Keuze Cadeaukaart

Keuze Cadeaukaart (Alsjeblieft)

Foot Locker Cadeaubon

Foot Locker Cadeaubon

MediaMarkt Cadeaubon

MediaMarkt Cadeaubon

Nationale Bioscoopbon

Nationale Bioscoopbon

Sauna & Wellness cadeaubon

Sauna & Wellness Cadeaubon

de Bijenkorf Cadeaukaart

de Bijenkorf Cadeaukaart

bekijk alle giftcards

 

Giftcards zijn het ideale cadeau idee wanneer je graag een persoonlijk geschenk wilt geven, maar niet het risico wilt lopen iets uit te kiezen wat net niet in de smaak valt bij de ontvanger. Met een giftcard kan de ontvanger zelf een cadeau naar zijn of haar smaak uitkiezen! In ons ruime assortiment van meer dan 150 giftcards vind je altijd het juiste cadeau.

Keuze Cadeaukaart

Met de Keuze Cadeaukaart kan de ontvanger zelf een leuke cadeaukaart uitzoeken uit het assortiment op deze website!

Cadeaubon met logo?

Informeer nu naar de mogelijkheden om onze cadeaubonnen te bestellen met uw eigen logo of afbeelding!

Giftcards voor ieder moment

Je kunt het zo gek niet bedenken of er zijn wel giftcards voor te vinden. Van een restaurantbezoek tot een prachtig boek. En er zijn nog veel meer leuke mogelijkheden! Wat dacht je van een hotelovernachtingmuseum- of theaterbezoek of shopervaring bij Bol.com? Kijk in het uitgebreide overzicht en zoek een giftcard uit die bij jouw wensen en die van de ontvanger past. Mocht je door de bomen het bos niet meer zien, geef dan een Keuze Giftcard. Je bepaalt zelf het bedrag dat op de giftcards komt te staan en meestal kan dit al vanaf €10,-! Zowel een kleinigheidje als een groot cadeau is dus mogelijk. Kijk nu bij ons ruime assortiment aan giftcards en vindt het juiste geschenk! De giftcards zijn ook heel eenvoudig in gebruik, eenmaal deze bij de ontvanger is beland. Veel van de giftcards op de website werken als een pinpas en kunnen bij deelnemende winkels en horecagelegenheden worden gebruikt op de pinautomaat. Een deel van de giftcards kan echter ook worden besteed in verschillende webshops. De ontvanger kan in deze online winkels met zijn of haar giftcard aankopen doen door middel van het gebruik van een code die op de giftcard staat. Mocht de aankoop groter zijn dan de waarde op de giftcard, dan kan hij of zij eenvoudig online bij betalen. Bestel dus nu een giftcard en haal het perfecte cadeau in huis!

Giftcards online bestellen

Giftcards zijn bij uitstek geschikt om in te zetten als zakelijk cadeau. Zo kan je jouw zakenrelaties giftcards schenken, of giftcards opnemen in het kerstpakket voor je werknemers. Deze kerst bieden wij speciaal voor de zakelijke afnemer een Kerst Keuze Cadeau aan. Wanneer je een werknemer of zakenrelatie deze keuze giftcard schenkt, kan hij of zij op deze website een giftcard naar keuze uitkiezen. Dit maakt het de meest veelzijdige giftcard die er is, ideaal voor zakelijke geschenken. Zakelijke bestellingen kunnen bovendien worden gepersonaliseerd, zodat je een leuke foto of persoonlijke tekst op de giftcards kunt laten zetten die je schenkt. Wij helpen organisaties en bedrijven ook graag om hun cadeauwensen uit te voeren. Neem dus gerust contact met ons op voor een offerte op maat. Een andere leuke manier om je cadeau extra speciaal te maken is om een lekker flesje wijn aan jouw bestelling toe te voegen. Je kunt kiezen uit de heerlijkste witte wijnen, rode wijnen, rosé wijnen en mousserende wijnen. Deze sturen wij gewoon mee met de post! Tenslotte kan je de giftcards laten inpakken in één van onze luxe cadeauboxen, zoals ''Bedankt'' of ''Speciaal voor jou". Door al deze leuke opties weet je zeker dat uw geschenk in de smaak valt.