten plaatsen.